- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за анархистите?
![]()
![]()
![]()
смяяяхх ето това доказва ,че си тъп написах го за NH3
копеленце не ставаш за нищо веее дори и за тоалетна хартия
![]()
![]()
Знам, че го написа за него. Просто ти казвам, че моята ситуация е същата - без да ме познаваш ме коментираш. Такива документи като теб много ги обичам...
Има един потребител, който говори за нива и левели. Да не си сестра му?Първоначално написано от miminia
![]()
Левски шампион але але!
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Братле...така се хранехме ,когато бяхме на 10...Първоначално написано от bboy_bunker
Първоначално написано от Мате
![]()
![]()
ne komentiram tova moje li ste tolkos zqn
Шапкарю .....
pisnalo mi e ot takiva kat vas i tuka si imae takiva skin pozi det mno se naduhvatПървоначално написано от Мате
![]()
Шапкарю .....
Другари анархисти, анархо-фашисти, анархо-комунист, екоанархист и тн., нека да направим заедно едно ФЕКАЛНО ШЕСТВИЕ. Да серем на всеки метър и да извоюваме целта си, каквото и да е тя!
Grumpy old madman
Мнението ми не е хубаво.
Нека си водят там тяхната борба,не ме интересува колко си вярват и какви постижения имат..
Само,че не мисля,че е справедливо и аз да ям бой,заради тях..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
exploitedteen е много прав че трябва да си защитаваш позицията и избора
но малко хора го правят поне аз познавам малко такива ... повечето се правят на анархисти и кви ли не още ма като видят някой дето ги гледа на кръв и ведна прибират отличителните "белези"![]()
хипарията е урина от както свят светува има насилие и винаги ще има според мен няма как да се изкорени това от човешкото общество.
А пънка преди 82ра и той ли е свързан с насилие?
Затова се дразня,хубаво има анархисти,има антифашисти,ама за съжаление тези двете са се превърнали в нарицателни за всеки пънкар..
И ако не спазваш никоя от тези идеологии,пак гориш,само защото носиш примерно значка на Дед Кенедис.
Еми,тъпо е.
Dwight D. Eisenhower
za6toto nasilieto e sazdalo tova ob6testvo i to ne moje da bade premahnato to ni e sazdalo i to 6te ni premahne
Шапкарю .....
Или си с нас, или си против нас. Това е бе. Затова и хората доброволно се оставят да бъдат въвлечени в някакви такива инсунуации като "войната с тероризма" и други такива измишльотини. Общия враг сплотява. Хората искат ясно разделение на черни и бели, сини и червени и тн.Първоначално написано от RAWRRR
Ignorance is strength! на тях не им пука и няма да си направят труда да различат Дед Кенедис от Рамоунс и Гриинд Дей ако щеш. Както и американеца не прави разлика между арабаи перси да речем.
Grumpy old madman
Ем Секс Пистълс са може би една от първите групи,които обвързват пънка с политиката,преди това текстовете на песните са били ориентирали към забавления и предимно любовни аванюри и прочее,не ме карай сега да цитирам..
И примера ми с дет кендис,може би не беше точен..
Но ето друг пример..
Преди пънк концерти ,много често пред клубовете чакат нацисти,мен лично са ме питали,дали чакам за концерта или просто си вися тука..и без да съм носила нито каре,нито леопард,нито кубинки с еди-си-кви връзки,нито значки,са ме гаврили,само защото ходя на пънк концерт.
Даже не са ме питали ,дали съм анархистка или антифашистка.А аз не съм нито едното от двете.
И това ,ако ми кажеш че не е тъпо?
Защото,както казах и в една друга тема,изглежда че основния проблем на българските фашисти,не са ромите и турците,а пънкарите.![]()
Dwight D. Eisenhower
не харесвам пънкари , хипари , растафаряни , наркомани и тем подобни урини но пак ме боли и кура че някой пънк носи значка на секс пистълс или експлйтед който му пречи тва да се оправя мен не ме бърка
ако някой ми се прай на велик като носи някви значки или шаловеи други такива стават проблеми но според мен е нормално
Не се пее само за любов,но не се пее само и за политика..
И това,че Роттън поддържа анархизма и секс пистълс са една от най-емблематичните пънк групи,означава ли че ,ако не съм анархист не съм истински пънк,а?
И кое е по-важно,това да си бунтар или това наистина да усещаш и харесваш музиката?
Ами,аз не съм бунтарка,но съм сигурна,че слушам много повече пънк,отколкото някой с анархия на врата.
Сигурна съм,че дори и с розова блузка и високи токчета,много по-добре познавам историята на пънка,от някой с гребен и тениска на експлойтед.
Dwight D. Eisenhower
Да бе! Примера не важи! Замени едно от двете с каменицаПървоначално написано от exploitedteen
Стига с тез заучени фразичкиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
тия с гребените ядат бой повечко лично сам ставал свидетел на побой на момче с гребен
имал сам случай такова с гребени да искат да ме гарбят ма в повечето случай се отарвавам може бие е заради обраната глава![]()
kakva interesno mi e da znamПървоначално написано от fаke
![]()
Шапкарю .....
Бунта си го има в пънка,не отричам..
Обаче..
Бунт не значи непременно да се биеш с фашагите..
Бунт не значи непременно да отричаш държавата и тя да ти е виновна за всичко ..
Какво всъщност е бунт??
Обаче за 99% от пънковете в България,а и не само - означава точно това.
За мен "пънкар" е свята дума и въпреки достата познанства,които съм насъбрала покрай ходене по пънк концерти-иистинските пънкари,които познавам се броят на пръсти..
Вземи организаторите на концерти.. тези,които са на по 30 + години и слушат пънк откакто са се родили и дори и да са на загуба,което се случва в 99 % от случаите,пак се занимават с организация на партита,само защото искат да видят любимите си групи наживо и ги водят от чужбина..вземи Емо,Любо,Илиан,Вики,Ники..те са бунтари,но не са нито анархисти,нито анти-фашисти.
Мисълта ми беше,че докато идеята на всички нацисти,че пънкар означава-анархист,ще ядем бой всички наред..
И аз също ще ям бой,като се прибирам от концерт,само защото някакви пикли са си сложили анархии на врата и червени връзки на кецовете..
Аз бях до тук с темата.
Dwight D. Eisenhower