- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за анархистите?
Не ни търсете,ние ще ви намерим!Първоначално написано от AgaistRacial
ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!
Тъпа спермо, защо изобщо пишеш, ти какво си направила освен итнернет анархизма ти?!Нищо, ти си една мишка, камъни не съм мятал, това за мен е недостоино, ако ние сме утайка,Първоначално написано от AgaistRacial
погледнете се вие- шепа хора, мн ви знаят устите а сте просто едни уонабита, какви пейки, какви хора, ти на хероин ли си?!Чул не дочул, бъркаш хората
Ще те разочеровам . Не съм интернет анархист . опитъл съм се да направя някой неща за моя град но уви просто това което аз искам не е удобно и изгодно за други хора .Първоначално написано от Jebo_te_kol'ko_nas_ima
гледай тук . http://www.zazz.bg/play:b531d424
и айде да бъдеме така културни и да не се убиждаме
"Всяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството...." Христо Ботев
Няма да се Убиждаме, страшна акция сте направили няма щоПървоначално написано от AgaistRacial
Жалка картинка колко човека сте ?!Нека позная нямате и 7 в шумен
![]()
По-добре да се оглеждаш, знаем че учиш у френскатаПървоначално написано от Assassino
![]()
не ве , филмирам я, аз съм гадателПървоначално написано от Кръчмонавт
![]()
нали знаеш че който трябва си знае, иначе ушеф четеПървоначално написано от Кръчмонавт
![]()
Не биваше да се излагаш такаПървоначално написано от AgaistRacial
![]()
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Първоначално написано от NSBM
уместен коментар, описващ ситуацията
![]()
Vseki ima pravoto da byde takyv, kakyvto iska i da vqrva v kakvoto iska![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Никога не съм виждала особен смисъл в анархизма. Идеологията и целите му са ми далечни...не може чрез безпорядък да се постигне единство и мощ.
100 % някой го е казал : БЕЗМИСЛЕНА КАУЗА
нещо не си на кеф?Първоначално написано от Verminaard
не искам да бъда равен с турци и цигани бе !
Strength thru Oi!
Ама те нашамариха в супермаркета,а?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Йес, какви теми имало тук. Какви хора също така имало.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Значи от темата разбрах, че Анархията се състой в отричане на държавни институции съчетано със сране на публични места.
А срането на пубиси анархия ли е?
Grumpy old madman
Слушай бе,как не те е срам да пишеш такива неща !?Първоначално написано от AgaistRacial
Обзалагам се че си от капиталистическо семейство,нали така?Някво разглезено пичлигарче дет разчита на техните да го издържат.Знаеш ли какво е да работиш по 10 часа на ден за 490лв на месец,с които да си плащаш квартирата,храната и всичко друго от което се нуждаеш?Представи си как сума ти години си учил като луд за да станеш доктор и най-накрая заживеем в свят,в който заплатата на доктора ще е колкото тая но мияча на тоалетните?Как може да оеднаквяваш хората така?Това да не е игра на кукли-да раделиш дрехите и обувките по равно преди да започнеш!?Ние сме хора-всеки се развива(или деградира) в различна посока.Е една страна без управление кой ще защитава теб и семейството ти?Кой ще си мръдне пръста ако изнасилят някое момиче на улицата!Или пък ако някой ти пререже гърлото за да те обере?Не може да си толкова наивен и да вярваш че хората ще спрат да бъдат лоши.Човека получи ли 100% свобода става много лошо...
Никой не харесва управлението в Б-я.Но ако трябва да избирам опреденено ще избера този свят,отколкото анархията...Плюя на нея,плюя и на комунизма.Цялата ми рода е съсипана и унищожена от тези проклети идеи...![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Ъ?
Смея ви се на тийнейджърските простотии.
Не си позволявай дори да го казваш.и 90% от мишоците,които се крият зад маската на "а-политичността" са бивши антифата
Тц тц.... ех анархисти, анархисти.....