- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Цена на кастрацията?
Имам женско коте и се разгонитаааааа не се издържа вече,виждам,че и тя страда.Някой знае ли каква е цената на кастрацията,или колко струват инжекциите,които се бият против разгонването?!Мерси за отговорите предварително.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Катрирането е около 20-25 лв. Зависи от ветеринаря.Иначе инжекциите не ги знам по колко са,ама към 10-15 лева са някъде.Да доведа моята котка да й оправи мъките![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
О , не само тва не и причинявай ! Не я кастрирай , а и намери мъжко нещо и като роди , ще ги дадеш за продан в някой , зоо магазин и така !![]()
Да бе...котето ми е на 7 месеца,луда ли си да става майка,не я давам.А кастрацията колкото и гадно да звучи е препоръчвана от всеки ветеринар.Още не съм го решила,но тя сама се мъчи,а мама няма да става.Пък и след като роди пак ще е същото!Няма смисъл.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Да и всяка есен и пролет ще й ражда по 10 малки котенца, нали...
Моята котка е кастрирана, обаче я кастрирахме отдавна и не помня цените как бяха, пък и сега сигурно не са същите...
Обаче се приготви да се грижиш мнооого за нея първите няколко дни и особено първата вечер да не остава сама...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз съм твърдо против кастрацията на домашните любимци. Трябва ли заради нашето удобство да им нарушим естествения начин на живот (при това толкова грубо ). Остави го котето ... Тях някой пита ли ги коя наша интуиция ни дразни...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ебасикус! Добре че нямам котка
АА така..първо четох някъде,че разгонването при котките,без да се такова с мъжки е вредно и може от прекалената възбуда да умре по-скоро...така се развиват сума ти ракови заболявания-на млечните жлези,на яйчниците,на матката,така че в случая не мисля за себе си,а за нея.На мене мяукането не ми пречи.А хапчетата определено са вредни...все пак влияят на хормоните,а и мойта котка е малка!Даже в една ветеринарна аптека казаха,че трябва да е поне на година и половина.Не знам....и на мен ми е жал,но искам най-доброто за нея!