.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Сърбеж след секс

minaliq den pravih sex s priqtelq si no na sledva6tiq den se poqviha sarbeji i gasto bqlo te4enie molq vi kajete mi kakvo da pravq kato ne mi davate savet da hodq na lekar iskam pri doma6no uslovie mole pomognete,da otbeleja samo 4e sexa be6e s prezervativ i vazmojno li e ot nego da e problema?slu4valo li vi se e i kakvo napravihte

т.7
    krem4et0

tcc kakfo li ne bqh 4yval ma tfa ve4e..

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Град
    София
    Не искаш, ама шъ трябва да идеш

I'm sorry women you're fucked up

Супер фен
    Може да си лепната гъбички. По-добре се консултирай с гинеколог!

Град
    Jambol
    по принцип белите течения не се водят за нещо лошо, просто това е начина на организма за прочистване на половите органи... макар след секс требва да "пикаш" за до прочистиш "маркуча"...
    мм но незнам дали е това все пак нещо незначително може да е нещо не много добро за това трябва да се съветва със лекар защото може да е от всичко..

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    А презерватива беше ли в срок? Щото може и да е от това...По-добре отиди на лекар..споко не хапят..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

дааа... трябвало е да погледнете презерватива...

подмий се може да помогне срещу сърбежа

Град
    127.0.0.1
    ами.. викни го отново.. да те почеше
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

според мен се е получила някаква инфенция или си лепнала гъбички...няма друг вариант мила,НАЛАГА СЕ ДА ОТИДЕШ НА ГИНЕКОЛОГ!

IMA6 ALERGIA KUM LATEKS spodem mene de. tova e rasprostranena alergia, obiknovenno ako hodi6 na lekar ili zabolekar te pitat dali ima6 4e da si slojat dr rakavici. reakciata e surbej i za4ervqvane. ako i dr put si pravila sex s prezervativi i ne ti se e slu4valo moje da ima6 infekcia. pri vsi4ki polojenia ti trqbva lekar.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от none
    по принцип белите течения не се водят за нещо лошо, просто това е начина на организма за прочистване на половите органи... макар след секс требва да "пикаш" за до прочистиш "маркуча"...
    мм но незнам дали е това все пак нещо незначително може да е нещо не много добро за това трябва да се съветва със лекар защото може да е от всичко..
    4estno s tozi komentar mi opravi nastroenieto.a da si 4uval 4e bqloto te4enie VINAGI e sledstvie ot nqkakva infekciq,bilo to savsem bezubidna i nezna4itelna i bezopasna?!?!?! 6tom si tolko neprosveten/a se konsultirai ginekolog po temata,a ne dawaj neadekwatni mneniq,osobeno po takiwa wajni vaprosi
    a po temata:eventualno gabi4ki...ama nali e bilo s prezervativ...hmm...samo ot nego 6 da e!

ne moje6 da predpriema6 deistvie bez da si se konsultirala s lekar! prosto otidi i nai-to4no te se razbere kakvo ti ima

Град
    Бургас
    lekarq mu e cakata

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от stef_wrc
    Вземи си от аптеката CLOTRIMAZOL кремче и таблетки за вагинално поставяне!!
    Ще ти мине много бързо!!
    Ако имаш въпроси ми пиши лично ще ти дам съвет но побързай да не стане късно!!

pfff Ti vuob6te znae6 li koe le4enie e adaptirano za neia?Moje da ne i triabva tova. Kak moje ei taka da i predpisva6 razni ne6ta? Moje da stane belia zaradi hora kato teb !

emi sled sex moje da sa izk1pi6 da sa oprai6 ina4e drugo nqma
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си