.
Затворена тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 182

Hybrid View

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    gramati4eski gre6na priumica -_-
    ай ноу дет

ЦвЕтИт0, имаш дар слово помисли за реализация в тази сфера.

Е крайна сметка за какво е темата? "Да го гоним ли, да не го ли гоним?"
    za6to pyk da go gonim.. vav vseki forum trqbva da ima po nqkoi omrazen, 4erna ofca ili ne6to takova..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    eu.hyricane-За момента не защитавам никого.Предходния ми пост, нямаше конкретен адресант.Призова ми е към всички съфорумци, към това да бъдан по-толерантни и снисходителни.Някак си не е приятно да влезнеш в дадена тема и насреща какво 7-8 страници в най-добрия вариант, наситени със злоба, опити за оригиналност, стемеж към това да надприказваш/затапиш опонента си...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    За какво ви е необходимо постоянно да спорите и да се обиждате взаимно?Нима това е начина?Принципно, няма нишо лошо в споровете, но когато те са наситени с цветущи изрази и пиперливи реприки, положението става доста неприятно.
    Всичко започна от тази прослувута тема за емотата.Обърнахте го на говорилня всеки си знае своята и никой не отстъпва...Демонстрирайте поне частица толерантност.Всеки има право на лично мнение и позиция.Като някой потребител, ви дразни-намерете начин да се разбете, без да намесвате всички останали.Глупаво и детинско е от някаква неаргументирана солидарност да се озлобявате един срещу друг...
    Цветито. Сладурче това което го описа се нарича гордост. Никой няма да отстъпи, защото всеки иска да е с най - голямата пишка в тоя форум, а отстъпиш ли в очите на тези комплексирани дечица ставаш убитак, тъпак и закопан човек...

Да, тук си избивам комплексите, защото в реални си живот съм нищожество и затова влизам и закопавам разни недоразумения, които се ебават. Прием нещата лично, защото и аз си се гаврех, докато не почна да ми ходи по гъза и да си бута гагата във всички теми и да ги осира с безумията си. За сметка на това ти пишеш от позицията на някакво гуру, което си спомням, че в темата ти величаеше някакви мафиоти и обясняваше как ще гърмиш, ако някой ти излезе насреща с Дезърт ийгъл. Аз не знам в какъв филм съм, но двамата със швастичката трябва да излезнете от вашите.
    Хахахах пак говориш на изуст момче. Ти не видя ли ве момко ? Казах че съм италиано мафиозо с пистУлет в ръка и ще ви гърмя . Проблем някакъв ? Проблематика ? Проблематичност ? Иначе ми е някво яко да си пиша с тебе. Някво емо- детенце което се фаща на приказките на първия срещнат. Ти въобще не се гавреше, а още малко щеше да се разплачеш ахахахха . Дечко ходи се скрий някъде и спри да се излагаш момче. Не ти отива на годинките

Другото е, че и ти се вкарваш във филма да си адвокат на онеправдания и да се правиш на велик, но ми е интересно- борец за форумна правда ли си???
    Както казах по нагоре. Свастика прекали, но и ти начело с другите там.... те си знаят се оляхте... Правда няма да има. Винаги ще има доволни и недоволни. Ако той трябва да бъде наказан то и ти трябва да си така...

Предлагам публично да си стисните рачичките . Единия да върне куклата на другия и нещата да приключат дотук... А най - добре е модераторите да си опичат акъла и да се стегнат защото форума прилича на кочина. Всеки си прави квото си иска, храни и псува който си иска. Да знам че само говоря и нищо не правя, ако имаш време и възможност бих се наел да бъда модератор, но уви.... не !

Айде със здраве !

Мега фен Аватара на machoka
    Стига се банвали бе Кой ви каза, че всичко трябва да се решава двупотопно )

Alabalaportokala,
    ти модерирането... остави на нас

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    eu.hyricane-За момента не защитавам никого.Предходния ми пост, нямаше конкретен адресант.Призова ми е към всички съфорумци, към това да бъдан по-толерантни и снисходителни.Някак си не е приятно да влезнеш в дадена тема и насреща какво 7-8 страници в най-добрия вариант, наситени със злоба, опити за оригиналност, стемеж към това да надприказваш/затапиш опонента си...
    napalno saglasen.. i vse pak, vsi4ko tuk e fiktivna realnost ^^ .. nali razbira6?

Супер фен
    И в крайна сметка последната(тежката) дума е на модераторите и админите. Нека те решат какво да бъде и моля информирайте ни. Благодаря.

С две думи- същият си и ти... нараниха ти егото на мафиот с пистолет, издразни се на въпросчето ми какво би си помислил баща ти, който е бил полицай и хайдееее...
    Няколко човека не харесват мафиотите и край с наранено его съм. На въпросчето ти не можеше да бъде отговорено и двамата знаем защо. Айде стига повече...Но и аз отивам да си поплача защото мафиотското ми его бе наранено от тебе.

Град
    Hard Rock Cafe
    tvardo "ZA" online svadite vnasqt kolorit po vreme na prestoq ti v internet, gubi6 vreme, misleiki razl zatapvatelni podhodi, oborva6ti tvardeniq, oprovergava6ti fakti ^^

Град
    Джибути
    Само да вметна,че освен Свастика - баткодоки е пълен тъпанар.Имала съм(така да се каже) контакт с него - знае само да обижда и да се обяснява кой колко бил тъп и т.н.Може ли 60-70 годишно старче да откаже да влиза в тийнфорум,за да помааааааааага(са тука си представете как Вучков се облизва ) на децата ,само защото е бил обиден от пост на бънгъл?(еми може,като е склери и го е хванала параноята).

Ааа,и ако не ми вярвате - питайте Куул Гърл.И тя има представа що за стока е.
    And so the lion fell in love with the lamb...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Само на мен ли не ми пука за него?

Просто ми е безразличен...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от twiLight
    Само да вметна,че освен Свастика - баткодоки е пълен тъпанар.Имала съм(така да се каже) контакт с него - знае само да обижда и да се обяснява кой колко бил тъп и т.н.Може ли 60-70 годишно старче да откаже да влиза в тийнфорум,за да помааааааааага(са тука си представете как Вучков се облизва ) на децата ,само защото е бил обиден от пост на бънгъл?(еми може,като е склери и го е хванала параноята).

Ааа,и ако не ми вярвате - питайте Куул Гърл.И тя има представа що за стока е.
    И на мен ми прави впечетление,че на моменти иэтърва,така да се каже
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Темата е направо

пЛяН

Guest
    Свастиката предполагам е един 16 годишен(не виждам да си на повече от толкова, просто снимките ти са ... ) посерко (аре, ще цензурираш ли? Стига с тая цензура -> приумица на боржуазията), които здраво го малтретират в училище и в къщи. Мацките не го харесват , не му пускат.
    И един ден той просто намира теенпроблем и почва яко да избива комплекси. Почва да си измисля думички, да ни лъже колко е по-по (бате Енчо те чака, там да му пееш песнички ) , да си измисля думи и така нататък. Абе яко комплексар го дава момчето
    Сигурно играе и някоя компютърна игра с магиосници, че много закани да ми правим магии направи в другата тема.
    Абе смешен от всякъде.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Всъщност какъв е смисъла да се занимаваме с тези работи? Пълна загуба на време... По-добре го отделете за нещо друго, по-смислено.

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Всъщност какъв е смисъла да се занимаваме с тези работи? Пълна загуба на време... По-добре го отделете за нещо друго, по-смислено.
    taka si e.

i btw, "poserko" naistina cenzurirat, daje zapla6vat s ban

Абе, не мисля, че точно Свастика е най-големият проблем на форума. Реално погледнато момчето не е направилно нищо кой знае какво. Лъже? Ами, посочете ми един потребител, който не го прави... и после дайте и доказателства
    И то цяла тема му е отделена - наистина се вкарвате във филми, както казаха по-горе.

А и мисля, че би трябвало да се санкционират потребители като eu.hyricane например, които само се разхождат по темите и ругаят наред.
    Абе, не знам... голям шум се вдигна покрай Свастика - освен да му кажа едно Браво, друго не се сещам.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на quench
    СВАСТИКА има готин задник, затва го пазиш! Аз ще ревнувам!!!

иначе аз си признавам - лъжа като дърт циганин-бакърджия!

ПП: СВАСТИКА ме кефи, понеже се изхвърля и понеже не е разбрал каква е тежката истина, стояща зад заяждането с него
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

А ти къде му го видя готиния задник??
    Аааах ти, мръснико!
    Тъй красиви, тъй наивни,

неее, аз нямам шанс с него, той е много класи над мен

той е вече нещо като форумен идол....подобно на аматориум

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    А и мисля, че би трябвало да се санкционират потребители като eu.hyricane например, които само се разхождат по темите и ругаят наред.
    rugaq edinstveno v moite temi, ili kogato nqkoi nekompetenten izrazi svoeto "kompetentno" mnenie.. takav mi e stila xD.. pyk i e forum, kvo moje6 da napravi6..

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от quench

иначе аз си признавам - лъжа като дърт циганин-бакърджия!
    ама аз те завлякох с две бири
    ти за оня път мълчи да не се разприказвам

после ще имаш един месец да се криеш в миши дупки, задето са те изчукали заради 2 бири

Пък на мен ми се прави на невинен...
    Тъй красиви, тъй наивни,

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Мамка му,за него си има цяла тема във форумааааа...

Инак някой беше споменал,че го съжалява,защото наистина не е добре.Аз изпитвам същото. Ама не мога да отрека,че е забавен.

"Една истина прави живота спокоен, а една лъжа го прави приятен" - Сваста явно е на тоя принцип

Голям фен
    Бе да. Ти мод ли си или не? Това се прави на лично, а че ти обожаваш интригите само те прави жалък. Най-вече, защото го показваш. Аз съм, как беше, грозна, тъпа, дебела, неграмотна, загоряла, травестит, обратна, мъжемразка, луда, наркоманка и някакви други, но поне за тези мислех, че не съм, но... (=

Добре нали е на стола,не ви ли стига тва?Пф...и модератор прай тема за тоя...ахахахах...
    Прекалено голямо внимание обръщате на някъв...смешен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си