Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
Цитирай Първоначално написано от belerofone
Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
явно момчето е патологичен лъжец... няма кво да му се смеете, щото това е болест.

или е прекалено смотан, за да се показва такъв, какъвто е.
Ето ти експертно мнение...Кога завърши психиатрия и започна да поставяш диагнози...
Всеки има причина да крие личността си...Да променя историята си...Кои сме ние да съдим и да поставяме етикети....
Нима заявяваш пред всички , че ти никога не си лъгал....Всеки го е правил...Защо си е негова работа...Не си ти човека , който ще преобразова и претопява хората , за да приличат на теб...
Ако смяташ да постаявш етикети започни със себе си ....Покажи какъв си ти...макар че , четейки поста ти ми става ясно...

Поздрави...
мисля, че е страшно глупаво да даваш лъжлива информация за себе си в някакъв форум, още повече по толкова смешен и недодялан начин.

а за себе си етикети няма да поставям и няма да показвам какъв съм, който трябва да знае - знае. не съм привърженик на разпространяването на лична информация в интернет.
laja e no ne savsem.. vse edno da si imal 2 priqtelki, a tuk kato te pitat, da kaje6, 4e si imal 7.. preuveli4ava.. izopa4ava istinata.. i nikoi ne moje da te razbere, osven ako:
1. sam ne se izdade6
2. ne znae kakva e istinata
3. ne razbere ot merodaven izto4nik kakva e istinata

no vse pak ima i takiva, koito predpo4itat da badat iskreni i prqmi, nqma zna4enie, 4e e samo forum, i predpolagam, 4e tova e pravilniqt pat..
"и към порока вървим, избягвайки мъничка грешка" хораций