- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За потребителят SWASTICA
za6to pyk da go gonim.. vav vseki forum trqbva da ima po nqkoi omrazen, 4erna ofca ili ne6to takova..Първоначално написано от be_true
eu.hyricane-За момента не защитавам никого.Предходния ми пост, нямаше конкретен адресант.Призова ми е към всички съфорумци, към това да бъдан по-толерантни и снисходителни.Някак си не е приятно да влезнеш в дадена тема и насреща какво 7-8 страници в най-добрия вариант, наситени със злоба, опити за оригиналност, стемеж към това да надприказваш/затапиш опонента си...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Цветито. Сладурче това което го описа се нарича гордост. Никой няма да отстъпи, защото всеки иска да е с най - голямата пишка в тоя форум, а отстъпиш ли в очите на тези комплексирани дечица ставаш убитак, тъпак и закопан човек...За какво ви е необходимо постоянно да спорите и да се обиждате взаимно?Нима това е начина?Принципно, няма нишо лошо в споровете, но когато те са наситени с цветущи изрази и пиперливи реприки, положението става доста неприятно.
Всичко започна от тази прослувута тема за емотата.Обърнахте го на говорилня всеки си знае своята и никой не отстъпва...Демонстрирайте поне частица толерантност.Всеки има право на лично мнение и позиция.Като някой потребител, ви дразни-намерете начин да се разбете, без да намесвате всички останали.Глупаво и детинско е от някаква неаргументирана солидарност да се озлобявате един срещу друг...
Хахахах пак говориш на изуст момче. Ти не видя ли ве момко ? Казах че съм италиано мафиозо с пистУлет в ръка и ще ви гърмяДа, тук си избивам комплексите, защото в реални си живот съм нищожество и затова влизам и закопавам разни недоразумения, които се ебават. Прием нещата лично, защото и аз си се гаврех, докато не почна да ми ходи по гъза и да си бута гагата във всички теми и да ги осира с безумията си. За сметка на това ти пишеш от позицията на някакво гуру, което си спомням, че в темата ти величаеше някакви мафиоти и обясняваше как ще гърмиш, ако някой ти излезе насреща с Дезърт ийгъл. Аз не знам в какъв филм съм, но двамата със швастичката трябва да излезнете от вашите.. Проблем някакъв ? Проблематика ? Проблематичност ? Иначе ми е някво яко да си пиша с тебе. Някво емо- детенце което се фаща на приказките на първия срещнат. Ти въобще не се гавреше, а още малко щеше да се разплачеш ахахахха
. Дечко ходи се скрий някъде и спри да се излагаш момче. Не ти отива на годинките
![]()
Както казах по нагоре. Свастика прекали, но и ти начело с другите там.... те си знаят се оляхте... Правда няма да има. Винаги ще има доволни и недоволни. Ако той трябва да бъде наказан то и ти трябва да си така...Другото е, че и ти се вкарваш във филма да си адвокат на онеправдания и да се правиш на велик, но ми е интересно- борец за форумна правда ли си???
Предлагам публично да си стисните рачичките. Единия да върне куклата на другия и нещата да приключат дотук... А най - добре е модераторите да си опичат акъла и да се стегнат защото форума прилича на кочина. Всеки си прави квото си иска, храни и псува който си иска. Да знам че само говоря и нищо не правя, ако имаш време и възможност бих се наел да бъда модератор, но уви.... не !
Айде със здраве !
Стига се банвали беКой ви каза, че всичко трябва да се решава двупотопно )
Alabalaportokala,
ти модерирането... остави на нас![]()
napalno saglasen.. i vse pak, vsi4ko tuk e fiktivna realnost ^^ .. nali razbira6?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
И в крайна сметка последната(тежката) дума е на модераторите и админите. Нека те решат какво да бъде и моля информирайте ни. Благодаря.
Няколко човека не харесват мафиотите и край с наранено его съм. На въпросчето ти не можеше да бъде отговорено и двамата знаем защо. Айде стига повече...Но и аз отивам да си поплача защото мафиотското ми его бе наранено от тебе.С две думи- същият си и ти... нараниха ти егото на мафиот с пистолет, издразни се на въпросчето ми какво би си помислил баща ти, който е бил полицай и хайдееее...![]()
![]()
![]()
![]()
tvardo "ZA" online svaditevnasqt kolorit po vreme na prestoq ti v internet, gubi6 vreme, misleiki razl zatapvatelni podhodi, oborva6ti tvardeniq, oprovergava6ti fakti ^^
Само да вметна,че освен Свастика - баткодоки е пълен тъпанар.Имала съм(така да се каже) контакт с него - знае само да обижда и да се обяснява кой колко бил тъп и т.н.Може ли 60-70 годишно старче да откаже да влиза в тийнфорум,за да помааааааааага(са тука си представете как Вучков се облизва) на децата ,само защото е бил обиден от пост на бънгъл?(еми може,като е склери и го е хванала параноята).
Ааа,и ако не ми вярвате - питайте Куул Гърл.И тя има представа що за стока е.
And so the lion fell in love with the lamb...
Само на мен ли не ми пука за него?
Просто ми е безразличен...
И на мен ми прави впечетление,че на моменти иэтърва,така да се кажеПървоначално написано от twiLight
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Темата е направо![]()
![]()
![]()
![]()
пЛяН![]()
Свастиката предполагам е един 16 годишен(не виждам да си на повече от толкова, просто снимките ти са ...) посерко (аре, ще цензурираш ли? Стига с тая цензура -> приумица на боржуазията), които здраво го малтретират в училище и в къщи. Мацките не го харесват , не му пускат.
И един ден той просто намира теенпроблем и почва яко да избива комплекси. Почва да си измисля думички, да ни лъже колко е по-по (бате Енчо те чака, там да му пееш песнички ) , да си измисля думи и така нататък. Абе яко комплексар го дава момчето
Сигурно играе и някоя компютърна игра с магиосници, че много закани да ми правим магии направи в другата тема.
Абе смешен от всякъде.
Всъщност какъв е смисъла да се занимаваме с тези работи? Пълна загуба на време... По-добре го отделете за нещо друго, по-смислено.
taka si e.Първоначално написано от Мо6no
i btw, "poserko" naistina cenzurirat, daje zapla6vat s ban![]()
Абе, не мисля, че точно Свастика е най-големият проблем на форума. Реално погледнато момчето не е направилно нищо кой знае какво. Лъже? Ами, посочете ми един потребител, който не го прави... и после дайте и доказателства
И то цяла тема му е отделена - наистина се вкарвате във филми, както казаха по-горе.
А и мисля, че би трябвало да се санкционират потребители като eu.hyricane например, които само се разхождат по темите и ругаят наред.
Абе, не знам... голям шум се вдигна покрай Свастика - освен да му кажа едно Браво, друго не се сещам.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
СВАСТИКА има готин задник, затва го пазиш! Аз ще ревнувам!!!
![]()
![]()
![]()
иначе аз си признавам - лъжа като дърт циганин-бакърджия!
ПП: СВАСТИКА ме кефи, понеже се изхвърля и понеже не е разбрал каква е тежката истина, стояща зад заяждането с него![]()
А ти къде му го видя готиния задник??![]()
Аааах ти, мръснико!
Тъй красиви, тъй наивни,
неее, аз нямам шанс с него, той е много класи над мен
той е вече нещо като форумен идол....подобно на аматориум
rugaq edinstveno v moite temi, ili kogato nqkoi nekompetenten izrazi svoeto "kompetentno" mnenie.. takav mi e stila xD.. pyk i e forum, kvo moje6 da napravi6..Първоначално написано от Sam90'
ти за оня път мълчи да не се разприказвамПървоначално написано от exploitedteen
после ще имаш един месец да се криеш в миши дупки, задето са те изчукали заради 2 бири
Пък на мен ми се прави на невинен...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
Мамка му,за него си има цяла тема във форумааааа...![]()
Инак някой беше споменал,че го съжалява,защото наистина не е добре.Аз изпитвам същото.Ама не мога да отрека,че е забавен.
![]()
"Една истина прави живота спокоен, а една лъжа го прави приятен" - Сваста явно е на тоя принцип
Бе да. Ти мод ли си или не? Това се прави на лично, а че ти обожаваш интригите само те прави жалък. Най-вече, защото го показваш. Аз съм, как беше, грозна, тъпа, дебела, неграмотна, загоряла, травестит, обратна, мъжемразка, луда, наркоманка и някакви други, но поне за тези мислех, че не съм, но... (=
Добре нали е на стола,не ви ли стига тва?Пф...и модератор прай тема за тоя...ахахахах...
Прекалено голямо внимание обръщате на някъв...смешен...