.
Затворена тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 182
    Мега фен Аватара на machoka

За потребителят SWASTICA

Абе, какво сте го заяли Или поне като ви отговори подобаващо после не се оплаквайте

Държа да напомня по повода, че в един спор минал границите на допустимото благоприличие, горят и ДВЕТЕ страни

Бау

Мега фен
    Град
    Utopia..
    на мен това момче ми е жално, наистина смятам, че има някакви проблеми...

Мега фен
    Град
    SF

Мом4ето не ми е направило нищо, оба4е много лъже...

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    Utopia..
    пф ... бе аз не се заяждам
    напротив, призовавам всички да те оставят на мира
    макар, че си ми говорил за майка ми, за което заслужаваш бан
    да кажем, че не съм злопаметен, а жалостив...

Град
    Hard Rock Cafe
    ЦЕНЗУРА, обида, пробвай пак

.: machoka :.

Супер фен
    Мислиш ли да продължаваш да се заяждаш за щяло и нещяло и да лигавиш всяка тема, в която участваш, защото ми направи впечатление че доста хора се оплакват, а моята роля принципно е да удовлетворя молбите им.
    Абе мачок ли си къв си не те знам. Ама преглеждай темите по начестичко щото като гледам пишеш ей така на сляпо като кон с капаци ( да знам че си модератор и това не ме плаши ). Не гледай какво пишат хората а гледай на нещата обективно. Преди да обвиниш свастика в нещо прочети цялата тема. Свастика нарушава ли правилата с нещо ? Да сигурно не се съмнявам, но онея 10-на глупака които му се връзват на иначе явната простотия не заслужават ли нещо повече от предупреждение а ? Ако си духът от лампата на Аладин който изпълнява молбите на хората. То аз искам да вгледаш малко в тоя фарс и да видиш че не само свастика е виновен. Да аз заемам страната на Свастика

Да веее аз съм инталиански мафиот с пистолет в ръка. Кефите ли се ? :P :P

Ах да гледай само как всички ще пишат как нямат нищо лично към свастика. Тъпи комплексирани говеда - осъзнайте се малко и се събудтете от зимния сън щото момчето ви прави на глупаци а вие продължавате да му се танцувате по свирката...

Град
    Hard Rock Cafe
    "protiven" i "poserko" ot cenzura li se nujdaqt.. ai stiga -_- ima gi v talkovniq re4nik teq dumi..

Град
    Hard Rock Cafe
    tova e daje SA anglobalgarski re4nik

posiram se ->dirty o.'s pants, shit o.s.
    protiven -> nasty, unsavoury, repulsive, repugnant, offensive, obnoxious, objectionable, odious;disgusting;

=> nqma6e nujda da cenzurira6..

cheers

eu.hyricane,
    BAN
    [b

Мега фен
    Град
    София
    Само аэ ли от от това,което съм чела,съм останала с добро впечетление от него?
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Hard Rock Cafe
    bra4etar, laja li e -_-..

ina4e ima mn takiva deto se zablujdavat, 4e sa bezsmartni v internet prostranstvoto.. {}bi4am vi

Супер фен
    Мачок. Съгласен съм с тебе че трябва всичко да се спре още в зародиш. Но имам 1 въпрос. Къде спахте ? Всичко трябваше да спре още от темата за емотата. А там се изписаха 12 страници някъде. После имаше още няколко теми в които имаше хранилка. Никой модератор не обърна внимание на тази тема. Еми мисля че това е прекалено.

Експлодеттийн прекалено лично ги приемаш нещата. Излез от филма човек и порасни. Хващаш се на приказките на едно момче. Какво голяма работа ли си като си го "закопал" ? Егото ли си погали с това ? Е браво браво... ти си истински герой. Посрещнете незакопаемият. Ама в темата за мафията както лаеше и изведнъж спря. Прекаляваш толкова колкото и свастика с разликата че той се гаври с вас/тебе а ти го приемаш на сериозно и оцет пикаеш.

Град
    Hard Rock Cafe
    пише се SWASTIKA, морон такъв

Alabalaportokala,
    грешка е, че въобще е имало тема за емота.. Такива ги трия вече за добро утро. Не знам какво е ставало до сега, факт е, че се появиха няколко теми 'баннете го тоя свастика', много ЛС ми се написаха и в крайна сметка стигнахме до тук, където се опитвам да избистрим нещата и да се разберем като големи хора, за да няма терзания занапред.

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Само аэ ли от от това,което съм чела,съм останала с добро впечетление от него?
    Не си само ти
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    Започва да ми писва, но имам търпение SWASTIKA е на английски, опитай се да разбереш на кой език е SWASTICA , че аман!
    hm.. smesva6 ezici.. originalno.. kakvo 6te re4e "rock's" :/... 6toto sym go sre6tal samo bez apostrof i v momenta se 4uwstwam kraino skonfuzen

Мега фен
    Град
    София
    Само аэ ли от от това,което съм чела,съм останала с добро впечетление от него? Нима? Да не повярва човек Благодаря.
    Моля.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Alabalaportokala,
    грешка е, че въобще е имало тема за емота.. Такива ги трия вече за добро утро. Не знам какво е ставало до сега, факт е, че се появиха няколко теми 'баннете го тоя свастика', много ЛС ми се написаха и в крайна сметка стигнахме до тук, където се опитвам да избистрим нещата и да се разберем като големи хора, за да няма терзания занапред.
    Не мисля че трябва да бъде баннат наказан или нещо от сорта. Тези които са ти писали ЛС са били жестоко затапени и не им изнася. За мене е най - добре да се върнеш в темата за емотата да попрочетеш малко и ти сам да направиш преценка дали човека заслужава наказание. Наблюдавам темите от самото начало и твърдо смятам че не заслужава нищо подобно.

Мега фен Аватара на Blab
    Започва да ми писва, но имам търпение SWASTIKA е на английски, опитай се да разбереш на кой език е SWASTICA , че аман!
    hm.. smesva6 ezici.. originalno.. kakvo 6te re4e "rock's" :/... 6toto sym go sre6tal samo bez apostrof i v momenta se 4uwstwam kraino skonfuzen
    цитирам по памет - приумица?
    Не помня как се изрази...

Иначе, нищо против него нямам, от време на време ме забавлява... и така...

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    цитирам по памет - приумица?
    Не помня как се изрази...

Иначе, нищо против него нямам, от време на време ме забавлява... и така...
    gramati4eski gre6na priumica -_-

Alabalaportokala,
    никой не е тръгнал да банва, санкционира, наказва и тем подобни глупости.
    СВАСТИКА да попрегледа тая тема.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=155972

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    За какво ви е необходимо постоянно да спорите и да се обиждате взаимно?Нима това е начина?Принципно, няма нишо лошо в споровете, но когато те са наситени с цветущи изрази и пиперливи реприки, положението става доста неприятно.
    Всичко започна от тази прослувута тема за емотата.Обърнахте го на говорилня всеки си знае своята и никой не отстъпва...Демонстрирайте поне частица толерантност.Всеки има право на лично мнение и позиция.Като някой потребител, ви дразни-намерете начин да се разбете, без да намесвате всички останали.Глупаво и детинско е от някаква неаргументирана солидарност да се озлобявате един срещу друг...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ама в какви филми се метнахте...просто не е истина

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на Blab
    gramati4eski gre6na priumica -_-
    ай ноу дет

ЦвЕтИт0, имаш дар слово помисли за реализация в тази сфера.

Е крайна сметка за какво е темата? "Да го гоним ли, да не го ли гоним?"

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    За какво ви е необходимо постоянно да спорите и да се обиждате взаимно?Нима това е начина?Принципно, няма нишо лошо в споровете, но когато те са наситени с цветущи изрази и пиперливи реприки, положението става доста неприятно.
    Всичко започна от тази прослувута тема за емотата.Обърнахте го на говорилня всеки си знае своята и никой не отстъпва...Демонстрирайте поне частица толерантност.Всеки има право на лично мнение и позиция.Като някой потребител, ви дразни-намерете начин да се разбете, без да намесвате всички останали.Глупаво и детинско е от някаква неаргоментирана солидарност да се озлобявате един срещу друг...
    well done..
    a i tova e prosto 1 forum.. tuk moje da ste bogove, v realniq jivot - mijiturki.. zabelejete kolko hora licemerni4at (da re4em v impulse.bg, pro4etete izkazvaniqta otnosno nqkoi potrebitel i ako vidite 1 otricatelno, plz, saob6tete), pravqt se na takiva, kakvito ne sa (razbira se, lajat, za da se izdignat v o4ite na 4etq6tite) i t.n... na jivo toq moje da e palen 4uruk, da nqma ponqtie ot absolutno ni6to, samo deto razbral kak da boravi s tarsa4ki i ottam izvli4a neobhodimata informaciq, za da blesne pred ostanalite.. pathetic -_-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си