- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Височина - проблем?
Mi gadno shte e!!!Az sam vijdala takava dvoika,ama s razlika 3-4 sm i ne si li4i mnogo mnogo.Az sam visoka 174,am ne bih hodila s 155sm.
Ако има чувства между двамата не виждам проблем.Когато обичаш не гледаш само външния вид но и вътрешната красота.Лично мое мнение е че щом има любов ще има и нападки срещу двойката независимо какви са те но според мен една влюбена двойка не трябва да обръща внимание на упреците а да гледа любовта!
Според мен чиста трагедия.. Няма кво повече да кажа, ужасно е..Първоначално написано от JlyDa
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Това е почти цяла глава.. ако си сложи и ток .. може да има коментара "имате много хубаво детенце"![]()
че е смешно, смешно е, ама чак пак толкова колкото го изкарахте сякаш не е. са ше му е тъпо на момчето, ако момичето е по-голямо, но ако се обичат няма смисъл да им пука за нищо. аз го нямам този проблем, просто защото са на 15 и сам 184 високама се сам на мнение, че височината няма значение
Както винаги си прав.Първоначално написано от GregoryHouse
Какво значение има височината,след като има любов?!
![]()
Мога ли да ви сера на стереотипите?
Като се харесвате - почвайте се.
Еби ги останалите. И при мен една от приятелките ми беше малко по-висока от мен (с 3-4 сантиметра, ебати кобилата беше, при това , че аз скоро ще стана 190) , но пукаше ли ми? И не чух никой да ми каже нищо за това.
По - добре се преориентирай към някой по - високичъкНякак си да вървите и той да те гледа от ниско... И като те целува да се надига на пръсти
![]()
3-4 см добре,ама почти 30см е смешно някво джудже и някъв щъркел до него![]()
ако беше обратното ти да си момчето,а той момичето разликата щеше да е по-приемлива
Кажи на приятеля ти да яде Нескуик![]()
Леле мале до тук с светата "любов".Сега какво щеми викате,колко сте влюбени като ви интересува повече мнението на останалите и като не можете да приемете толкова дребен "недостък".Като ви гледам как говорите за височината си представям,недаи си боже,човек да има по-сериозни проблеми като изгаряниа или да е прикован на инвалидния стол.Така всеки шът като говорите,че сте влюбени в характера на приятеля си припомнете тази тема и се замислете...
че шо да му пука важното е да се обичате не къф ви е ръста
OnLy God CaN Judge Me !
i azПървоначално написано от *-*Krisito*-*
Ами то ако се обичат не трябва да е проблем, но определено ще е смешно да видиш такава двойка. Но пак казвам ако имате чувства височината не трябва да е проблем...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Снимайте се прави и се вижте отстрани .. сами преценете![]()
Тъй като аз самата съм доста висока, повярвай,че чувството да си с .. по-нисък от теб е ОТВРАТИТЕЛНО,колкото и да го обичаш.
Наистина-опитай да се погледнете отстрани и сам прецени. Разлика до 4-5 см бива,но повече не..![]()
Smile!?
Зна4и ние може да ви приемаме всякакви ниски или високи но вие нас не?Боже мойта тук говорим за груба дискриминация.Какво това мом4е няма право на любов?Съветвате моми4е,което го харесва да се откаже от него само заради висо4ината му?Знаете ли вашите изисквания стават все по-високи,но ни опреквате,4е ние имаме изисквания къп вас.Та моми4ето го е срам пове4е как ще изглежда отстрани от колкото това как се 4увства тя самата.Това е най-тъпото нещо,което съм виждал...Това е жестоко и то много.Да не даваш шанс на 4овек да бъде обичан заради височината му...
Аз лично не бих се чувствала добре до по-нисък от мен. Пробвала съм- е..не става,просто...самочувствие то ми е на 0.
Има си и нисички момичета,които ще си подхождат с такова момче
Smile!?
ако меча му е достатъчно голям няма проблемиПървоначално написано от JlyDa
![]()
![]()
ми след като си се обичате къв е проблема. Обаче ако сте от хората които се вслушват в чуждото мнение ще има проблем![]()
na men nqma da mi puka ako mom4eto e po-nisko nali go har
Bring me to life...
Маи не си разбрала темата...Тя пита дали е тъпо ако МОМЧЕТО е по-ниско от момичето...а не обратното ...Щот ниско момиче с поІвисоко момче е сладко ма иначе е смешноПървоначално написано от sapphirr
![]()
Колкото повече ги слушаш ботовете ,дето ти говорят глупости за ръста , толкова повече проблеми ще си създаваш.
Освен всичко повечето просто не ти разбират ситуацията.
Колкото до моето мнение - тръгвайте.Ниско момче с високо момиче показва ,че и двамата са с характер. Нужно е само да имате здрави нерви и да не ви пука за мнението на другите.Иначе не се занимавайте.
п.с. Като висок 1.65 смятам ,че наистина повечето си нямат представа какво е момиче да отреже момче заради ръст.
Аз не бих се навила за нещо подобно..