- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита Юлска утрин
Честит July Morning на всички.
+1Първоначално написано от WTF±
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Аз тъкмо се връщам..
За първи път в живота ми карах джулай морнинг и въобще не ме интересува каква хипарска глупост е и блабла.
3 4аса път ПЕША от Асеновград,нагоре по Родопите,от 23 до 2 4аса през нощта.Стръмни,много тесни пътеки,много камъни,много багаж,малко фенери,20 4овека в реди4ка..
Беше много диво,стигнахме параклисите св.Петка и св.Илия и останахме там..след това,запалихме огън,аз се поразходих,другите пиеха..след това слязохме за 1 4ас и на стоп за Пловдив.Ихаааааааа
4естно казано,не ме интересува и кой ден и какво се празнува на него,важното е 4е бях с приятелите си на нощно странстване.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ЧНГ
Христос ВоскресеПървоначално написано от Lunatic-
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
![]()
TENKS, и без това днеска правя 18.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Мерси![]()
за жалост се успах![]()
;]
damn hippies...
Хаха.
Чета коментарите в ютуб под July Morning na JH и какво да видя? Само българи писали.
Хипарливи копеленца.
Grumpy old madman
мерси!
честит и от менJuly Morning
![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
честит на празнуващите
аз просто се наспах, хах ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
станах рано вървях по стръмно ...спеше ми се , нямаше каде да глеам от хуаво място ...но чесно ви казвам струва си ! много красиво ... нямам търпение другата година пак да ида .... честито на всички ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
"честито на празнуващите" ?![]()
какво и кои по дяволите празнуват днес.....?
Всъщност никое хипи не би станало толкова рано.....тия са пози....Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
е то аз не съм хипи , ама супер много се кефя на джулай морнинг ...по никакъв начин не се чувствам хипи но просто тва супер много ме кефи ... много е красиво , струва си да бъде изживяно ...Първоначално написано от Special K
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
гоше, иди за по един сладоледПървоначално написано от 5StaR
![]()
Ако спането като пън се включва в празнуването,в такъв случей честит юлски обед![]()
На КАФЕВО всички,които го имат това за празник
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
Дори венозни наркомани говорят по-малко за това от вас....![]()