- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За потребителят SWASTICA
Не съм добре запозната със случая, но ми е странно само това, че "кавга" имаше между двама човека, а се намесиха много повече, където по мое мнение не им влизаше в работата.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ама и вие сте некфи пфф никфи !
кфо се заяждате с човека , няма да му налеете акъл в главата ( не казвам че няма) , постоянно се правите на някакви компетентни с мненията си , които изобщо не му влияят ! има една поговорка "Вълкът кожата си мени , но нрава не" , разбирате ме ........ !
ебати и хората дет сте тука , постоянно критикувате някой и го изкарвате ебати утайката пф !И да има някакъв проблем , помогнете му , к'фо го хулите постоянно и му се подигравате ???
I am what I am !!!
На мен ми напрви впечатление на толерантен и възпитан човек : )) Засега е само тва : )))Първоначално написано от SWASTICA
Та нямам нищо против него,или пък против тез които имат против негоПросто...уважавайте чуждото мнение : ))
Не само тиПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Мен той просто не ми пречи..
Не знам защо всички се заяждат с него и постоянно му се нахвърлят.. и се имат за много по-умни.. е, като са, защо се занимават с него?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Защото е много по-лесно да обиждаш някого публично, отколкото да му подадеш ръка и да се опиташ да заемеш неговото място...хуманост, народе, хуманост и отстъпчивост ни липсва...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
exploitedteen за пореден път е прав
цветито, наивността ти и добротата ти са секси.. ама се осъзнай, защото животът не е страната на чудесата с припкащи понита![]()
Одавна съм го осъзнала това нещо и все пак ще продължавам да си живея в моя приказен свят и да претендирам за добри взаимоотношения.Не ми разваляй така, илюзорното кътче.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Уау... ти да не мислиш, че се намираш в някое Харлемско гето???Първоначално написано от exploitedteen
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Какво имате против Свастица? Той е просто форумния идиот. Кой друг ще твърди, че е на 26 и ще пуска снимка "изгониха ме по физическо" снимана с дигитален фотоапарат. При все, че трябва да е завършил преди пне 7 години, когато е нямало такива екстри.
Нека стой да го гърчим.
Grumpy old madman
i az taka vikam.. + tova e izklu4itelno protiven..Първоначално написано от Canis_Dirus
ti pla4i6 za meso v ustataПървоначално написано от SWASTICA
![]()
pyk i kakvo, ne si li izklu4itelno otblaskva6t i neatraktiven ? ima6 glava s razmerite na 2 normalni![]()
nadqvam se da si nad 185 6toto ina4e glavata ti bi bila mn nesarazmerna s tqloto tiПървоначално написано от SWASTICA
![]()
pyk i se gordeq mn s teb, 4e ima6 CELi 2 posveteni IZCQLO na teb temi vav FORUMA na TEENPROBLEM.. v smisal.. bratle.. tova e ravnosilno na nobelova nagrada.. sahrani tozi moment do kraq na jivota si !! prizovavam te !
А кажи ми мамин златен, как са те снимали, когато са те изгонили от физическо с gsm с камера с такава разделителна способност и то когато си бил ученик преди 7-8 години? Тогава сименс ц 35 беше абсолютно извънземен телефон. Телефоните нямаха цветни дисплей, а ти ми говориш...Първоначално написано от SWASTICA
Ееххх, не можеш да лъжеш като хората.
Това ли ти е деЦката мечта? Да имаш две темички само за тебе си?Първоначално написано от fаke
АЙ стига бе. Просто ние тук за пореден път демонстрираме, колко сме добри. Сбъдваме мечтите на едно умствено-изостанало дете. Сега само търсим и желаеща да прави секс с него - да не си остане деТствен...
Grumpy old madman
това е интересно ^^
Харлем (на английски — Harlem) е квартал на Манхатън един от административните райони на град Ню Йорк, САЩ. През 17 век първите европейски заселници в района, идващи от Холандия, назовават мястото Нов Харлем по името на град Харлем. През 20 век кварталът става известен като основен културен и бизнес център на Афроамериканската общност. Харлем е квартал на Ню Йорк, с предимно Афроамериканско население и е градски район на Манхатън, отдавна познат като главен културен и бизнес център на Афроамериканци. След като през по-голямата част от ХХ век е бил свързван със Афроамериканската култура, но също така и с престъпност и мизерия, по настоящем преживява социален и икономически ренесанс.
pyk i harlem sam po sebe si e geto.. -_-
какво се заяждате бе хораМИР
БисквитенотоЧудовище
az lapam bez pari, v smisal toi e nqkakva zvezda, super navit sym mu !!! + tova imam mn stegnat zadnik s razmerite na negarski, imam i mnogo debeli ustni, so4ni pri tova.. kakvo 6te kajete..Първоначално написано от fаke
hm, svastika, basi idiota si, 4ovek, izto4nik 6e pi6a. kakva maika te e otglejdala.. tui da ne ti e referat po geografiq..
sadak..palen
trqbva da si napalno slaboumen da si pomisli6, 4e 6te go pi6a sam tova, i 4e 6te go znam..
седи мирен!Panasonic VS3 е модел от 2005.
Освен тва преди имах и снимките не излизат точно такива,каквато е твойта... Защо ли...?
6te prenebregna fakta, 4e ima6 glavata na kon, tova ne bi povliqlo na udovolstvieto ot felacioto, nali, beb4o.. ne se stesnqvai pred ostanalite, molq te {P}Първоначално написано от SWASTICA
eu.hyricane, знаеш, че си трикратно по-дразнещ от свастика, нали?
otherdimension -> trikratno po-drazne6t i s trikratno po-malka glava XAOIAXO
exploitedteen, i az sym sa6tiq, platno za teb stoq :P (t.e. protiv nespravedlivostta, licemerieto i lajata)
Форума е създаден за да си помагаме взаимно а не да усложняваме положенията в него! Ако отсстраним СВАСТИКА и това помогне по някакав начин на форума и неговата аудитория то ОК аз съм с вас тогава! Лично мое мнение е че този потребител ми е антипатичен но просто игнорирам потребители като него и забравям че те посещават и съответно пишат във форума! Съветвам и вас да спрете да му обръщате внимание-ще се кротне все някога![]()