.

Виж резултатите на анкетата: обичали ли сте инстински?

Гласували
103. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

25 24,27%
  • да

78 75,73%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    за сега преобладава отговора "да, обичала съм..." ех как ви жавиждам
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

не мисля че съм обичал истински ... защото любовта ми е била еднопосочна (от моя страна)... и не съм бил в позиция да усетя истината в това чувство

DDAA!!

Голям фен Аватара на sapphirr
    слу4и ми се веднуж да тръгна натам и това ме направи друг 4овек.преди съжаляваш заради това,което допуснах сама да ми се слу4и и да преживея,сега съм благодарна,4е ми се слу4и в момент,когато това нямаше да ми обърне живота на 180 градуса и ми даде опит,който да ме предпази за вбъдеще

не мога да кажа че съм обичала .. но за увлечение да.. едно голямо увлечение..и естествено увлечение с край...

Да да да дааааааа и продължава тази любов вече година и един месец

da!

мога смело да заявя че съм обиала истински , в момента обичам и никога няма да спра да обичам истински точно тоя човек (зн си кой
    е ;PpP~) [!][!][!]
    da imash priqtel tova e edna neobhodimosT.da mu badesh veren e edno uvajenie.A istinski da go obichaT tova e edno velichie !

Неее не съм обичала истински, а и като си знам късмета така е по-добре Пък и с течение на времето все по-малко неща намирам за значими в любовта

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Ем , смея да кажа

Защото когато аз имах силни чувства към едно момиче, те не бяха споделени ..

Това не е обич ...
    За съжаление , при мен винаги има само силни чувства ... вече за трети път от както се помня , дали ще имам рано или късно споделени силни чувства ,и съответно истинска Любов ... за да мога да кажа , че съм обичал истински ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Да, но някога...
    >>> House Music <<<

Да обичам и сега истински ,макар и не споделено

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Лапландия!?
    Да,и още съм,но се разделихме иска ми се пак да се съберем но понеже съм инат не мога да го направя,пък и той май хал хабер си няма за моите чувства

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ами..обичала съм истински само 1 път до сега....и въпреки,че не беше споделено...не съжалявам дори и за момент за това,което съм изпитала
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Смея и още как
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Цитирай Първоначално написано от Gothique♫
    Да,и още съм,но се разделихме иска ми се пак да се съберем но понеже съм инат не мога да го направя,пък и той май хал хабер си няма за моите чувства
    напълно ти влизам в положението

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    ... и все още обичам, защото истинската любов не свършва! (друг е въпросът, че нямам и стимул да не обичам, заедно съм с мечтаното от мен момче )
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Враца
    да много! :wub:

да и бих казала, че още страшно много го обичам, направих всичко, за да сам с него- зарязах приятелите си, изпокарах се със семейството си, промених из основи характера си и на края той реши, че просто трябва да се разделим, защото вече съм му била умръзнала
    Mi$lq za Teb po$toqNnO...Ob$ebiL $i mE tOtAlno...I$kam Te mOmEntalnO...doRi dA e fAtaLnO!!!

Дамм ...и аз съм обичала...и продължавам да го обичам въпреки че той не ме обича ....просто ще си остане "Форевър ин май хеарт"
    It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Пфф...какво знам аз за истинската любов?! ...Не,не смея,защото нямам опит.Все пак съм на 14...за мен има много по-важни неща от това,за да се влюбвам...Истинската любов се среща много рядко,в това съм сигурна.До колко съм оби4ала?-до колкото ми е било на сърцето...

Град
    плевен
    da momcheto s koeto sum v momenta naistina go obicham purvata mi istinska lubov
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Супер фен
    Град
    Варна
    Да и продължавам да го твърдя...случи ми се не толкова отдавна,но досега такова нещо не съм изпитвала...и се влюбвам все повече и повече всеки път,когато го видя...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

на всички влюбени желая мн мн мн щастие , а на тези които все още не са срещнали любовта успех \/

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    emi do sega ne s1m obi4ala istinksi ... pri mene ima samo privli4ane i haresvane .........
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си