.
Затворена тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 182
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    адвокатка ли си???
    Кой питаш?
    е,поне си призна

пак ли ти Дейв.лол. СВАСТИКА е навсякаде :Р
    Fuck like a star !

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Така...Не мога да повярвам но това ми се струва е първата по рода си такава тема насочена конкретно към един потребител...Невероятно е как се отразява колективната омраза...Видиш ли противоречиво на историята никъде не видях поне частчина защита...
    Първо нека спомена , че СВАСТИКА е много интересн в изказванията си..Ясни , конкретни , диплометични , в границите на въпроса , обмислени , структурирани....Нещо което не може да се каже за повечето хора от форума...Това е първата част от хората , които като не могат да подражават нападат.
    Второ СВАСТИКА определно ви е привлякъл вниманието но не с това което е целил....Самочувствие....Ами то си е негово....Изградете си ваше на базата на постижения и тогава ще си говорим...В народо-психологията на българина е да коментира другите , да г.леда в тяхната градина просто така се чувства по силен....Не съм видял всчичко написно от СВАСТИКА но от прочетеното той не се е заяждал с никого поименно (може и да греша) и дори , за което си струва поздравленията , не се заяжда дори с потребители , които го обиждат...Някой пита ли се защо е така...

Лично аз от постовете му забелязах , че е готов на голяма стъпка да отговори на всичките въпроси ОТ ГОРЕЩИЯ СТОЛ , което зпоред мен доказва обратното на тезата на тези които не го харесват...Дали лъже или не само той може да каже...Не е ваша работа да го съдите...
    Вижда се , че момчето е начетено , и образовано , занимава се с творческа дейност , реклама , което допуска широк контакт с хора , които трябва да спечели , с които общува...Тук се изявавя малко противоречие , но не ми е работа да го решавам аз този казус....Нямам основа за това...
    Допадат ми отговорите му...Има нещо характерно в тях , нещо което показва повече отклокто той иска да се види...най-малкото неговите отговори са коренно различни от повечето в този форум...може да са по-рязки макар да не съм го забелязъл но все пак ми харесват.

Има още какво да кажа...но...

П.С. Ако снимката е истина прическата ми харесва...
    Благодаря ти. Снимката е моя, прическата също..
    Това не е защита , а лично мнение изградено на тънки основи.
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    копеле прайш се на 26 , а току що попаднах на тфа

Рождена дата и година, зодия ... 26.11.1990,стрелец

апфф не ставаш и за лъжец вее олигофрен

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от miminia

ho.. poznah 4e e maksimum na 18

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_

Къде го видя? Трябва да го покажеш, че сега ще каже, че си го измислила!!!
    (music) Now playing: 4884. Journey - Don't Stop Believin'

Град
    София
    Никфи проблеми немате бе сладурковци

Фън Фън ---- тема Лексикон --- 1 пост

SWASTICA написа:
    Лични въпроси:
    1.Име ... Дейвид
    2.Прякор или как ти викат „на галено” ... SWASTICA
    3.Рождена дата и година, зодия ... 26.11.1990,стрелец
    4.Град ... Девин
    5.Училище ... Явявам се като частен ученик
    6.Брат или сестра ... Ноуп
    7.Спортуваш ли ... Малко бягане
    8.Как прекарваш свободното си време ... Като се разхождам и като стоя пред компа
    9.Никът ти в момента и защо го избра ... SWASTICA....дълго е за обяснение!
    10.Домашно животно ... Не!
    11.Мото или мисъл, която харесваш ...Няма такава!
    12.Обичаш ... Бети
    13.Мразиш ... Спамери и флуудери
    14.Страхуваш се от ... Тъмнина
    15.Прекарваш ваканциите ... Самичък
    16.Човек, с който искаш да се запознаеш ... John Cena,The Rock
    17.Имаш ли талисман ... Приятелката ми е талисман
    18.Опиши себе си, както намериш за добре ... Свръх странен!

Любими неща:
    1.Актьор/актриса/филм The Rock!,.......,Бели Мацки
    2.Певец/певица/група/песен DJ Aligator!,Benny Benassi!,P.O.D., P.O.D. - Booyaka 619
    3.Книга/автор Не чета!
    4.Компютърна игра FIFA 07
    5.TV предаване WWE
    6.Цвят Черно!
    7.Животно Гепард
    8.Учебен предмет Физкултура
    9.Място Пред компа!
    10.Занимание Компа!
    11.Част от денонощието Яденето
    12.Планета (по възможност да е от Слънчевата система)Плутон

Още :
    1.В миналия си живот съм бил/а ... Свещеник
    2.В следващия си живот ще бъда ... SWASTICA
    3.Искам ... Всичко!
    4.Няма ... Невъзможни неща!
    5.Винаги ...Има рариант Б
    6.Нещата завършават добре ... ,ако ти не си зле!
    7.Дразня се ... от много неща!
    8.Защото ... така реши SWASTICA!
    9.Любовта ... това е другото име на Бети!
    10.Искам ... Да не се повтаря "искам" 2 пъти,ама...

И като за край, напиши нещо ( велика мисъл, крилата фраза, поговорка или каквото ти душа иска) Приятно попълване !!!

Град
    Okinawa
    P.O.D. - Booyaka 619

[/i]
    Хахаха Рей Мистерио 619

Град
    В страната на чудесата
    Никфи проблеми немате бе сладурковци

Фън Фън ---- тема Лексикон --- 1 пост

SWASTICA написа:
    Лични въпроси:
    1.Име ... Дейвид
    2.Прякор или как ти викат „на галено” ... SWASTICA
    3.Рождена дата и година, зодия ... 26.11.1990,стрелец
    4.Град ... Девин
    5.Училище ... Явявам се като частен ученик
    6.Брат или сестра ... Ноуп
    7.Спортуваш ли ... Малко бягане
    8.Как прекарваш свободното си време ... Като се разхождам и като стоя пред компа
    9.Никът ти в момента и защо го избра ... SWASTICA....дълго е за обяснение!
    10.Домашно животно ... Не!
    11.Мото или мисъл, която харесваш ...Няма такава!
    12.Обичаш ... Бети
    13.Мразиш ... Спамери и флуудери
    14.Страхуваш се от ... Тъмнина
    15.Прекарваш ваканциите ... Самичък
    16.Човек, с който искаш да се запознаеш ... John Cena,The Rock
    17.Имаш ли талисман ... Приятелката ми е талисман
    18.Опиши себе си, както намериш за добре ... Свръх странен!

Любими неща:
    1.Актьор/актриса/филм The Rock!,.......,Бели Мацки
    2.Певец/певица/група/песен DJ Aligator!,Benny Benassi!,P.O.D., P.O.D. - Booyaka 619
    3.Книга/автор Не чета!
    4.Компютърна игра FIFA 07
    5.TV предаване WWE
    6.Цвят Черно!
    7.Животно Гепард
    8.Учебен предмет Физкултура
    9.Място Пред компа!
    10.Занимание Компа!
    11.Част от денонощието Яденето
    12.Планета (по възможност да е от Слънчевата система)Плутон

Още :
    1.В миналия си живот съм бил/а ... Свещеник
    2.В следващия си живот ще бъда ... SWASTICA
    3.Искам ... Всичко!
    4.Няма ... Невъзможни неща!
    5.Винаги ...Има рариант Б
    6.Нещата завършават добре ... ,ако ти не си зле!
    7.Дразня се ... от много неща!
    8.Защото ... така реши SWASTICA!
    9.Любовта ... това е другото име на Бети!
    10.Искам ... Да не се повтаря "искам" 2 пъти,ама...

И като за край, напиши нещо ( велика мисъл, крилата фраза, поговорка или каквото ти душа иска) Приятно попълване !!!

Написаното е много грубо според мен...Поне за три от въпросите свидетелствам за лъжа...

И защо продължавате да се гаврите не мога да разбера...Пишете на хората , които търсят мнението ви и където може и така да се случи , че да помогнете...Никакъв смисъл няма в това да се заядете с един потребител , който и ще да е той , каквото и да е писал...Свобода на словото и медиите съществува...

Зли хора няма , но има зли постъпки и точно за това свидетелствате всички тези , които се дразните....

Аз мисля, че това момче може и да послъгва, но мен лично не ме е подразнил с нещо! И не мога да разбера защо след като не го харесвате продължавате да се заяждате с него, ми като не ви е приятен не му обръшайте внимание, оставете го да си пише, това което мисли за редно пък ако нещо не е както трябва то си има модератори които ще оправят нещата!

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    явно момчето е патологичен лъжец... няма кво да му се смеете, щото това е болест.

или е прекалено смотан, за да се показва такъв, какъвто е.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Град
    София
    Аее чшш аз не се гавра ама като го видях нали се сеш ,че не мога да се удържа??

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    явно момчето е патологичен лъжец... няма кво да му се смеете, щото това е болест.

Ето ти експертно мнение...Кога завърши психиатрия и започна да поставяш диагнози...
    Всеки има причина да крие личността си...Да променя историята си...Кои сме ние да съдим и да поставяме етикети....
    Нима заявяваш пред всички , че ти никога не си лъгал....Всеки го е правил...Защо си е негова работа...Не си ти човека , който ще преобразова и претопява хората , за да приличат на теб...
    Ако смяташ да постаявш етикети започни със себе си ....Покажи какъв си ти...макар че , четейки поста ти ми става ясно...

Поздрави...

Голям фен
    белерофон....

чувал/а ли си някога израза, каквото посееш, това ще пожънеш??
    или производните им???

Момчето започна да дава оценки колко сме ниско интелектуално и т.н., аз лично като ми ударят шамар не си давам другата буза, а отвръщам с двойно повече сила. Така стана и тук- момчето нападна и му се отвърна...

Нека спрем с разни приказки и мечти, а погледнем малко по-реално на нещата, когато някой употреби една торба епитети и класификации спрямо мен или мой приятел е нормално да очаква да му кажа нещо, а не да си затрая или да си събуя гащите и да моля за още. Съжалявам, но който сее вятър, ще жъне буря...

И да, лъжите са още едно от нещата, които дразнят, защото виждаш, че някой лъже, яко при това, и същия този човек има наглостта да ти обяснява как си кретен и то като медицинска диагноза, а когато го питаш откъде е почерпил статистиката си ти отговаря, че гъбаря не си казва местата. Абсурдно е това поведение на ментор, който се има за повече от другите, а аз в момента си тананикам марсилезата и кроя планове за обезглавяване на този тип аристократи, които влизат със самочувствието на полу-богове.
    Бе да. Глупусти (= Ти, човече ми се нервиш, а аз, аз не съм и искала да ти е гадно ('= Много си ти се кефя, ма не ти пречи да те нервя, а аз не нарочно (= Ама то и форумите са си гадно, не че на живо нон стоп не стават недоразумения... Хората са различни ('= <3

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D

Ето ти експертно мнение...Кога завърши психиатрия и започна да поставяш диагнози...
    Всеки има причина да крие личността си...Да променя историята си...Кои сме ние да съдим и да поставяме етикети....
    Нима заявяваш пред всички , че ти никога не си лъгал....Всеки го е правил...Защо си е негова работа...Не си ти човека , който ще преобразова и претопява хората , за да приличат на теб...
    Ако смяташ да постаявш етикети започни със себе си ....Покажи какъв си ти...макар че , четейки поста ти ми става ясно...

Поздрави...
    мисля, че е страшно глупаво да даваш лъжлива информация за себе си в някакъв форум, още повече по толкова смешен и недодялан начин.

а за себе си етикети няма да поставям и няма да показвам какъв съм, който трябва да знае - знае. не съм привърженик на разпространяването на лична информация в интернет.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Град
    Hard Rock Cafe

Поздрави...
    мисля, че е страшно глупаво да даваш лъжлива информация за себе си в някакъв форум, още повече по толкова смешен и недодялан начин.

а за себе си етикети няма да поставям и няма да показвам какъв съм, който трябва да знае - знае. не съм привърженик на разпространяването на лична информация в интернет.
    laja e no ne savsem.. vse edno da si imal 2 priqtelki, a tuk kato te pitat, da kaje6, 4e si imal 7.. preuveli4ava.. izopa4ava istinata.. i nikoi ne moje da te razbere, osven ako:
    1. sam ne se izdade6
    2. ne znae kakva e istinata
    3. ne razbere ot merodaven izto4nik kakva e istinata

no vse pak ima i takiva, koito predpo4itat da badat iskreni i prqmi, nqma zna4enie, 4e e samo forum, i predpolagam, 4e tova e pravilniqt pat..
    "и към порока вървим, избягвайки мъничка грешка" хораций

Голям фен
    и съм злобен, нагъл и отмъстителен
    тва е най-главното <3333 пък нали си, как беше Кармосъния Изтрадал ^^^ <333 И все пак съм ти убидена, че ме мами, че може да се видим ^^ ('=

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Сладичко_bi
    и съм злобен, нагъл и отмъстителен
    тва е най-главното <3333 пък нали си, как беше Кармосъния Изтрадал ^^^ <333 И все пак съм ти убидена, че ме мами, че може да се видим ^^ ('=
    знаеш ли колко грешно звучи това???
    поставяш ме в позиция, която означава, че съм казвал или обещавал да се видим, а знаеш и че имам приятелка, която влиза тук...
    и все едно й действам зад гърба и още куп глупости...

казвал съм, че е възможно да се засечем на някаква среща... аз наистина внимавам как се изразявам и гледам в такива случаи да няма двусмислици...
    Пха. Свещенни глупусти. Разбира се, че аз не се забивам по форуми и не бих искала да прозвучи така (= Разбира се, че аз не бих си помислила, че думите ми могат да преимат такъв контекст ^^ Пък и пазя личните, там пиша изрично, че да водиш и нея (= Нищу лошу не виждам пЪк <3

Голям фен
    емииии заради такива неща го казвам:

не искам да се виждаме...

просто, за да няма грешни изписвания, изречения и изказвания... и да няма недоразбрали.

Нула понятие, човече ('=
    Ма няма да се обиждам. Ще проуча через подмолно, целенасочено изнудване, подкупване чрез пастички на съфорумците, да изкопча информация кога ще те има и къде със нея ^^^ =Р ('=
    Ако не искаш, ще се дегизирам и ще ви зяпам от некоя дръвче ^^^

едит: гати, ми виж ако искаш лично ще се разправям с недоразбралите и криво разбралите мамка му нося отговорност мхм

Град
    В страната на чудесата
    белерофон....

чувал/а ли си някога израза, каквото посееш, това ще пожънеш??
    или производните им???

Момчето започна да дава оценки колко сме ниско интелектуално и т.н., аз лично като ми ударят шамар не си давам другата буза, а отвръщам с двойно повече сила. Така стана и тук- момчето нападна и му се отвърна...

Нека спрем с разни приказки и мечти, а погледнем малко по-реално на нещата, когато някой употреби една торба епитети и класификации спрямо мен или мой приятел е нормално да очаква да му кажа нещо, а не да си затрая или да си събуя гащите и да моля за още. Съжалявам, но който сее вятър, ще жъне буря...

И да, лъжите са още едно от нещата, които дразнят, защото виждаш, че някой лъже, яко при това, и същия този човек има наглостта да ти обяснява как си кретен и то като медицинска диагноза, а когато го питаш откъде е почерпил статистиката си ти отговаря, че гъбаря не си казва местата. Абсурдно е това поведение на ментор, който се има за повече от другите, а аз в момента си тананикам марсилезата и кроя планове за обезглавяване на този тип аристократи, които влизат със самочувствието на полу-богове.
    100% съм съгласен с написаното...Който сее вятър ще жъне буря...Но ТИ имаш това право ако в случая ти си потърпевш...Както и всеки , който е бил обиден...Естествено , че не казвам да оставиш да те удрят по другата буза нито пък да се примиряваш....Никога....Но това е твоя лична война с един противник...Война която зовиси от теб и в която можеш да се съобразиш със обстановката в нашия случай форума...Това , в което се превърнаха тези теми е колективна омраза насочена към един човек ....Ето това ме дразни....

Не казвам , че личната омраза не е намясто...Не знам всички факти....Знам обаче , че не може един човек да обди едва ли не 500 потребителя....

Води личен бой , но не надигай колективна война...

^ на умен ли се правиш ? Знаеш ли колко тъпо изглеждаш ?

п.п. Престани да лъжеш, че си на 26.. вече си смешен...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    good old swastica..

кажеш му нещо, а той започва да ти обяснява, че нямаш правото да му го казваш и след това следва лекция какво точно означава това, което си му казал..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ^
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни