- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За потребителят SWASTICA
пак ли ти Дейв.лол. СВАСТИКА е навсякаде :Р
Fuck like a star !
Това не е защита , а лично мнение изградено на тънки основи.Първоначално написано от SWASTICA
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
копеле прайш се на 26 , а току що попаднах на тфа
Рождена дата и година, зодия ... 26.11.1990,стрелец
апфф не ставаш и за лъжец вее олигофрен![]()
ho.. poznah 4e e maksimum na 18Първоначално написано от miminia
(music) Now playing: 4884. Journey - Don't Stop Believin'Първоначално написано от _Becko_
![]()
Никфи проблеми немате бе сладурковци
Фън Фън ---- тема Лексикон --- 1 пост
SWASTICA написа:
Лични въпроси:
1.Име ... Дейвид
2.Прякор или как ти викат „на галено” ... SWASTICA
3.Рождена дата и година, зодия ... 26.11.1990,стрелец
4.Град ... Девин
5.Училище ... Явявам се като частен ученик
6.Брат или сестра ... Ноуп
7.Спортуваш ли ... Малко бягане
8.Как прекарваш свободното си време ... Като се разхождам и като стоя пред компа
9.Никът ти в момента и защо го избра ... SWASTICA....дълго е за обяснение!
10.Домашно животно ... Не!
11.Мото или мисъл, която харесваш ...Няма такава!
12.Обичаш ... Бети
13.Мразиш ... Спамери и флуудери
14.Страхуваш се от ... Тъмнина
15.Прекарваш ваканциите ... Самичък
16.Човек, с който искаш да се запознаеш ... John Cena,The Rock
17.Имаш ли талисман ... Приятелката ми е талисман
18.Опиши себе си, както намериш за добре ... Свръх странен!
Любими неща:
1.Актьор/актриса/филм The Rock!,.......,Бели Мацки
2.Певец/певица/група/песен DJ Aligator!,Benny Benassi!,P.O.D., P.O.D. - Booyaka 619
3.Книга/автор Не чета!
4.Компютърна игра FIFA 07
5.TV предаване WWE
6.Цвят Черно!
7.Животно Гепард
8.Учебен предмет Физкултура
9.Място Пред компа!
10.Занимание Компа!
11.Част от денонощието Яденето
12.Планета (по възможност да е от Слънчевата система)Плутон
Още :
1.В миналия си живот съм бил/а ... Свещеник
2.В следващия си живот ще бъда ... SWASTICA
3.Искам ... Всичко!
4.Няма ... Невъзможни неща!
5.Винаги ...Има рариант Б
6.Нещата завършават добре ... ,ако ти не си зле!
7.Дразня се ... от много неща!
8.Защото ... така реши SWASTICA!
9.Любовта ... това е другото име на Бети!
10.Искам ... Да не се повтаря "искам" 2 пъти,ама...
И като за край, напиши нещо ( велика мисъл, крилата фраза, поговорка или каквото ти душа иска) Приятно попълване !!!
Хахаха Рей Мистерио 619Първоначално написано от miminia
![]()
Написаното е много грубо според мен...Поне за три от въпросите свидетелствам за лъжа...Първоначално написано от miminia
И защо продължавате да се гаврите не мога да разбера...Пишете на хората , които търсят мнението ви и където може и така да се случи , че да помогнете...Никакъв смисъл няма в това да се заядете с един потребител , който и ще да е той , каквото и да е писал...Свобода на словото и медиите съществува...
Зли хора няма , но има зли постъпки и точно за това свидетелствате всички тези , които се дразните....
Аз мисля, че това момче може и да послъгва, но мен лично не ме е подразнил с нещо! И не мога да разбера защо след като не го харесвате продължавате да се заяждате с него, ми като не ви е приятен не му обръшайте внимание, оставете го да си пише, това което мисли за редно пък ако нещо не е както трябва то си има модератори които ще оправят нещата!
явно момчето е патологичен лъжец... няма кво да му се смеете, щото това е болест.
или е прекалено смотан, за да се показва такъв, какъвто е.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Аее чшш аз не се гавра ама като го видях нали се сеш ,че не мога да се удържа??![]()
Ето ти експертно мнение...Кога завърши психиатрия и започна да поставяш диагнози...Първоначално написано от Alcohooligan
Всеки има причина да крие личността си...Да променя историята си...Кои сме ние да съдим и да поставяме етикети....
Нима заявяваш пред всички , че ти никога не си лъгал....Всеки го е правил...Защо си е негова работа...Не си ти човека , който ще преобразова и претопява хората , за да приличат на теб...
Ако смяташ да постаявш етикети започни със себе си ....Покажи какъв си ти...макар че , четейки поста ти ми става ясно...
Поздрави...
Бе да. Глупусти (= Ти, човече ми се нервиш, а аз, аз не съм и искала да ти е гадно ('= Много си ти се кефя, ма не ти пречи да те нервя, а аз не нарочно (= Ама то и форумите са си гадно, не че на живо нон стоп не стават недоразумения... Хората са различни ('= <3Първоначално написано от exploitedteen
мисля, че е страшно глупаво да даваш лъжлива информация за себе си в някакъв форум, още повече по толкова смешен и недодялан начин.Първоначално написано от belerofone
а за себе си етикети няма да поставям и няма да показвам какъв съм, който трябва да знае - знае. не съм привърженик на разпространяването на лична информация в интернет.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
laja e no ne savsem.. vse edno da si imal 2 priqtelki, a tuk kato te pitat, da kaje6, 4e si imal 7.. preuveli4ava.. izopa4ava istinata.. i nikoi ne moje da te razbere, osven ako:Първоначално написано от Alcohooligan
1. sam ne se izdade6
2. ne znae kakva e istinata
3. ne razbere ot merodaven izto4nik kakva e istinata
no vse pak ima i takiva, koito predpo4itat da badat iskreni i prqmi, nqma zna4enie, 4e e samo forum, i predpolagam, 4e tova e pravilniqt pat..
"и към порока вървим, избягвайки мъничка грешка" хораций
Пха. Свещенни глупусти. Разбира се, че аз не се забивам по форуми и не бих искала да прозвучи така (= Разбира се, че аз не бих си помислила, че думите ми могат да преимат такъв контекст ^^ Пък и пазя личните, там пиша изрично, че да водиш и нея (= Нищу лошу не виждам пЪк <3Първоначално написано от exploitedteen
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Нула понятие, човече ('=
Ма няма да се обиждам. Ще проуча через подмолно, целенасочено изнудване, подкупване чрез пастички на съфорумците, да изкопча информация кога ще те има и къде със нея ^^^ =Р ('=
Ако не искаш, ще се дегизирам и ще ви зяпам от некоя дръвче ^^^
едит: гати, ми виж ако искаш лично ще се разправям с недоразбралите и криво разбралите мамка му нося отговорност мхм
100% съм съгласен с написаното...Който сее вятър ще жъне буря...Но ТИ имаш това право ако в случая ти си потърпевш...Както и всеки , който е бил обиден...Естествено , че не казвам да оставиш да те удрят по другата буза нито пък да се примиряваш....Никога....Но това е твоя лична война с един противник...Война която зовиси от теб и в която можеш да се съобразиш със обстановката в нашия случай форума...Това , в което се превърнаха тези теми е колективна омраза насочена към един човек ....Ето това ме дразни....Първоначално написано от exploitedteen
Не казвам , че личната омраза не е намясто...Не знам всички факти....Знам обаче , че не може един човек да обди едва ли не 500 потребителя....
Води личен бой , но не надигай колективна война...
^ на умен ли се правиш ? Знаеш ли колко тъпо изглеждаш ?
п.п. Престани да лъжеш, че си на 26.. вече си смешен...
good old swastica..
кажеш му нещо, а той започва да ти обяснява, че нямаш правото да му го казваш и след това следва лекция какво точно означава това, което си му казал..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^тва не беше сарказъм![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
еее щом толкова разбираш от сърказъм вземи пусни един сърказъм деПървоначално написано от _SL_
![]()