- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за анархистите?
Ае ,че автора си е тъп тфа го знае всяко хлапепо темата ...... много хора вече носят подобни знаци на герданчета .. понеже им харесва или др., кефя им се
кво знае автора?Първоначално написано от bboy_bunker
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
miminia, майка ти е на друго мнение, когато ми похапва юнашкото мляко![]()
Първоначално написано от miminia
и кво им се кефиш на тая наркоманизирана зган ?
Яко прост си...Първоначално написано от bboy_bunker
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
какво разбирам под анархия, dumbshit...Първоначално написано от _SL_
![]()
Сега пак някой ще изцепи, че аз съм започнал да се заяждам?Първоначално написано от Sam90'
^ да де, и аз това питах. какво разбираш?
в смисъл...би трябвало щом имаш някаква позоция относно анархията, да знаеш и какво СЕ ИМА предвид под анархия и какво ЗНАЧИ анархия...иначе биха били празни тъпи приказки, ти празен и тъп ли си?
знаеш ли, че под "какво разбирам" и под това, което всъщност Е, има разлика понякога? :P
Ми не съм казал, че ти си почнал - просто това изказване беше адски просташко... и жалкоПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
да де...то какво е?Първоначално написано от bboy_bunker
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Пикльо, не се занимавай с мене.Толкова си ..хмм... отблъскващ ... съмнявам се ,че имаш такова "мляко" и как би го похапвала? Вземи престани .. и най - вече не ме намешвай в тия глупости... не си интересенПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
кат те гледам на снимката и ти си една "зряла жена " вече да си еба майката ....... та чак даваш категорий на другите при полжение ти спадаш в сащия раздел на пиклите![]()
Ха не казвам ,че и аз съм кой знае колко голяма ,но хаха съм с много повечче нива пред него! И защо пуска тема за нещо , което не го вълнува и си няма хал хабер от това? Не ме знаеш , не ме наричай пикла океу?
и това ще мине...Първоначално написано от bboy_bunker
поне не мислиш че е викане и трошене..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
а ти спадаш в раздел Н Е Г Р А М О Т Е НПървоначално написано от NH3
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
начините, по които може да се постигне това нещо никога няма да са по дипломатичен път.. сигурно затова повечето хора си вадят тези изводиПървоначално написано от _SL_
![]()
А ти да не би да ме познаваш, че да ме наричаш "тъп" ?Първоначално написано от miminia