Здр. имам проблем с мойта приятелка с нея ходим от 2 години и половина и преди година някъде тя реши да ми праправи проблем за това че пуша. Първо ми заяви да избирам нея или цигарите и тъй като я обичам безпределно избрах нея но така за 3-4 дена просто не мога да ги откажа пък и не искам. Както и да е стигнахме уж до компоромисен варянт аз да не пу6а докато е с мен но ние сме постоянно заедно тя е от моя клас и след това сме заедно и както се досещате беше едно постоянно дебнене и когато ме усети голямо мрънкане.Това продължи към 3-4 месеца когато отидем на кафе с 300 зора и поне 15 мин . караници я измолвам да изпуша половин цигара след което всички бурно се смеят на момчето което се е превърнало във смирено кученце. Това едвам го издържах до днес. Скарахме се на друга тема и тя адски ме изнерви и аз и казах не ме интересува дали ще ревеш или ще се сърдиш отивам да пуша. И се започна мрънкането как не съм си държал на мъжката дума на което аз и отговорих че ако си държа на мъжката дума тя няма да е доволна след което тя ме нарече путка и аз си каза мъжката дума и и заявих че ще пуша и точка по въпроса. Тя си стана и ми каза като реша че няма да пуша мога да я потърся . Както се досещате ако я потарся ще сам наи голямата путка така че искам съвет как да си запазя достойнството и да съм с нея тъй като адски много я обичам. УМРЪЗНА МИ ДА БЪДА ТЪПКАН