.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Защо..?

Град
    bRoKeN hEaRtS

Защо..?

Защо е толкова трудна първата истинска любов..Защо изпитваме нужда да контактуваме с половинката си, даже когато сме скарани..
    This is 10 percent luck, 20 percent skill
    15 percent concentrated power of will
    5 percent pleasure, 50 percent pain
    And 100 percent reason to remember the name

Защо ни боли, когато не сме един до друг?Защо след като се обичаме?Защо...защо?Защото това е любовта - с едната ръка гали, а с другата нанася удара...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Za6toto e lubov sladuk zatova.Nqma lubov bez bolka-takava ne su6testvuva.Normalno e dori kogato ste skarani da iska6 da ste zaedno

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Много е неприятно и депресиращо..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И при мен е така, дори и когато сме скарани искам да е до мен, да усещам присъствието му. Просто го обичам прекалено много, а и освен това като се караме, не значи, че не се обичаме, просто сме различни характери. А и освен това в една връзка има и лоши моменти, не всичко е розово както в приказките. Истинската любов носи и болката със себе си

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Истинската любов носи и болката със себе си
    Напълно съгласна =D>
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    bRoKeN hEaRtS
    И аз мисля че е така, но все пак много е неприятно, тя ме забрави а аз все още немога, тя не чувства нищо към мен вече, а аз още немога да изтрия чувствата си.. Скарахме се, оправихме се, скарахме се, оправихме се..Последния път когато се скарахме беше много грозно и после когато си казахме "нека да опитаме пак" резултатът беше ПРОВАЛ. Страшно гадно се чувствам защото последният път вината беше моя (е и тя има известна вина защото ме изнерви).. Любовта е страшно гадно чувство..

Ei nedei taka znae6 li kakvo lubovta e nai-xubavoto 4ustvo da znae6 4e obi4a6 da 4ustva6 gor4ilkata ot bolkata.Taka se 4ustva6 jiv ne e lo6o tova 4e q obi4a6 tova e prekrasno.Prosto budi silen i gore glavata .

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Ми опитвам се да бъда силен..Но просто понякога ... немога..

tfa da obi4a6 e nai gadnoto ne6to na sveta i neznam za6to horata se obi4at kvo kato izneveri6 te boli kato te izlujat pak boli .. za kvo ?? Prosto da bude6 6tastliv mi moje da si 6tastliv i bez da obi4a6 do bolka moje bi ne napulno 6tastliv no pone nqma da te boli AZ SUM PROTIV LIUBOFTA !!

точно затова трябва да се правят компромиси - от 10 месеца съм с гаджето ми, и двамата се обичаме страшно много и досега
    нито веднъж не сме се скарвали
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от vladimir4o
    Ми опитвам се да бъда силен..Но просто понякога ... немога..
    Ne e lesno znam moita nai-golqma lubov e....., situaciite imat svoite dopirni to4ki.I vse pak mislq 4e 6te se spravi6.Postradai si izvestno vreme i edin suvet ot men ne se opitvai da zabravi6 prosto se nau4i da jivee6 sus slu4iloto se , s bolkata .Trqa da se opita6 da se primiri6 ina4e moje6 da strada6 ve4no.Sigurna sum 4e 6te se spravi6 prosto budi optimist,vqrvai 4e sled nai-lo6oto vinagi idva po-xubavo.

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    tfa da obi4a6 e nai gadnoto ne6to na sveta i neznam za6to horata se obi4at kvo kato izneveri6 te boli kato te izlujat pak boli .. za kvo ?? Prosto da bude6 6tastliv mi moje da si 6tastliv i bez da obi4a6 do bolka moje bi ne napulno 6tastliv no pone nqma da te boli AZ SUM PROTIV LIUBOFTA !!
    Ми на теория е така, но понякога имаш нужда да се почувстваш обичан..

А да допълня само, че наща връзка беше много сложна..Доста повече от нормалното..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защото още я обичаш.Когато я забравиш ще ти е все тая дали си говорите или не.

Както вече казаха, любовта не носи само положителни изживявания, понякога боли.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

хах еми защото с първата любов испитваме първите истински трепети на любовта,както и много разочерования ест...

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    хах еми защото с първата любов испитваме първите истински трепети на любовта,както и много разочерования ест...
    Тъй си е..

Град
    София

Re: Защо..?

Защо е толкова трудна първата истинска любов..Защо изпитваме нужда да контактуваме с половинката си, даже когато сме скарани..
    Защото я обичаме...чувстваме се завършени и пълноценни само с нея...?
    Знаеш отговора,но искаш да го чуеш от устата на друг...(в случая,да го прочетеш написано от чужди пръсти )
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Защо..?

щото това е любовта ..... OMG OMG OMG винаги е било така и винаги ще бъде

и аз съм така, обичах един път, но провал, имаш чувството че съществуваш, колкот да не умреш. Отвратително е, вървиш, а не знаеш къде отивашр сякаш си мъртъв, а същевремнно си жив. Сега се влубих пак, не мислих, че ще мога, трябваха ми цели две години, за да стъпя на краката си, но сега пак се чувствам в същот положение, усещам, че този път ще е трагично, просто няма да мога да го преживея пак и то с 5-пъти по-силно. Немога повече . Чувствам се без душа, искам да променя това, но нямам сили да се изправя, Ако, ще трябва да живея за напред, без душа, по-добре да не живея Успех, дано любовта се смили над теб

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Напълно съгласна =D>
    и аз

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Напълно съгласна =D>
    и аз
    Аз пък не съм

защото обичаме до лудост.,поне при мен е така

Както ти, така и аз не знаем каква ще е втората. Така, че не може да се отчайваме толкова, колкото всъщност го правим. Остани с обичта си към нея. Това няма да ти пречи да обичаш и друга.

П>С> Мен ме е страх, че ще спра да обичам бивия си. Някой ще кажат, че е тъпо, но за мен НЕ Е..

И аз съм в същото положение като теб. Тегли му една майна на проблема... Гледай си живота поне една вечер. Пфуу.. Да забравим ко е тФа мъка.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Както ти, така и аз не знаем каква ще е втората. Така, че не може да се отчайваме толкова, колкото всъщност го правим. Остани с обичта си към нея. Това няма да ти пречи да обичаш и друга.

П>С> Мен ме е страх, че ще спра да обичам бивия си. Някой ще кажат, че е тъпо, но за мен НЕ Е..

И аз съм в същото положение като теб. Тегли му една майна на проблема... Гледай си живота поне една вечер. Пфуу.. Да забравим ко е тФа мъка.
    mhm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си