белерофон....
чувал/а ли си някога израза, каквото посееш, това ще пожънеш??
или производните им???
Момчето започна да дава оценки колко сме ниско интелектуално и т.н., аз лично като ми ударят шамар не си давам другата буза, а отвръщам с двойно повече сила. Така стана и тук- момчето нападна и му се отвърна...
Нека спрем с разни приказки и мечти, а погледнем малко по-реално на нещата, когато някой употреби една торба епитети и класификации спрямо мен или мой приятел е нормално да очаква да му кажа нещо, а не да си затрая или да си събуя гащите и да моля за още. Съжалявам, но който сее вятър, ще жъне буря...
И да, лъжите са още едно от нещата, които дразнят, защото виждаш, че някой лъже, яко при това, и същия този човек има наглостта да ти обяснява как си кретен и то като медицинска диагноза, а когато го питаш откъде е почерпил статистиката си ти отговаря, че гъбаря не си казва местата. Абсурдно е това поведение на ментор, който се има за повече от другите, а аз в момента си тананикам марсилезата и кроя планове за обезглавяване на този тип аристократи, които влизат със самочувствието на полу-богове.