.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 169
    Цитирай Първоначално написано от AgaistRacial
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Има ли въобще такива хора?

Има ! Много повече са от колкото предполагаш ти и всеки друг който не е навътре в нещата .
    Много.. обширни обяснения нещо даваш. Това нещо може да бъде доказано с прости и ясни примери. Чакам.
    Я, като не признавате границите между народите, това значи ли, че на митницата ще ви пуснат без паспорт? Или пък след няколко седмици престой в чужда държава, няма да раберат, че нямате гражданство и преспокойно няма да ви съдят/изхвърлят?

Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    ...
    охоооооооооооооооо...

я тогава няколко блиц въпроса:

1. Хората равни ли са?

2. Какво смяташ за естествените авторитети, които се предполагат в анархичния строй, че ще заемат мястото?

3. При премахване на държавността и нейните институции, как ще бъде организирано обществото?
    Всеки е равен пред другия .

ами обществото ще бъде организирано чрез федеративни сдружения и сектори ( автономни области ) ще изберат по един човек от всяка община който да бъде техния глас . Той няма да решава вместо тях просто ще обяви техните интереси , модел на развитие и останали проекти .
    "Всяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството...." Христо Ботев

Има ли въобще такива хора?

Има ! Много повече са от колкото предполагаш ти и всеки друг който не е навътре в нещата .
    Много.. обширни обяснения нещо даваш. Това нещо може да бъде доказано с прости и ясни примери. Чакам.
    Я, като не признавате границите между народите, това значи ли, че на митницата ще ви пуснат без паспорт? Или пък след няколко седмици престой в чужда държава, няма да раберат, че нямате гражданство и преспокойно няма да ви съдят/изхвърлят?
    ами точно това е идеята всеки да може да патува свободно и да живее където иска . идеята е падане на границите .
    "Всяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството...." Христо Ботев

Смешници...
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

Окей...

започваме отново...

1. Хората са равни и всеки е равен пред другия.
    Ти равен ли си на Ботев?
    Аз равен ли съм на Азис?

Равенството означава оеднаквяване и подтискане на талантите на хората...

2.

Автономна област, която за пореден път е някакво деление на даден признак (в повечето случаи ще бъде на териториален), т.е. връщаме се на ниво средновековие и тогавашните князства, херцогства и т.н.
    Сега обаче нямаме божествена намеса за управление (благородници), а имаме един говорител, на който са делегирани права само да изразява общите интереси и т.н.

Окей, а как ще му се казва какви са интересите на всички?
    Всеки ден всички ще седят и ще мислят за дадените проблеми?
    значи относно подтискането на личноста и оеднаквяването просто го разбираш погрешно . идеята не всеки да е еднакав а да се ползва с еднаквви права . примерно тебе яко ли ти е депутатите да имат имунитет а обикновените гражнани не . с какво са те повече от нас . или безработна ромка да взема помощи а възрастна старица защото е на 80 години и лесно може да я излъжеш да не взема . всичко ще е общо и ще се дели по общо съглашение чрез консенсосно гласуване .
    за общините това се прави с цел по лесното оправление и да не се доведе до криза дадената страна а ако са няколко обединени в една ( общност )

Окей...

започваме отново...

1. Хората са равни и всеки е равен пред другия.
    Ти равен ли си на Ботев?
    Аз равен ли съм на Азис?

Равенството означава оеднаквяване и подтискане на талантите на хората...

2.

Автономна област, която за пореден път е някакво деление на даден признак (в повечето случаи ще бъде на териториален), т.е. връщаме се на ниво средновековие и тогавашните князства, херцогства и т.н.
    Сега обаче нямаме божествена намеса за управление (благородници), а имаме един говорител, на който са делегирани права само да изразява общите интереси и т.н.

Окей, а как ще му се казва какви са интересите на всички?
    Всеки ден всички ще седят и ще мислят за дадените проблеми?
    значи относно подтискането на личноста и оеднаквяването просто го разбираш погрешно . идеята не всеки да е еднакав а да се ползва с еднаквви права . примерно тебе яко ли ти е депутатите да имат имунитет а обикновените гражнани не . с какво са те повече от нас . или безработна ромка да взема помощи а възрастна старица защото е на 80 години и лесно може да я излъжеш да не взема . всичко ще е общо и ще се дели по общо съглашение чрез консенсосно гласуване .
    за общините това се прави с цел по лесното оправление и да не се доведе до криза дадената страна а ако са няколко обединени в една ( общност )
    Пише се "потискане".

тогава да се говори за равни права, а не равни хора...

въпреки, че ако няма държава и държавност, то тогава и понятията като задължения и права също отпадат...

2. Така и не отговори как ще се взимат конкретни решения в такъв строй.
    Как ще се организира изобщо целия социум.
    затова:

Как ще се взимат решения?
    Как ще се определя кой какво ще върши?
    Как ще се процедира, ако някой не върши исканото от него в полза на обществото, а гледа собствен интерес?
    Как се процедира, ако за задоволяване на собствените нужди се наложи да се обработва повече земя, а в същото време и друга подобна автономна област иска да използва тази земя, т.е. при евентуален конфликт на интереси с друга подобна система?
    Как ще се произвеждат, разпространяват благата, продоволствията и услугите?
    значи решенията се вземат единодушно ..чрез референдуми
    Как ще се процедира, ако някой не върши исканото от него в полза на обществото, а гледа собствен интерес?
    това е най сложното нещо в цялата идеология мисля че винаги ще има такива хора който ще се стремят към власта .
    значи всяка област ще трябва да прозивежда дадена сорувина и след това свободно обненяме с други общини било то благотоврително ,
    размяна или продажда без да се облага с данак печалба . с една дума ВАЗИМОПОМОЩ
    Работа ще бъде намирана на всички целта е възможно минимален брой хора да бъдат безработни .Всеки има право да работи където пожелае стига да има нужната квалификация и опит .

Ще ти отговоря утре най вероятно или по късно защото ми се налага да излизам .
    Ако нямаш нищо против ще си оставя скаип и ако решиш може там да говорим защото мене също ми е интересно когато опонента ми също си има представа .Skype Kill_police .Ето ти и една листовка писана от мен тук ще ти даде ясни представи и можеби ще те накара да си измислиш нови въпросчета .

Свободата е право на всеки човек !
    Когато ти я откраднат, извоювай я !
    Огледай се ! Какво Виждаш ?
    Свят на който не му пука за нищо !
    В скапан свят живеем, по измислени от някой правила,
    но дали ще оцелеем, това ли е нашата съдба ?
    Един свят на капитализъм и лъжи
    отнел нашите права
    стремящ се да ни превърне в роби на грубата си власт !
    В марионетки на капиталистическия идеал !
    Милиарди човешки същества
    нямат голям набор от възможности за личен просперитет !
    Ако искаме да излезем от задънената улица,
    в която ни вкарва капиталистическото „развитие“ ,
    ако желаем да избегнем варварството, робството, деградацията
    и по-бързата или бавна агония и гладна смърт,
    на която ни обрича капиталистическия елит,
    трябва да намерим едно глобално решение
    на екзистенциалните проблеми пред, който ни изправя глобализацията
    на капитализма.
    Как да се преборим с тях!?
    Чрез РЕВОЛЮЦИЯ !
    РЕВОЛЮЦИЯ чрез която ще освободим
    своите СОЦИАЛНИ и ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ отношения
    от господството, насилието, измамата, алчността и експлоатацията
    от властта на лъжците, държавните чиновници, политиците и капитала .
    Въпреки че властта е черна мъгла,
    която задушава всяка искра за борба,
    ние ще се борим и напред ще вървим
    стиснали юмруци и със сълзи на очи ще ПОБЕДИМ .
    В противен случай човешкия род е осъден
    и ако ние не се борим XXI век може да бъде последния .
    Няма да се предадем
    няма да изчезнем
    и кръвта си ще пролеем
    щом за свобода живеем !!!

ами значи както чрез референдом така и чрез общинско ( областно aвтономно ) гласувани и точно този човек който е избран да представя гласа на своята община ще се явява на събирания за да каже какво е решението .
    Относно суровините . Всеки който прозвежда нещо което е лично ( животновъдство земедели ) има право да прави със собственото си производство каквото поиска .Относно държавните суровини самаTа област ще реши как да се размени или продаде суровината така че да няма ощитена страна .
    За работата . Естествено че няма да се казва ти си чистач а ти лекар . Просто ако човек иска да е Лекар ( примерно ) той ще трябва да предсатви свидетелство за завършено образование и категория ."не е ясно кой определя дали има нужната квалификация и как се набавя тя...
    " Ами ние все пак не отричаме училище и орбазование . Напротив ще се съсредотиочим точно върху тези части от сегашната система който куцат най много .

а за скаипа ми ..може и да го имаш незнам аз аисикю нямам но доколкото знам на Джерито айсикю-то е подобно вероятно знаеш Джерито сега се подвизава в Бъргас :Р

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми кво да мисля...нищо не мисля. Не съм анархистка и...такам.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    че това е истината !!! и никои неможе да ме убеди в противното ..................междо другото темата е тъпа се едно какво мислите за комунистите примерно

Град
    niderlandia
    това е истината http://a-bg.net/new/

Фалкен бах-40: "АА снимай ми зъба!!!!" тик так

Град
    niderlandia
    несам чела назад и нямя да чета не влизам от много отдавна тук но да ще се убоснова с удоволствие анархията е моета истина а е била и истина на много други защото това не е простото безвластие както мислите вие това е една идея която защитава народа от своеволия корупция алчност егоизъм и неравенство .Историятя доказва че власта не защитава народа а гледа да облагодетелства властващите .Дори и идеята им да звучи смислено с придобиването на власта общото бива забравено и остава само часното .Власта е щастлива когато нищо не се променя когато тя е отгоре а ние палзим научили са ни да се радваме на трухите които ни пускат и да мислим че това е всичко
    Държавата разрушава нашето общество за да живеем трябва да се преборим с машината еи затва ми е истината в живота еи затва вярвям в думите си защото са факт и западащото общество е достатачно за пример .

Цитирай Първоначално написано от Jebo_te_kol'ko_nas_ima
    Много ли ти е смешно бе улигофрен . Ами кръвта по знамето .....да не би да е наша , ами счучпената ръчичка и пръснатата глава я се събуди . Търсихте си боя и си го заслужихте !

Град
    niderlandia
    видян един твои вапрос по нагоре че трябвало да се взимат решения и тн мога да ти отговоря . Основен закон на етиката е че всеки има право да прави всичко до момента в които наруши границите на свободата на другия и точно това нарушават оправниците .Ако всеки отнас мисли за своето благо без да зависи от даржавата а само от моралните си свободи тогава законите ще са излищни защото тои няма да има изгодата да навреди другимо затова всички трябва да осазнаят своета сила и своите права и да се усвободят от уковите на реда и да тръгнат по естествените течения ня живота

Град
    niderlandia
    доста далеч си от истината за философията на анархизма, а и начина по който представяш всичко е просто антиреклама...

..
    а ти си толкова близо нали хаха ми ок ама се измъкваш штом не сам достоина ок намери си достоен опонент ако можеш

Много ли ти е смешно бе улигофрен . Ами кръвта по знамето .....да не би да е наша , ами счучпената ръчичка и пръснатата глава я се събуди . Търсихте си боя и си го заслужихте !
    хехехехехех смешно ми е, чул недочул не си бил там сто процента

хехехехехех смешно ми е, чул недочул не си бил там сто процента
    Може да не съм бил там , но знам всичко с подробности и какво е станало познавам се със въпросното момче за което говориш и мисля че е малко тъпо и лицемерно да говориш за него при положение че едва ли ще види тази тема , но аз ще се постарая да получиш отговор от Сашо .
    Няма кво да кажа друго знамето говори само по собе си .

Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    доста далеч си от истината за философията на анархизма, а и начина по който представяш всичко е просто антиреклама...

..
    а ти си толкова близо нали хаха ми ок ама се измъкваш штом не сам достоина ок намери си достоен опонент ако можеш
    явно съм доста по-запознат с материала...

което е жалко, защото ти си му поддръжничка, а аз да знам доста повече...
    Ти си от наще хора сигорен съм на 100 % В това . А и до колкото знам Stomper 98 са S.H.A.R.P. или се бъркам , ако е така да ме извиниш

Град
    niderlandia
    доста клиширани фрази хората са еднакви обществото ги прави различно да в момента хората не саравни но ако тръгнат от една начална позиция тогава ще са ако живеем на малки общини и всички се грижим за другите е за околния свят тогава и само тогава ще сме равни Ограничено мислене,за него анархията е да създадеш някво безредие и т.н.И до там му стига ... а дали знае повече от това.Май не..
    Абе да мрат във фасове ония дето смятат че анархията е тъпа,че анархистите са тъпаци които и те не знаят за какво се борят.
    Мразя изказванията на назитата !
    Все едно да седна да псувам тяхния начин на мислене.. ... дори няма смисъл да си хабя думите за хора,които не приемат друг тип мислене от техния

Град
    niderlandia
    така че лека нощ

а какво точно е станало, че аз отдавна не съм в средите и съм пропуснал...

онзи ден го видях от трамвая, че куца...
    ами накратко ....след протеста на 11 ти нацисчетата решили да направят засада на нашите обаче който си го търси си го намира . и като джебчиите по гарите и спирките гепили едно знаме . нека въпросния човек с аватар на тотенкопф да ти обясни по добре и да каже чия е кръвта по знамето .

а какво точно е станало, че аз отдавна не съм в средите и съм пропуснал...

онзи ден го видях от трамвая, че куца...
    ами накратко ....след протеста на 11 ти нацисчетата решили да направят засада на нашите обаче който си го търси си го намира . и като джебчиите по гарите и спирките гепили едно знаме . нека въпросния човек с аватар на тотенкопф да ти обясни по добре и да каже чия е кръвта по знамето .
    На палячо като тебе какво да обяснявам, търсихме ви, намерихме ви и какво 7 човека със знамена отзаде поне 10 който си мишкуваха, а ти се остави да те манипулират другите, анонимнико

Вие само така може да си решите проблемите с камъни и бой . Това не е решенито . Вие сте безидейни . Българските националисти и нацисти са утайката . Засрамете се малко погледни в западна европа за какво става въпрос или в страните от бившия СССР . Вашите идеи са да се напиете и да чупите пейки и да биете хората .
    Фашизма не е мнение ,а най-голямото престъпление!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си