.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

изменяте ли се през разли4ните периоди на деноно6тието

xax,здравеите!Моми4ета слу4вало ли ви се е сутрин и докато сте на у4или6те да се 4увствате някак си грозни,а след като се приберете кум ве4ерта да сте идеална,косата да ви стане по-хубава,по-красива кожа,а бе об6то взето ве4ерта красива,през деня леко грозна,незнам при вас как е,ама при мен е така,малко странно,но факт
    чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!

Мега фен Аватара на Blab
    Аххахаха...
    Внушение, отново.

ПП:Вечер ми поникват рогца. :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не всяка вечер се виждам красива,но определено всяка сутрин преди даскало мисля,че съм супер грозна.
    Мисля си за няколко варианта заради който тези неща избликват в съзнанието ми,но не съм много сигорна кой точно от тях е точната причина за това ми състояние.

Аз съм прекрасен винаги

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Не всяка вечер се виждам красива,но определено всяка сутрин преди даскало мисля,че съм супер грозна.
    Мисля си за няколко варианта заради който тези неща избликват в съзнанието ми,но не съм много сигорна кой точно от тях е точната причина за това ми състояние.
    ам забелязала съм 4е сутрин кож е по-бледа,а после придобива готин тен
    чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    +1
    ___to Be Continued___

еми от светлината е !
    и аз сам така кожата ми е по -хубава ,косата и тя...
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Да точно за това говоря и аз.
    Сутрин като стана едва ли не съм почти прозрачна,и отивам с смачкано самочуствие на даскало,а по касно вече се оправя точно тена ми и даже се виждам много готина
    Майка ми ми разказваше как имала един учител който им казвал да повдигнат самочуствието си,когато станат сутрин и преди да тръгнат за училище да се гледа пред огледалото и да казва 10 пъти,,Аз съм красива,аз съм красива,аз съм красива и така на татака''
    Пробвала съм го няколко пъти действа опитай и ти Утре кажи дали има ефект,ама малко си повярвай

Повече от фен
    хмм аз пък съм зле в друг аспект хаха. Като стане към 1 значи по това време някъде и се сдухвам тотално... много зле. Сутрин обикновено съм в добро настроение, но вечер... особено ако съм си вкъщи...

Късно следобед и вечер съм по-буден и активен по принцип
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не...?

Град
    Лондон

Re: изменяте ли се през разли4ните периоди на деноно6тието

Цитирай Първоначално написано от ilenceto
    xax,здравеите!Моми4ета слу4вало ли ви се е сутрин и докато сте на у4или6те да се 4увствате някак си грозни,а след като се приберете кум ве4ерта да сте идеална,косата да ви стане по-хубава,по-красива кожа,а бе об6то взето ве4ерта красива,през деня леко грозна,незнам при вас как е,ама при мен е така,малко странно,но факт
    Moje bi si taka, za6toto sutrin si sanena o6te i mn 4esto ne na kef? Moje i ot svetlinata? Posle se razsanqva6 i kefa ti idva i se misli6 za gotina. Az li4no sutrin ne vinagi se haresvam za6toto o6te sam sanena,, o4ite poduti, kosata pod vsqkakva kritika i t.n...a posle kam obqd ili sled daskalo sam razsanena, sred priqtelite i mi idva kefa i nastroenieto.. i se 4uvstvam po gotina . Nqkoi mi be6e kazal 4e vsi4ko idva ot nastroenieto i ako si kaje6 sutrinta 4e si hubava , e taka se 4uvstva6
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Супер фен
    Град
    Варна
    Ми аз сутрин се чувставам по-различно,защото още съм сънена и не знам къде се намира..пък вече следобяд и вечерта съм в супер добро настроение и всичко ми се вижда розово!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Враца
    Ми сутрин като стана, и преди заспиване се чувствам красива... през деня не много

Цитирай Първоначално написано от ilenceto
    ам забелязала съм 4е сутрин кож е по-бледа,а после придобива готин тен
    +1
    offline forever!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Аз пък като се стана се чувствам.. раздразнителна.. и по-нататък през деня или изчезва това чувство, или се засилва..
    Пък относно тая "променлива" красота.. не знам.. не съм забелязвала или усещала някаква промяна.. може и да има, знам ли
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми, аз като стана сутринта и изглеждам по-красива, отколкото вечер, поне така мисля!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ми, аз като стана сутринта и изглеждам по-красива, отколкото вечер, поне така мисля!
    Хах ми незнам сигурно си въобразявам,но вечер по-се харесвам,отколкото сутрин хаха.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си