.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 169
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Аз съм българче, фразичките са заучени, ама на теб май не ти се е случвало да те обградят злонамерени антифата, но ако ти се случи и ти изгърми шапката??? Какво ще разправяш??
    Затова нека гърбим децата със значките, когато приятелчетата са с нас и да се дуем по форумите...
    Нали се сещаш как някой е дошъл да ми иска значката на Перкеле примерно, която е доста по-ценна от анархията в кръгче за левче??
    И как точно ще му я дам...
    Добре де. Аз да не съм супер мен? Виждал си ме к'ва съм мърша. Защо мен не ме бият 7-8 човека, а като отида при тях всички млъкват? Нали са много? Ако искат мога да ме пукнат от бой. И се случвало не само с момчета с гребени. Пънкове...в единичните случаи в които са скочили на скинове (нео нацисти) кога са били по-малко на равно? Инъче всеки път "5 нацисти пребиха от бой 2 момченца" или за бременната жена (май и това се чуваше), момичетата в градинката и т.н. Тия антифата що преди шествие казват "айде сега, защо да правим проблеми...оставете ни на мира", а в момента в който пристигне полиция "антифа...еейй..нацисти...умр те...". Всички са анархисти и незнам си какво...гребени, анархии, ама като ги питаш не са антифа, нищо не разбират...

И аз вече съм казал че бих ударил момиче. Имало е единични случаи с мой познат, който го е правил и доста хора сме му се карали за тази постъпка, ама вече на приказлива путка ще удрям шамарите

И аз си нямам значка на Перкеле, ама възпитано попитах ще ми я подарят ли и като отказаха си тръгнах (май не обиден де)

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    mislq 4e spora koito se zaformi e napulno bezmislen boi i razpri 6te ima vinagi skinovete nqma da sprat da biqt punkove kakto i punkovete nqma da sprat da se biqt s skinove temata e bezsmislena stilove porodeni ot omraza kam ne6to bez zna4enie kakvo kolturi na nasilieto porodeni ot nasilie ne mogat do dovedat do ni6to po razli4no ot nasilie
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Какво мисля за анархистите ли? Ами че и те са хора като нас и че заслужават да живеят точно толкова колкото и ние заслужаваме.Всички сме създадени еднакви но с времето избираме други пътищ и цели които ни правят различни и уникални!

Град
    niderlandia
    [quote="exploitedteen"]защото антифа са устатковци и форумни/вибоксови герои...

но ако искаш мога да ти обясня какво е да лежат страшните скинове по земята и някой да се изебава: "дай да ги вдигнем по пейките, че ще вземат да настинат"... и никой от присъстващите не е бил антифа...
    просто хора, които се кефят на пънк...

случват се и такива случки, ама сигурно аз съм първото плямпало, което да го спомене във форум...

quote]
    tva za peikite me razbi oba4e 4e samo anarhistite sa forumni geroi jestoko se laji6 pone spored men sega6nite skinove sa sa6tata rabota pone v moq grad e taka brasni6 glavata i ve4e si skin
    no edno ne6to me drazni ne edinstvoto na punkovete v bg
    za6toto si4ki skinove pozi ili ne pravqt si4ko za svoite hora a kakvo e pri punkovete po4nat da biqt nqkoi si4ki drugi izbqgvat tova e po gadno ot kolkoto da te spukat ot boi
    Шапкарю .....

Град
    niderlandia
    pfo sega samo 6te kaja zavijdam ti i to silno takava gedka ne e bila za izpuskane no to se znae bulgarite sme si po pro ot drugite
    Шапкарю .....

биха го трима и по зле можеше да е

Цитирай Първоначално написано от Psyhicx
    Respect your Elders MOTHERFUCKER! [/b][/color]
    Ти си яко объркан индивид - нали беше анархист ала бала?
    Некви анархии в подписа... имаше. И са уважавайте по - старите....
    нали уж фък ауторити?

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    охх леле Пеше зарежиии , а тоя да престане да ми пише тъпи лс ,защото дори не ги чета и не си прави труда да ме заплашваш!

Град
    СОфия
    аз пък много обичам анархистите...и аз самата съм ? това да не ме прави по-малко човек....
    не съм чела предишните постове,може някой да е дал линк към този сайт, но и аз ще ви дам : a-bg.net
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Цитирай Първоначално написано от Psyhicx
    Ей недоклатеняк мръсен, нема да й говориш така бе ма*** т* д**а къв си ти бе мухльо скапан?Откъде се пръкна толко смел бе да те е*а в хлапето тъпо, miminia е тука още кът си бил в ташаците на...не, ваще още не са мислили да те правят ве пикльо тъп, къв си ти, че да дойдеш изведнъж, да почнеш да псуваш и да се правиш на дупермен ве? Ма**а *и *е** Respect your Elders MOTHERFUCKER!
    Добре бе, хлапак. Форумен бияч.. И какво ще стане ако и говоря така, както си искам, ммммм?

Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от apparition
    аз пък много обичам анархистите...и аз самата съм ? това да не ме прави по-малко човек....
    не съм чела предишните постове,може някой да е дал линк към този сайт, но и аз ще ви дам : a-bg.net
    toq sait e qk verno e
    Шапкарю .....

Много са ми интересни тези, които лепят разни картинки по рейсовете с надпис "Не, на платения градски транспорт" и отдолу има някакъв анархо сайт.. Някой ще ме светне ли за въпросните господа - те "тру" ли са ?

Град
    Стара Загорка
    Екс, да съм казал че няма подобни случаи? Много пъти се е случвало обаче никой да не тръгне да се бие с някой, само защото сме много и няма как да се сдържиш и да не отидеш. Нали варненски пънкари ни чакаха на гарата? Уплашиха се от шепа хора и цял ден ни следиха. Аз надъхвах да ги бием, ама не го направихме, щот накрая бяха 3-ма и ще е тъпо. Просто им се измушихме по глухите улички. Те защо само по форумите са биячи? Преди месец на ЖП гарата във варна имаше резни младежи с гребенчета, ама нахлузват шапките. Анархисти, антифашаги не знам си какво. Пък ако искаха щяха да ме изкъртят от бой. И ...защо антиФА...фашисти, а? По история в 10 клас учителите казват "Нацисти - Германия, Фашисти - Франция". И така да го кажеш пак бива. До сега само един човек (момиче) е заставало срещу мен и е казвала "аз съм антифа"

Град
    niderlandia
    eto vi edno klip4e koeto prosto nqma nujda ot komentar tva sa bolni mozaci s bolni idei http://vbox7.com/play:52b46cb4 prosto go vijte
    Шапкарю .....

Град
    Стара Загорка
    то не е да го говориш, а да го действаш...
    когато го разберете - ще прокопсате...
    Мен пък ме радва да гледам някой като си говори с такива. Не е само до бой работата.

К'вото не става с бой, става с много бой, но понякога и разяснения трябва. Да го осъзнаят хората

Град
    Стара Загорка
    Защото съм малък да казвам какво ще става. Също така трябваше да се разберем кой ще отиде, а не пак да разправя че 10 набили 2. Напоследък все аз съм инициатора на разни прояви, ама и пребиването не ме влече особено много. Стига ми да се усетят че правят глупости и да мрънкат по-малко. Най-често само чуквам някой с карабинера по главицата и нищо повече . трябва да им се говори на хората (мен ми се карат че все съм ги биел, ама лъжат )

Град
    Стара Загорка
    Не знам разказвал ли съм ти за една случва в Пловдив. Бях със Снолпа, едно друго скинче и някъф пънк ( ). Тогава направих един бой, който винаги ще помня. Те дойдоха вече като бях приключил, ама на тоя пънк разчитах да ме оттърва, ако стане сложно.

Не е толкова важно с кой си. Не трябва да разчиташ на другите. Ясно че ти оттърват кожата, но недей само това да чакаш. Не съм привърженик на сбивания с много участници.

Град
    niderlandia
    pfu ei za tui se nervq be bahti 6toto aide omraza hubo ne me ebe oba4e gadnoto e 4e si4ki skinove sa poddarjat a puk pri punkovete kato stane problem s nqkoi si4ki se iznasqt tva e po gadno i ot tva da te prebiqt tva sam go kazvala ve4e no pak go kazvam
    Шапкарю .....

Град
    Стара Загорка
    вие сте били шепа хора, а не са ви нападнали, ама ти си ги надъхвал твоите да ги набиете, ама искаш да говорите...

онези са били по-малко от вас- защо не отиде директно, ами седиш и джавкаш като малко куче??
    На гарата във варна слязохме 14 и един ни чакаше. На гарата имаше 3 или 5 спартаклии. В продължение на около час ни следяха, но не искаха да бием тез клошари. Няколко човека...всъщност всички искахме да ги бием, ама не си струваше, защото е тъпо да им скочим всички. Накрая им се измъкнахме, щото е тъпо да знаят къде сме постоянно, а ако сме в заведение ще ни чакат отвън. Дойдоха още от наще и се намерихме с момчетата, ама хвърлиха по някой камък и избягаха.

Пък това което ти обяснявам за боища и говорене...че не хващам някой и да го изчекна от бой, а просто да се усети че прави глупости и да се спират. 2-3 пъти като не разбере ще го бия...

тоз малкия дет изгоря с бая простотии дет носеше поздравяваше след време, ама трябваше да изяде няколко шамара, докат разбере че не му се говори само ей така...

На Нова година с Ина отидохме да хапнем в една механичка и се чудихме много време от къде ни е познат бармана. Оказа се че наистина съм го виждал...на 2 пъти съм го засичал в автобуса и...някоя значка му свалих пък той ми обясняваше къф не бил. Ма човека си ни обслужва, бакшиш оставяме а-у. Разбран човек.

Град
    Стара Загорка
    селски истории...

камъни и дърве...
    а спартаклии и другото има разлика май...
    Само един камък хвърлиха, ама някой от първите им редици, както и от нас казахме без камъни.

Отидохме на за боя, не на мач. Не сме футболни хулигани (не знам де, някой може и като такъв да се подвизава). Бяхме се разбрали с пънкове да се срещаме.

Град
    Стара Загорка
    Аз не се занимавам с тия чатърски неща. Във форума на Берое са се уговаряли. Пък и в Стара Загора боя стана заради анти пънк/анархо изпълнения.

За това че ще ме чукват с тръца...много пъти съм го казвал...сигурно съм толкова курназ, защото все не попадам на човека.

Пук сплотеност при скинове...понякога липсва

Изчетох всичко , което сте писали по темата .Доста от вас не знаят идеологията на анархизма и си мислят че анархия = хаос , безредици , безаконие , разруха водене на държавата до отпадък . Няма нищо вяря . На кратко ще ви обясня идеологията.
    За тези който мислят че сме смешни и че не правим нищо . Кой спред вас всеки месец праща отворени писма до общини , парламен , президент . С молба и планове за намаляне цените на ток , градски транспорт , вода , домашни потребности , като предлагаме различни икономически системи с цел по голямо облагане на частния собственик за сметка на обикновения данакоплатец.
    Относно биячите ...на 11 октомври видяхме какво стана така че си замълчете .

Що е то Анархизъм

Архия значи власт, Анархия - безвластие. Анархизмът е социална идеология и международно движение. Ние не признаваме границите между народите - всеки има право да пътува, живее и работи където пожелае. Ние отхвърляме всяка форма на власт над човешката личност. Ние смятаме, че в система, основана на държавническа власт и експлоатация, хората не могат да се развиват и живеят нормално, тъй като тя е основата на всяко господство, на насилието, кражбата и лъжата. Ние сме за унищожение на частната собственост и държавата, тъй като именно благодарение на държавата и частната собственост, хората се избиват помежду си. държавата не обединява, а разединява хората, разделя ги на нации, класи, раси, бедни и богати. властта игнорира нашите интереси и прокарва изгодни за себе си закони, чрез които ни държи в подчинение и се облагодетелства на наш гръб.

ЗА КАКВО СЕ БОРИМ НИЕ?

Ние се борим за нейерархическо общество, в което няма да има господари, класи, граници и безправие. Ние сме за свободното организиране на хората в безвластнически, самоуправляващи се общини, където всичко ще се дели по съглашение на свободни хора. За общности, които сами ще решават своите проблеми, труд и обмяна на продукцията. Ние се борим за пряка (а не за представителна) демокрация, при която всеки човек участва пряко във вземането на решения, касаещи живота му. всяка общност ще излъчва по един представител, който да изразява общото мнение пред другите общности.
    Хората трябва сами да управляват живота си, а не да се съобразяват с решенията на един елит, който цели само собственото си благополучие.

КАК ЩЕ ГО ПОСТИГНЕМ?

Това можем да постигнем само ние, обикновените хора, чрез революционни действия, чрез унищожение на държавата и заменянето й с федеративни сдружения. Да разрушим този жесток и грозен свят, да създадем нов - този на анарнизма! Можем да променим света! Кой друг? Още сега да се организираме в протестни групи, да защитим интересите си. Да не позволяваме на управниците да ни превръщат в послушни овце!

СМЪРТ НА ДЪРЖАВАТА, ЙЕРАРХИЯТА И КЛАСИТЕ!

ДА ЖИВЕЕМ В НЕЙЕРАРХИЧНО, СПРАВЕДЛИВО ОБЩЕСТВО!

ДА ЖИВЕЕМ КАТО ЧОВЕЦИ!
    "Всяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството...." Христо Ботев

Има ли въобще такива хора?

Тая тема от де я изсрахте от преди една година почти, бе...

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Има ли въобще такива хора?

Има ! Много повече са от колкото предполагаш ти и всеки друг който не е навътре в нещата .
    Относно от къде съм изровил темата . Ровех се в нета и случайно попаднах на нея и реших и аз да споделя моето мнение .
    "Всяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството...." Христо Ботев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си