.

Виж резултатите на анкетата: обичали ли сте инстински?

Гласували
103. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

25 24,27%
  • да

78 75,73%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    да и аз мога да кажа че съм обичала истински и още го обичам!за първи път изпитвам такова нещо толкова силно да обичаам

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от GD
    Да и все още обичам, но неможе да сме заедно, защото сме се разделили
    Дам чудесничко те разбирам, хич не е приятно.. Ох аз кво да кажа.. Ми да мисля, че съм обичала въпреки малумните грешки които съм правила ...

Животът е адът описан в Библията!

Град
    kadeto iskam
    Обичала съм истински само веднъж и все още го обичам и винаги ще си го обичкам. правила съм какво ли не за него. Той е най важното нещо за мене

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от fifi_friend
    Ами може би точно там е проблема - аз не искам момче, а мъж...
    Аз съм момиче и обичам момче, не ми трябва мъж! Та аз самата още се чувствам дете, за какво ми е някой с 10 години по-възрастен акъл да ми спира веселото на възрастта ми? Знам, че понякога ставам бавачка, но какво от това? Дори аз се вдетинявам понякога, а на сериозния "мъж" това няма да му изнесе много-много...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да,и с всеки изминал ден го обичам все повече :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ох любовта е много относително понятие.И аз не знам сега с човека който съм го обичам,но и друг път съм обичала,ама след като съм го забравила дали наистина съм го обичала и аз не знам вече.Не я разбирам тая любов

Град
    dosta go smenqm
    Да смея да го кажа обичам сегашния си приятел
    No martini .. no party..

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Аз и сега продължавам да обичам истински. За жалост това ми носи само болка, но и с нея се свиква.

Град
    София
    v momenta obi4am istinski no nqmam smelost da kaja na podxodq6tiq 4ovek

obicham go mnogo forever in my heart
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Дам.Два пъти даже.

Град
    ..във един измислен свят..
    Ъхъ..

fifi_friend
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от fifi_friend
    Ами може би точно там е проблема - аз не искам момче, а мъж...
    Аз съм момиче и обичам момче, не ми трябва мъж! Та аз самата още се чувствам дете, за какво ми е някой с 10 години по-възрастен акъл да ми спира веселото на възрастта ми? Знам, че понякога ставам бавачка, но какво от това? Дори аз се вдетинявам понякога, а на сериозния "мъж" това няма да му изнесе много-много...

Рабирам те. За теб сигурно е така, но при мен - не. Не ми трябва някой с тези години по-възрастен ( не винаги те определят дали е мъж или момче). Радвам се, че се забавляваш, но ако исках да стана бавачка щях да си намеря дете, което за момента не ми е неодбходимо А относно сериозния мъж - има важни неща като отговорност и стабилност ( все пак говоря за сериозна връзка) Но все пак разни хора.... И аз обичам да се забавлявам и да правя глупости с човека, който е до мен ( предполагам и той също) Въпросът е да го намериш

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Не, обаче си има време за всичко, поне така се успокоявам..
    You are broken, I can fix you...

Да обичаш е яко,само когато и ти си обичан....Иначе е най-ужасното нещо,което може да ти се случи

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Като се има предвид средната възраст на потребителите във форума и горещо поддържаната теза, че 98% от тях са обичали истински чак ми става смешно...
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Град
    MoHTaHa
    До сега не..но сегааааааа обичам повече от истински

Обичала съм, но не съжалявам...

аз съм обичала така,че да забравя на кой свят съм
    в началото не ми пукаше за него.. и когато той реши,че е по-добре без мен,защото го наранявам ми стана ужасно кофти след седмица пак се събрахме,но през това време супер мн ми липсваше..и като се събрахме нашите ми забраниха да излизам с него,приятелите ми не го харесваха,защото ме ревнуваше и се биеше постоянно.
    Тогава реших,че искам да съм с него и избягах от нас..пуснаха ме за общодържавно издирване..правех всичко за него и той реши,че не може повече така..
    и сега уш сме си приятели (според него де)
    много го обичам..но явно както беше споменато по горе в една връзка единия обича,а другия е обичан
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Винаги съм мислила,че с тези,които съм била,съм ги обичала истински.
    Но мисля,че не е така-не отричам,че съм ги обичала,но като знам каква любов има-да дадеш всичко,което имаш за един човек-не мисля,че съм чувствала нещо подобно до сега.Обичам сегашният си приятел ,но не е тази любов,както тази "в приказките"
    offline forever!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Да,смея!
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

да смея разбира се! и все още си го обичам човека макар и по друг начин така че и не съжелявам

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Да, в момента обичам истински може би за първи път. До сега не съм изпитвала толкова силно това чувство, но и това се случи...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    За крехките ми годинки,не.
    Никога не съм изпитвала нещо толкова силно,но естествено,има време.Когато настъпи този момент,ще си го призная,без страх и без да се замисля.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    да сигурна съм че съм обичала истински и то само 1 и това беше единственото момче на което съм казвала:"обичам те" иии накрая кфо курец е нема вече такиа работи... приключих с тея глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си