.

Виж резултатите на анкетата: izneverqvali li ste(mom4etata ili momi4etata izneverqvat pove4e?)

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da(mom4e sam)

2 5,13%
  • ne(mom4e sam)

11 28,21%
  • da(momi4e sam_

13 33,33%
  • ne(momi4e sam)

13 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Изневярата

izneverqvali li ste?a na vas izneverqvali sa vi?kak razbrahte za iznevqrata..?
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Няма отговор: не, момче съм...
    Надушвам тука някаква дискриминация

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Мда.. изневерявъл съм .. доста пъти ако трябва да бъда честен ..
    И на вас жените ви е позволено да го правите само гледайте да не разбираме ние мъжете

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не съм изневерявала,аз съм твърдо против това нещо.За мен изневярата е предателство,а когато твърдиш,че харесваш и обичаш един човек няма място за предаделство и лъжи.Доколкото знам не са ми изневерявали,поне не съм разбирала.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

не бих го направил... после бих се самоубил

Мм не никога не съм му изневерявала. А пък той на мен - незнам. Може и да е, но аз не съм разбрала. Но понеже му вярвам съм склонна да мисля, че никога не би ми причинил това.

Няма лошо да изневеряваш, стига да не те хванат Ма аз си ги хваштам шото са тъпи пачи

Не не съм изневерявала и не ми се е искало да изневерявам.На мен също не са ми изневерявали нито му се е искало

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

Голям фен Аватара на sapphirr
    не,не съм,защото рядко съм с 4овек,на който държа.ако някой наистина не ме интересува няма да съм с него.не мога да съм с някой ей така помеждудругото,за да има с какво да си запълвам времето,ако ми се е слу4вало е било веднъж или два пъти и нещата съм прекратявала в зародиш,за да не измъ4вам себе си и да се ангажирам,а и за да няма наранени

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не съм.

Супер фен Аватара на Barbie
    Не. Бих била безкрайно разочарована от себе си ако някога направя такава идиотщина. Независимо каква е ситуацията.

Не смятам, че който и да е пол е по-склонен на изневери от другия. Чисто персонално е.

абе, много НЕ-кате тука, бре.
    много верни хора имло на тоя свят... кой да знае

еми - да. и са ми изневерявали и аз съм изневерявала... ама само 2 пъти и двата пъти много съжалявах и сама си признах /не, че имаше някакъв начин, който и да е да разбере/ и ми простиха и 2-та пъти
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

ми чесно казано - да изневерявала съм, за което след това мн съжалявах де ама все пак безгрешни хора няма и на всеки му се случва поне веднаж да кривне малко
    Mi$lq za Teb po$toqNnO...Ob$ebiL $i mE tOtAlno...I$kam Te mOmEntalnO...doRi dA e fAtaLnO!!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Май не съм! Момиче съм

мда изневерявала съм .. 1 или 2 пъти но не и на сегашния защо? еми с въпросния поради едни проблеми не бяхме в 1 град за бая дълго време

Ами аз май само 1 път - даже и то може да не се брои, защото на другата сутрин веднага скъсах с гаджето......
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

ami samo vednyj i to 6toto razbrah 4e gadjeto mi e izneverilo i az za da mu go vyrna poflirtuvah s drugo mom4e
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

hottie
    Guest
    Na absolutno vsi4kite mi biv6i dadjeta sum izneveriavala, a s poslednia biv6 imah i daje lubovnik. Oba4e sega6nia ne i ne bih go napravila.Prosto sum vlubena!

Изневерявала сам му но не сам му казвала .. е с което не се гордея особено много де и той ми е изневерявал веднъж и сам си ми призна
    нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Няма лошо да изневеряваш, стига да не те хванат Ма аз си ги хваштам шото са тъпи пачи
    interesno mi e edin den kvo 6 misli6 za jena,moje bi kato se pribira6 ot rabota 6 i vika6 "ei,ovco,slagai da qm,ma, patico zaspala" i moje bi tq 6 ti kaje"da mili4ko vednaga"...da ama jenite ne sa takiva i takav kato tebe trudno 6 tarpqt.A TAKIVA KATO TEBE PREDIZVIKVAT SAMO PRISMEH I SAJALENI U TAKIVA KATO MENE,ama kvo razbiram az-az sam samo "tapa pa4a" keleme ne6tastno!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не не съм! Предпочитам да прекратя връзката отколкото да изневеря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си