- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- смеете ли да кажете, че някога сте обичали истински ?
да и аз мога да кажа че съм обичала истински и още го обичам!за първи път изпитвам такова нещотолкова силно да обичаам
![]()
![]()
Дам чудесничко те разбирам, хич не е приятно.. Ох аз кво да кажа.. Ми да мисля, че съм обичала въпреки малумните грешки които съм правила ...Първоначално написано от GD
Животът е адът описан в Библията!
Аз съм момиче и обичам момче, не ми трябва мъж! Та аз самата още се чувствам дете, за какво ми е някой с 10 години по-възрастен акъл да ми спира веселото на възрастта ми?Първоначално написано от fifi_friend
Знам, че понякога ставам бавачка, но какво от това? Дори аз се вдетинявам понякога, а на сериозния "мъж" това няма да му изнесе много-много...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Да,и с всеки изминал ден го обичам все повече :P![]()
Ох любовта е много относително понятие.И аз не знам сега с човека който съм го обичам,но и друг път съм обичала,ама след като съм го забравила дали наистина съм го обичала и аз не знам вече.Не я разбирам тая любов![]()
Да смея да го кажа обичам сегашния си приятел![]()
No martini .. no party..
Аз и сега продължавам да обичам истински. За жалост това ми носи само болка, но и с нея се свиква.![]()
v momenta obi4am istinski no nqmam smelost da kaja na podxodq6tiq 4ovek![]()
obicham go mnogo![]()
forever in my heart
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Ъхъ..![]()
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Рабирам те. За теб сигурно е така, но при мен - не. Не ми трябва някой с тези години по-възрастен ( не винаги те определят дали е мъж или момче). Радвам се, че се забавляваш, но ако исках да стана бавачка щях да си намеря дете, което за момента не ми е неодбходимоА относно сериозния мъж - има важни неща като отговорност и стабилност ( все пак говоря за сериозна връзка)
Но все пак разни хора....
И аз обичам да се забавлявам и да правя глупости с човека, който е до мен ( предполагам и той също)
Въпросът е да го намериш
![]()
Не, обаче си има време за всичко, поне така се успокоявам..
You are broken, I can fix you...
Да обичаш е яко,само когато и ти си обичан....Иначе е най-ужасното нещо,което може да ти се случи
Обичала съм, но не съжалявам...
аз съм обичала така,че да забравя на кой свят съм![]()
![]()
в началото не ми пукаше за него..и когато той реши,че е по-добре без мен,защото го наранявам ми стана ужасно кофти
след седмица пак се събрахме,но през това време супер мн ми липсваше..и като се събрахме нашите ми забраниха да излизам с него,приятелите ми не го харесваха,защото ме ревнуваше и се биеше постоянно.
Тогава реших,че искам да съм с него и избягах от нас..пуснаха ме за общодържавно издирване..правех всичко за него и той реши,че не може повече така..![]()
![]()
и сега уш сме си приятели (според него де)
много го обичам..но явно както беше споменато по горе в една връзка единия обича,а другия е обичан![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Винаги съм мислила,че с тези,които съм била,съм ги обичала истински.
Но мисля,че не е така-не отричам,че съм ги обичала,но като знам каква любов има-да дадеш всичко,което имаш за един човек-не мисля,че съм чувствала нещо подобно до сега.Обичам сегашният си приятел ,но не е тази любов,както тази "в приказките"
![]()
offline forever!
да смея разбира се!и все още си го обичам човека макар и по друг начин
така че и не съжелявам
![]()
Да, в момента обичам истински може би за първи път. До сега не съм изпитвала толкова силно това чувство, но и това се случи...![]()
За крехките ми годинки,не.![]()
Никога не съм изпитвала нещо толкова силно,но естествено,има време.Когато настъпи този момент,ще си го призная,без страх и без да се замисля.![]()
да сигурна съм че съм обичала истински и то само 1 и това беше единственото момче на което съм казвала:"обичам те" иии накрая кфо куреце нема вече такиа работи... приключих с тея глупости
![]()