Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Цитирай Първоначално написано от belerofone
Така...Не мога да повярвам но това ми се струва е първата по рода си такава тема насочена конкретно към един потребител...Невероятно е как се отразява колективната омраза...Видиш ли противоречиво на историята никъде не видях поне частчина защита...
Първо нека спомена , че СВАСТИКА е много интересн в изказванията си..Ясни , конкретни , диплометични , в границите на въпроса , обмислени , структурирани....Нещо което не може да се каже за повечето хора от форума...Това е първата част от хората , които като не могат да подражават нападат.
Второ СВАСТИКА определно ви е привлякъл вниманието но не с това което е целил....Самочувствие....Ами то си е негово....Изградете си ваше на базата на постижения и тогава ще си говорим...В народо-психологията на българина е да коментира другите , да г.леда в тяхната градина просто така се чувства по силен....Не съм видял всчичко написно от СВАСТИКА но от прочетеното той не се е заяждал с никого поименно (може и да греша) и дори , за което си струва поздравленията , не се заяжда дори с потребители , които го обиждат...Някой пита ли се защо е така...

Лично аз от постовете му забелязах , че е готов на голяма стъпка да отговори на всичките въпроси ОТ ГОРЕЩИЯ СТОЛ , което зпоред мен доказва обратното на тезата на тези които не го харесват...Дали лъже или не само той може да каже...Не е ваша работа да го съдите...
Вижда се , че момчето е начетено , и образовано , занимава се с творческа дейност , реклама , което допуска широк контакт с хора , които трябва да спечели , с които общува...Тук се изявавя малко противоречие , но не ми е работа да го решавам аз този казус....Нямам основа за това...
Допадат ми отговорите му...Има нещо характерно в тях , нещо което показва повече отклокто той иска да се види...най-малкото неговите отговори са коренно различни от повечето в този форум...може да са по-рязки макар да не съм го забелязъл но все пак ми харесват.

Има още какво да кажа...но...

П.С. Ако снимката е истина прическата ми харесва...
Благодаря ти. Снимката е моя, прическата също..
Това не е защита , а лично мнение изградено на тънки основи.