.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    v edno sypersko grad4e

какво да кажа..

Zna4i problemut mi e sledniq..Nali ytre e 14 i mom4eto,s koeto hodq iska da idem za edna ve4er nqkude da spim zaedno i da otpraznyvame praznika,zn mn e hybava ideqta oba4e problema e tam,4e az sum na 15,4e maika mi ne ydobrqva tova mom4e(donqkude e prava) ,4e ako ida trqbva da izmislq hilqdi luji i pak nqma da znam dali 6te me pysne,a az neiskam da q luja,za6toto v posledno vreme to4no zaradi tova mom4e ne i kazvam istinata mn 4esto ima i drygo ako otida bi sledvalo da pravim seks.hodim ot okolo 3 meseca i az bih spala s nego,no ne na hotel ili de da zn prosto ne si go predstavqm taka tui kato 6te mi e za pruv put,a i 4estno kazano neiskam tolkova skoro da go pravq s tova mom4e vupreki,4e mnogo si go haresvam i iskam da buda s nego,no prosto za da buda s nego trqbva da pravq vsevuzmojni ne6ta ,koito ne sa za men sigyrno ako my otkaja 6te se skarame,no molq vi se kakvo da napravq,pls daite mnenie ili mi kajete kakvo da my kaja ili na maika ???
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    kadeto iskam
    Lubovta iska jertvi , ako misli6 4e si struva da si s tova mom4e napravi vsi4ko vazmojno da badesh s nego na praznika, 4ovek kat iska vinagi moje a ako te pretesnqva tva 4e moje da iska da pravite seks prosto ne se saglasqvai nadqvam se da e dostata4no umen i da darji na teb 4e da te razbere. A ako prosto ne iskash da lajesh maika si obesni mu kaji mu istinata ne go laji. A da ti kaja 6tom maikati ne go haresva qvno ima zashto edna maika znae kakvo e nai dobro za deteto i . taka 4e edin savet kam mladoto pokolenie - DECA SLU6AITE RODITELITE SI VE DA GO EBA!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не мисля, че ако се скарате заради това, че не ти се прави още секс, си заслужава да хвърляш толкова усилия заради него. А и ти си на 15, той е някакво пишлеме на 14 - дори да е последният на Земята, аз лично не бих го погледнала поне докато не стане на 18-19. Че откъде-накъде да спя с по-малък от мен? ОК, любовта няма граници, има и по-големи разлики във възрастта, но на по 14 и 15 години разликите са осезаеми. Аз лично не бих искала да си загубя девствеността с някой заек, който на всичкото отгоре не смее да оцени онова, което шравя за него и за нас...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ако и той държи на тебе няма да те притиска а и кво ти пречо да му кажеш в прав текст че още ти е рано да правиш секс с него

Мега фен
    Град
    София
    Добре бе,сама каэваш,че не искаш да лъжеш майка ти и ,че не искаш да правиш секс с това момче.Тогава целият филм,в които се вкарваш е беэсмислен!Щом не искаш да направиш нещо,не го прави.Това е моят съвет и по-добре го послушай.
    [size=7][b][u]fosse cos

Зависи дали се чувстваш готова - смисъл - на него му се ебе това е ясно. Въпроса е на тебе дали ти се на тези години.
    Като си отговориш на този въпрос - от там си построй и това, което смяташ да правиш.

А това, той кво иска, и дали ще се скарате, майка ти кво ще каже, пък приятелките кво ти говорят, и стринка ти колко зъби има в устата - са неща, които е добре да се научиш игнорваш...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ох ми като не искаш да правиш секс не го прави.. Ако въпросното момче найстина те харесва/обича както вероятно ти казва, ще те разбере..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    somewhere over the rainbow
    Ами поговори с него.Кажи му че не ти е приятно да лъжеш майка си и че не искаш първият ти път да е точно сега и точно в такава обстановка,защото все пак,ако не се отпуснеш като хората,нищо няма да стане.Признай му ,че само след 3 месеца не се чувстваш готова...общо взето кажи му това,което си написала на нас.Ако държи на теб ще се съобрази и ще изчака или ще намери друг начин да отпразнувате праздника.Ако е такъв тъпак да те зареже,значи не губиш много и не би трябвало да се косиш.А за майка ти-избягвай да я лъжеш за щяло и нещяло.И моята се притеснява за мен,но поне е спокойна,че и казвам истината.Дори на теб ще ти е много по леко,като знаеш,че не си я излъгала.

Град
    v edno sypersko grad4e
    Мерси много на всички,които са писали аз му се обадих и му казах,че като си дойде ( в края на седмицата) ще си поговорим и ще се разберем,аз ще си държа на мойто пък каквото сабя покаже Мерси още веднъж :P
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

щом си си решила проблема слагам ключе на темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си