.
Затворена тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 182
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Тва към мен ли беше отправено?
    Не. Това е към модератора-създател на темата.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Не съм добре запозната със случая, но ми е странно само това, че "кавга" имаше между двама човека, а се намесиха много повече, където по мое мнение не им влизаше в работата.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    На Баскетболното игрище!
    Ама и вие сте некфи пфф никфи !
    кфо се заяждате с човека , няма да му налеете акъл в главата ( не казвам че няма) , постоянно се правите на някакви компетентни с мненията си , които изобщо не му влияят ! има една поговорка "Вълкът кожата си мени , но нрава не" , разбирате ме ........ !
    ебати и хората дет сте тука , постоянно критикувате някой и го изкарвате ебати утайката пф ! И да има някакъв проблем , помогнете му , к'фо го хулите постоянно и му се подигравате ???
    I am what I am !!!

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Само аэ ли от от това,което съм чела,съм останала с добро впечетление от него? Нима? Да не повярва човек Благодаря.
    На мен ми напрви впечатление на толерантен и възпитан човек : )) Засега е само тва : )))
    Та нямам нищо против него,или пък против тез които имат против него Просто...уважавайте чуждото мнение : ))

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Само аэ ли от от това,което съм чела,съм останала с добро впечетление от него?
    Не само ти
    Мен той просто не ми пречи..

Не знам защо всички се заяждат с него и постоянно му се нахвърлят.. и се имат за много по-умни.. е, като са, защо се занимават с него?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Защото е много по-лесно да обиждаш някого публично, отколкото да му подадеш ръка и да се опиташ да заемеш неговото място...хуманост, народе, хуманост и отстъпчивост ни липсва...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    Utopia..
    exploitedteen за пореден път е прав

цветито, наивността ти и добротата ти са секси.. ама се осъзнай, защото животът не е страната на чудесата с припкащи понита

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Одавна съм го осъзнала това нещо и все пак ще продължавам да си живея в моя приказен свят и да претендирам за добри взаимоотношения.Не ми разваляй така, илюзорното кътче.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ооооооооооооооооо, я стига, хуманност...

като съм го съборил - ще го ритам, а и други ще се включат, такъв е живота... по-добре го научете сега и то във форум, където реално няма значение, отколкото живота да ви поднесе този урок
    Уау... ти да не мислиш, че се намираш в някое Харлемско гето???
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Какво имате против Свастица? Той е просто форумния идиот. Кой друг ще твърди, че е на 26 и ще пуска снимка "изгониха ме по физическо" снимана с дигитален фотоапарат. При все, че трябва да е завършил преди пне 7 години, когато е нямало такива екстри.

Нека стой да го гърчим.
    Grumpy old madman

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Какво имате против Свастица? Той е просто форумния идиот. Кой друг ще твърди, че е на 26 и ще пуска снимка "изгониха ме по физическо" снимана с дигитален фотоапарат. При все, че трябва да е завършил преди пне 7 години, когато е нямало такива екстри.

Нека стой да го гърчим.
    i az taka vikam.. + tova e izklu4itelno protiven..

Супер фен Аватара на fake
    абе, аз, ако имаше две теми за мене с по 10 страници, щях да се чувствам като мис Вселена ебаси как му чешете самочувствието
    Boots and braces don't make racists!

Град
    Hard Rock Cafe

Нека стой да го гърчим.
    Незнам, че на gsm -ите с камера им викат дигитални апарати...
    Този плаче за бан, обърнете му внимание
    ti pla4i6 za meso v ustata
    pyk i kakvo, ne si li izklu4itelno otblaskva6t i neatraktiven ? ima6 glava s razmerite na 2 normalni

Аз не знаех,че на 26 години имаш часове по физическо...

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane

Нека стой да го гърчим.
    Този плаче за бан, обърнете му внимание
    ti pla4i6 za meso v ustata
    pyk i kakvo, ne si li izklu4itelno otblaskva6t i neatraktiven ? ima6 glava s razmerite na 2 normalni
    Да, така е, ти си атрктивен и привлекателен със 2 теми за теб Поздрави
    nadqvam se da si nad 185 6toto ina4e glavata ti bi bila mn nesarazmerna s tqloto ti
    pyk i se gordeq mn s teb, 4e ima6 CELi 2 posveteni IZCQLO na teb temi vav FORUMA na TEENPROBLEM.. v smisal.. bratle.. tova e ravnosilno na nobelova nagrada.. sahrani tozi moment do kraq na jivota si !! prizovavam te !

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    А кажи ми мамин златен, как са те снимали, когато са те изгонили от физическо с gsm с камера с такава разделителна способност и то когато си бил ученик преди 7-8 години? Тогава сименс ц 35 беше абсолютно извънземен телефон. Телефоните нямаха цветни дисплей, а ти ми говориш...

Ееххх, не можеш да лъжеш като хората.

Цитирай Първоначално написано от fаke
    абе, аз, ако имаше две теми за мене с по 10 страници, щях да се чувствам като мис Вселена ебаси как му чешете самочувствието
    Това ли ти е деЦката мечта? Да имаш две темички само за тебе си?

АЙ стига бе. Просто ние тук за пореден път демонстрираме, колко сме добри. Сбъдваме мечтите на едно умствено-изостанало дете. Сега само търсим и желаеща да прави секс с него - да не си остане деТствен...
    Grumpy old madman

Град
    Hard Rock Cafe
    това е интересно ^^
    Харлем (на английски — Harlem) е квартал на Манхатън един от административните райони на град Ню Йорк, САЩ. През 17 век първите европейски заселници в района, идващи от Холандия, назовават мястото Нов Харлем по името на град Харлем. През 20 век кварталът става известен като основен културен и бизнес център на Афроамериканската общност. Харлем е квартал на Ню Йорк, с предимно Афроамериканско население и е градски район на Манхатън, отдавна познат като главен културен и бизнес център на Афроамериканци. След като през по-голямата част от ХХ век е бил свързван със Афроамериканската култура, но също така и с престъпност и мизерия, по настоящем преживява социален и икономически ренесанс.

pyk i harlem sam po sebe si e geto.. -_-

Град
    Dreamland
    какво се заяждате бе хора МИР
    БисквитенотоЧудовище

Супер фен Аватара на fake

ми дае...за какво повече би могъл да мечтае един нормално развиващ се човек?

относно секса, дайте да съберем по левче от форумец и да потърсим нещо по-така...
    Boots and braces don't make racists!

Град
    Hard Rock Cafe

ми дае...за какво повече би могъл да мечтае един нормално развиващ се човек?

относно секса, дайте да съберем по левче от форумец и да потърсим нещо по-така...
    az lapam bez pari, v smisal toi e nqkakva zvezda, super navit sym mu !!! + tova imam mn stegnat zadnik s razmerite na negarski, imam i mnogo debeli ustni, so4ni pri tova.. kakvo 6te kajete..

hm, svastika, basi idiota si, 4ovek, izto4nik 6e pi6a . kakva maika te e otglejdala.. tui da ne ti e referat po geografiq.. sadak..palen trqbva da si napalno slaboumen da si pomisli6, 4e 6te go pi6a sam tova, i 4e 6te go znam..

седи мирен!Panasonic VS3 е модел от 2005.
    Освен тва преди имах и снимките не излизат точно такива,каквато е твойта... Защо ли...?

Град
    Hard Rock Cafe
    az lapam bez pari, v smisal toi e nqkakva zvezda, super navit sym mu !!! + tova imam mn stegnat zadnik s razmerite na negarski, imam i mnogo debeli ustni, so4ni pri tova.. kakvo 6te kajete..

hm, svastika, basi idiota si, 4ovek, izto4nik 6e pi6a . kakva maika te e otglejdala.. tui da ne ti e referat po geografiq.. sadak..palen trqbva da si napalno slaboumen da si pomisli6, 4e 6te go pi6a sam tova, i 4e 6te go znam..
    ВНИМАНИЕ ГЕЙ!!!
    6te prenebregna fakta, 4e ima6 glavata na kon, tova ne bi povliqlo na udovolstvieto ot felacioto, nali, beb4o.. ne se stesnqvai pred ostanalite, molq te {P}

Мега фен
    Град
    Utopia..
    eu.hyricane, знаеш, че си трикратно по-дразнещ от свастика, нали?

Град
    Hard Rock Cafe
    otherdimension -> trikratno po-drazne6t i s trikratno po-malka glava XAOIAXO

exploitedteen, i az sym sa6tiq, platno za teb stoq :P (t.e. protiv nespravedlivostta, licemerieto i lajata)

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Форума е създаден за да си помагаме взаимно а не да усложняваме положенията в него! Ако отсстраним СВАСТИКА и това помогне по някакав начин на форума и неговата аудитория то ОК аз съм с вас тогава! Лично мое мнение е че този потребител ми е антипатичен но просто игнорирам потребители като него и забравям че те посещават и съответно пишат във форума! Съветвам и вас да спрете да му обръщате внимание-ще се кротне все някога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си