.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Град
    pernik

ами ако се окаже,че не те харесва

nz kvo mislite ,no mn чesto na moi fr im se e slu4valo kazvat na nqkoe mom4e 4e go haresvat i posle se okazva ,4e toi ne q haresva i po4vat podigravkite

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ми зависи си от момчето. Ако е некой свестен никога нема да поне да се подиграва, а ако е некой безмозъчен лиглйо то 100% ше има ебавки

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ми зависи си от момчето. Ако е некой свестен никога нема да поне да се подиграва, а ако е некой безмозъчен лиглйо то 100% ше има ебавки
    Именно така е
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Лапландия!?
    Е да не ги харесва голяма работа,ама закво са тея подигравки супер тъпо,се едно на него не му се е случвало да харесва някоя а пък тя да не го харесва,тея дето се подиграват са супер тъпи и по добре да се гръмнат в пъпа

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Детски лигавщини, са да се подиграваш на някого особено за това. :P

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Детски лигавщини, са да се подиграваш на някого особено за това. :P
    Така е винаги можеш да излезнеш от ситуацията по друг начин ... За да не се получи неловко... Идиоти колкото искаш
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Повече от фен
    Абе кво ти пука от шибаните подигварки? Алтернативата е да не му кажеш и ако той е някъв по срамежливичък дори да те харесва ще си останете на фаза гледане. Пък дори да почнат(в най-лошия случай не само възлюбеният ти ами и неговите приятели) да ти се подигварат, бъди малко по-устата, затапи ги няколко пъти публично и знаеш ли как ще млъкнат. Ама ти си знаеш с какъв олигофрен за захващаш

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Всекви ги има...някои те нараняват и без да се усещат даже,така че не можеш да ги виниш...

Мега фен Аватара на koalka
    Момичетата сме доста сбъркани в това отношение...
    Един намек за харесване или абсолютно невинен бъзик ни кара да си мислим, че дадено момче ни харесва.И както казва един приятел - това е така, защото приемаме нещата доста навътре.

еми те твоите фр защо бързаТ да казват? предполагам "обичам те, ще умра за теб!" глупости по мое мнение .. ако наистина си сигурен че искаш бъдеще с тоя човек тогава отиваи казваи му го и нЕ мисли за последствията не ти а той ще съжалява след време
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Така е!Е да не ги харесва голяма работа,ама закво са тея подигравки супер тъпо,се едно на него не му се е случвало да харесва някоя а пък тя да не го харесва,тея дето се подиграват са супер тъпи и по добре да се гръмнат в пъпа Така е!Е да не ги харесва голяма работа,ама закво са тея подигравки супер тъпо,се едно на него не му се е случвало да харесва някоя а пък тя да не го харесва,тея дето се подиграват са супер тъпи и по добре да се гръмнат в пъпа
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен Аватара на Blab
    Слеееееедващияяяяяяяят!

Еми и аз преди мн се притеснявах кво ше си кажат хората за мене ако някой ме отреже и кво ше ми е на самата мен , ама такъв е животът и вс е просто ГОРДОСТ....Кво като някой не те хар...Значи или просто не сте един за друг или няма вкус....И понякога е по-добре да те зарежат , отколкото да те лъжат ..... Тва е от мене

Голям фен Аватара на sapphirr
    за съжаление децата в тая възраст са безпощадни и не се замислят от последствията на подигравките.като пораснат ще се осъзнаят споко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си