- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ами ако се окаже,че не те харесва
nz kvo mislite ,no mn чesto na moi fr im se e slu4valo kazvat na nqkoe mom4e 4e go haresvat i posle se okazva ,4e toi ne q haresva i po4vat podigravkite![]()
шанс..
ми зависи си от момчето. Ако е некой свестен никога нема да поне да се подиграва, а ако е некой безмозъчен лиглйо то 100% ше има ебавки![]()
Именно така еПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Е да не ги харесва голяма работа,ама закво са тея подигравки супер тъпо,се едно на него не му се е случвало да харесва някоя а пък тя да не го харесва,тея дето се подиграват са супер тъпи и по добре да се гръмнат в пъпа![]()
Детски лигавщини, са да се подиграваш на някого особено за това.:P
Така е винаги можеш да излезнеш от ситуацията по друг начин ... За да не се получи неловко... Идиоти колкото искашПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Абе кво ти пука от шибаните подигварки? Алтернативата е да не му кажеш и ако той е някъв по срамежливичък дори да те харесва ще си останете на фаза гледане. Пък дори да почнат(в най-лошия случай не само възлюбеният ти ами и неговите приятели) да ти се подигварат, бъди малко по-устата, затапи ги няколко пъти публично и знаеш ли как ще млъкнат. Ама ти си знаеш с какъв олигофрен за захващаш![]()
Всекви ги има...някои те нараняват и без да се усещат даже,така че не можеш да ги виниш...
Момичетата сме доста сбъркани в това отношение...
Един намек за харесване или абсолютно невинен бъзик ни кара да си мислим, че дадено момче ни харесва.И както казва един приятел - това е така, защото приемаме нещата доста навътре.![]()
еми те твоите фр защо бързаТ да казват? предполагам "обичам те, ще умра за теб!" глупости по мое мнение .. ако наистина си сигурен че искаш бъдеще с тоя човек тогава отиваи казваи му го и нЕ мисли за последствиятане ти а той ще съжалява след време
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Така е!Е да не ги харесва голяма работа,ама закво са тея подигравки супер тъпо,се едно на него не му се е случвало да харесва някоя а пък тя да не го харесва,тея дето се подиграват са супер тъпи и по добре да се гръмнат в пъпа Така е!Е да не ги харесва голяма работа,ама закво са тея подигравки супер тъпо,се едно на него не му се е случвало да харесва някоя а пък тя да не го харесва,тея дето се подиграват са супер тъпи и по добре да се гръмнат в пъпа
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Слеееееедващияяяяяяяят!![]()
Еми и аз преди мн се притеснявах кво ше си кажат хората за мене ако някой ме отреже и кво ше ми е на самата мен , ама такъв е животът и вс е просто ГОРДОСТ....Кво като някой не те хар...Значи или просто не сте един за друг или няма вкус....И понякога е по-добре да те зарежат , отколкото да те лъжат ..... Тва е от мене![]()
![]()
за съжаление децата в тая възраст са безпощадни и не се замислят от последствията на подигравките.като пораснат ще се осъзнаят споко...![]()