.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    V.Tyrnovo

Нямам сили да го забравя...:(

Здравейте
    Искам просто да ви попитам има ли някой човек във вашия живот,който сте обичали толкова силно,че все още да е в сърцето ви въпреки ВСИЧКО(наистина всичко)???
    питам защото се чувствам поттисната.Обичам едно момче(май вече мъж може да се каже)и така е от много много време...много ме боли защото въпреки пътите когато ме е наранявал,а те са много,въпреки това че се разделяхме и събирахме,аз все още го обичам Опитах се да го забравя,срещах се с други,но въпреки това все още го обичам.Далеч от очите далеч от сърцето-да бе да!Дори да е лош с мен аз пак го обичам и вярвайте времето не лекува...Отчайвам се.Има ли незабравими хора според вас?И той тъкъв ли е за мен???
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    spokoino ,si4ko s vremeto si ina4e da obi4ala sam i vse o6te obi4am sa6tiq 4ovek
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Не.За моите 13 години живот не мога да кажа,че съм обичала някой от противоположния пол.Някакво привличане-да,но обич не.
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Цитирай Първоначално написано от анонимка
    Не.За моите 13 години живот не мога да кажа,че съм обичала някой от противоположния пол.Някакво привличане-да,но обич не.
    Има време.

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Има време.
    Знам,знам Не съм като другите пикли,дето ми се вайкат,че голямата им любов ги оставила,защото примерно не му пускали Аз ще си чакам,без да се оплаквам
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами честно да ти кажа да обичам едно момиче и то много със сърцето и душата си, но просто неможем да сме заедно. Разделихме се и аз искам да сме заедно отново... но кга или никога незнам и аз. Боли ме много като знам че не е до мен сега липсва си ми много

Мега фен Аватара на sasha_90
    Авторке,времето наистина лекува или поне затъпява болката.Още не си го разбрала,но и това ще стане.

И аз обичам(по-скоро обичах) 1 момиче с което не можем да сме заедно ... а и вече не искам да сме искам ново начало

Има време.
    Знам,знам Не съм като другите пикли,дето ми се вайкат,че голямата им любов ги оставила,защото примерно не му пускали Аз ще си чакам,без да се оплаквам
    Забелязах го.

Голям фен Аватара на sapphirr
    ами и да искаш за 1 месец не може да ти мине,ако такъв период от време визираш.за едни е достатъ4ен,за други и години не стигат,но времето наистина лекува.за съжаление 4овек трябва да свикне и с пораженията в тоя живот,защото не вси4ко е розови и цикламено...нау4иш ли се да губи ще съхраниш единствено себе си и ще можеш истински да се радваш на хубавите моменти.

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не ми се е случвало и най-вероятно няма да ми се случи.Ще се чудите откъде мога да знам и да съм сигурна...?
    Ами, просто когато някой човек се дъни толкова пъти пред мен, наранява ме толкова пъти и толкова пъти ми е показвал, че не му пука за мен...чувствата ми почват да избледняват, докато не изчезнат напълно.Просто съм такъв човек.Не мога да обичам някой, въпреси всичко, което е направил...при това гадно.

Светът започва и свършва само с един единствен човек - Него...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

ДА!И аз обичам човек ,на който едва ли някога му е пукало за мен и въпреки всичките му глупости и всичко с което ме нарани все още го обичам....

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

И аз обичам едно момиче което вече даже не се и сеща за мен.Няма да може да сме заедно повече никога но още я обичам.Вече минаха 5 месеца и не минава.

Мега фен Аватара на koalka
    5 месеца не са чак толкова много, все пак я обичаш...
    Филма е като станат 1-2 години.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    5 месеца не са чак толкова много, все пак я обичаш...
    Филма е като станат 1-2 години.
    Хехеееей...Значи моя филм е започнал оттавна
    Madness is the gift, that has been given to me.

Това че времето лекува може да го каже само някой, който никога не е губил нещо, което е значело много за него...

Има време.
    И какво искаш да кажеш с тези 'умни' думи???? Че нещо не ми стана ясно ... Хаха

Мега фен Аватара на Pliok0019
    За мен всичко идва от съзнанието. Ако можеш да се контролираш с времето емоцийте, чувствата и привличането към даден човек ще намалее и постепенно ще спре.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако не си помогнеш сама никой не може да ти помогне.Колкото и да е трудно вярвай в себе си и вярвай в това че ще успееш да го забравиш и че ще срещнеш по-добър човек! Явно наистина си го обичала но ти сега тъпчеш на едно място като продължаваш да живееш с тази мъка.Намери някакво хоби или занимание което да те накара да не мислиш за него.Просто запомни-човек може да контролира своята психика стига да вярва в себе си и наистина да иска да забрави някой!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    бе имаше нещо такова.. но тогава бях малка и не разбирах просто.. обаче си спомням, че извадих един лист и написах всички гадни качества на тоя човек, които на пръв поглед не бях забелязала.. това беше някъде около един лист голям формат , пълен с обиди към въпросния човек.. постоянно си повтарях колко е зле и най-важното - че е самовлюбен идиот, без да забелязва какво изпуска, а именно - мене.. това беше в период на около две-три седмици.. след което можех вече напълно да се похваля, че не ми пука за него.. и си остава с добрия стар среден пръст в.. след което е имало други случаи, в които съм рисувала странни карикатури на разни хора, които ме дразнят (говоря попринцип) и ги окачвам на разни стратегически места, така че всички да видят.. (плагиятствах идеята от едно списание, ама няма да кажа от кое ) тъпото е, че даже не мога да рисувам, ебаси.. ама странно как тия рисунчици адски ми връзваха
    но това е друга тема..
    щото ... замисли се дори и да сте заедно и всичко да върви, винаги ще има един момент, във който като го гледаш да прави нещо тъпо ще си кажеш боже тоя колко е зле ... някъде в най-тъмния ъгъл на подсъзнанието ти, дори и когато цялото ти същество е изпълнено с любов към тоя индивид, ще се прокрадва това подигравателно чувсвто.. и даже и ти няма да знаеш защо. .. и тайничко ще го мразиш за тия неща..
    и обикновено когато това започне да се случва твърде често в една връзка, тя малко по малко отслабва и след време се къса.. някакси просто тия мисли в един момент надделяват и обикновено и двете страни не знаят какво се случва.. и идва момента, когато вече почват едни кръшканици от рода "скучен ми е", "няма тръпка" и съответно "как да започна да го обичам отново" и т.н.
    тогава главоболията са два пъти по-големи.. щото и самия ти не знаеш какво искаш.. вътрешно крещиш, че искаш да го забравиш и ако можеш само да бъдете приятели с човека, но някакси нямаш смелост да го направиш.. и тогава почва филма на ужасите..
    аз мисля, че положението, в което си е един вид "подарък" от Съдбата ли, от Тоя отгоре ли или и аз не знам от кой, и един вид са ти спестени филмите, изброени по-горе, където проблемът не е съсредоточен в една област, а е разпръснат на малки частици, които не можеш да събереш и да ги оправиш..

можеш единствено да се радваш на това, което ти се случва, и да знаеш, че той е просто поредния тъпак, който е опитал късмета си с момиче като теб.. а ти го игнорираш :P

и .. няма смисъл да се сдухваш

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Абе ще го забравиш няма каде да отидеш,нищо не е вечно.

Град
    София
    ujasno e i te razbiram napulno mnogo e trudno da zabravi6 4ovek koito si obi4al i to ot cqloto si surce prosto se stremi da otkrie6 drug 4ovek koito da obikne6

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Разбирам те и аз съм така обичам го..,но няма да ви занимавам с мен. Трудно ще ти е много да го забравиш,но какво да се прави? Успех!

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    ами и да искаш за 1 месец не може да ти мине,ако такъв период от време визираш.за едни е достатъ4ен,за други и години не стигат,но времето наистина лекува.за съжаление 4овек трябва да свикне и с пораженията в тоя живот,защото не вси4ко е розови и цикламено...нау4иш ли се да губи ще съхраниш единствено себе си и ще можеш истински да се радваш на хубавите моменти.
    ami govorim za 2 god i malko otgore
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си