- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За потребителят SWASTICA
na men mi pre4i samo golqmata mu glava, ako si smeni avatara, vsi4ko 6te bade nared aXOIXAOxaПървоначално написано от HePeAJIeH
уййййййййййййй, милата тя...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Поведението ти е присъщо на някой деветокласник.Първоначално написано от exploitedteen
"Аз казвам всичко което мисля , лошо ли е... не съм двуличен....." - няма лошо , но да е в рамките на допустимото. Че ти се оля бе човек. Във всяка страница все твои постове намирам. Да , разбрахме , не го харесваш - ми спри се малко де. Никой не е длъжен да чете постоянните ти нападки и упреци. Има си ЛС - давай та, или ще се правиме на важни пред всички , да ни гледат колко сме лошави...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
Alright. I'm goin down to shoot my old lady,
you know I caught her messin' 'round with another man.
Yeah,! I'm goin' down to shoot my old lady,
you know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool
jeuelle, tova e prosto forum, ffs.. vseki moje da pravi kakvoto si poiska, dori i da prekra4va mnimite dogmi i pravila.. nikoi nqma da te osadi.. 6tom taka sa re6ili potrebitelite, taka da pravqt. Vseki veroqtno se stremi da izgradi svoqta reputaciq tuk, koqto da se nosi iz forum na forum :d
6tom exploitedteen e predpo4el da izkazva mnenieto si, da bade razkreposten i bez zadrajki, neka go pravi, daje e mn hubavo tova ;d
ako nqkoi go pravi 6tastliv tova da psuva, rugae i plue, neka go pravi.. v kraina smetka li4noto 6tastie e na parvo mqsto ;d nie da gledame sebe si, vikam
Не мога да разбера нито начинът по който оплювате този Свастика, нито начинът по който го псувате... и най-не мога да разбера обаче какъв ви е шибания проблем. Хора всякакви... това е форум в който всеки може да пише. Който и да е. Какъвто и да е.Друг е въпросът, някъде из глупавия ви правилник Случайно да е вметнато, че трябва да бъдеш истинския себе си, пишейки мненията си???? НЕ! И не би трябвало. Никога не е било вярно че хората трябва да бъдат "себе си". Ние можем да бъдем всичко. Всеки, който би искал да се промени за момент, който би искал да се бъзика или да предизвиква внимание променяйки собствената си действителност, ДОРИ В НЯКАКЪВ ПРОКЛЕТ ФОРУМ, има правото да го прави!
Това също не значи, че той лъже. Каквито са хората на 13, такива са и на 26 (доста често срещано, напоследък..). Не ви ли омръзна вечно да плюете всеки и всичко и дори.... защо пишете в някакъв форум и се вживявате толкова много... ?! чета ви простотиите от известно време от скука по една минута на три дни... не мога да си обясня как може да клеветите някой, когато вие по цял ден спамите пред компа и съм сигурна, че някои от вас дори не знаят какво е времето навън днес...!
т'ва пък е една от най-адските песни... поздрав!Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
molq te, vij tova :Първоначално написано от Bolt_f
http://groups.imeem.com/vYnqYcKw/vid...inuno_expo_92/
zarejda bavni4ko, no si zaslujava![]()
littleJ, vij tova:
http://gothacked.org/rmbblog/wp-content/emo.jpg
За добро или за лошо е така. А когато се премине границата, админите преценяват дали да използват властта си или да си затворят очите...Първоначално написано от eu.hyricane
mi tei kato gledam moderatorite ne sa ot nai-aktivnite.. 2ma 3ma vlizat ot vreme na vreme samoПървоначално написано от Lake_bodom
Честно казано, няма да се учудя... От хора без работа всичко може да се очаква..Първоначално написано от SWASTICA
аууу... адскоПървоначално написано от eu.hyricane
обаче честно да ти кажа... знаеш ли, има един кавър на Аксел Руди Пел който всъщност ми е фаворит!
![]()
link, plz..Първоначално написано от Bolt_f
ama edva li 6te mi haresa pove4e ot izpalnenieto na lubimite mi kitaristi, sabrani zaedno, a imenno vai, satrianni i may (e, page, hendrix, batio i weikath otsastvat ^^)
Снабдявате форума с бисери.
Първо помислете кои от вас наистина са личности извън форума преди да отправяте квалификации към другите и да съдите начина им на мислене и живот. Всичко изписано е една голяма словесна пумия, има си кофа за подобни теми.
Някои явно обичат да участват в пародии като тази съпреживявайки се за суперзвезди във форума и изкарват комплексите си върху непознати, които са еднакво "странни" колкото и тях самите, с разликата че поне едните не могат да се разциврят, а на други егото е толкова ранимо, че чесно казано плачат за подигравки. Но нито в двата случая някой печели, дори да има по-силен изказ заради годините си. Предлагам всеки да се стреми към общуване с аудитория отговаряща на възрастта му. За това си има и други оналайняни трибуни, където поне човек може да се опитва да се "доказва" пред отговаряща на набора му публика. И swastica-та и exploited са на "всяка манджа мерудия", но поне правят цирк. Няма значение дали си вярват...
Оф, оставям поста някак си недовършен ама просто осъзнавам, че е безмислено каквото и да е хабене на редове нататък.
Айде лека и доходна!
^ограничен също е много шано![]()
Форумът е мястото, където всеки може да бъде такъв, какъвто иска да бъде. В това му е чарът.
Глупости, някой може да иска да е интелигентен, но това не може да се симулира дори във форум.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Ти да не мислиш че не му отстъпваш??Първоначално написано от i'm so excited!
виждам![]()
^![]()
Така...Не мога да повярвам но това ми се струва е първата по рода си такава тема насочена конкретно към един потребител...Невероятно е как се отразява колективната омраза...Видиш ли противоречиво на историята никъде не видях поне частчина защита...
Първо нека спомена , че СВАСТИКА е много интересн в изказванията си..Ясни , конкретни , диплометични , в границите на въпроса , обмислени , структурирани....Нещо което не може да се каже за повечето хора от форума...Това е първата част от хората , които като не могат да подражават нападат.
Второ СВАСТИКА определно ви е привлякъл вниманието но не с това което е целил....Самочувствие....Ами то си е негово....Изградете си ваше на базата на постижения и тогава ще си говорим...В народо-психологията на българина е да коментира другите , да г.леда в тяхната градина просто така се чувства по силен....Не съм видял всчичко написно от СВАСТИКА но от прочетеното той не се е заяждал с никого поименно (може и да греша) и дори , за което си струва поздравленията , не се заяжда дори с потребители , които го обиждат...Някой пита ли се защо е така...
Лично аз от постовете му забелязах , че е готов на голяма стъпка да отговори на всичките въпроси ОТ ГОРЕЩИЯ СТОЛ , което зпоред мен доказва обратното на тезата на тези които не го харесват...Дали лъже или не само той може да каже...Не е ваша работа да го съдите...
Вижда се , че момчето е начетено , и образовано , занимава се с творческа дейност , реклама , което допуска широк контакт с хора , които трябва да спечели , с които общува...Тук се изявавя малко противоречие , но не ми е работа да го решавам аз този казус....Нямам основа за това...
Допадат ми отговорите му...Има нещо характерно в тях , нещо което показва повече отклокто той иска да се види...най-малкото неговите отговори са коренно различни от повечето в този форум...може да са по-рязки макар да не съм го забелязъл но все пак ми харесват.
Има още какво да кажа...но...
П.С. Ако снимката е истина прическата ми харесва...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
За всичко си има причина...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...