.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

L"OREAL или VICHY -избор?

pomognete koq marka kozmetika e po hubava na L"OREAL ili VICHY dvuuma se mejdu tqh dvete ako nqkoi ima kakvo da kaje 6te sam blagodarna za pomo6ta

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    Нарушена 7-ма точка.

Хахахахах... ми 2-рата... разбира се.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Русе
    И двете са хубави, но сякаш 2рата е по-хубава и по- скъпа
    ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]И двете са хубави, но сякаш 2рата е по-хубава и по- скъпа
    Не винаги цената на даден продукт, отговаря е на неговото качество.В случая обаче, всякаш не важи това правило.Аз залагам също на Вичи/ Виши.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Определено VICHY,но и L'oreal не е лоша

И Loreal не са лоши, но все пак козметиката на Vichy е медицинска :P
    Зависи си и от самата кожа. Може по-добре да ти се отразява някой по-евтин и непрехвален продукт отколкото някой скъп и считан за много добър.

Град
    shumen
    AaAaA Vichy ruLz... krema im za lice ->
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

taikato vichy e po dobriq kozmeti4en produkt iskam da pitam normaderm na vichy dali e podhodq6t za mladii momi4eta az sam na 20 ili ako ne e koi e nai podhodq6tiq produkt na vichy za mladi momi4eta mejdu 19 i 25

Супер фен
    Град
    Варна
    Vichy...i L'Oreal не са лоши,ама лично на мен Vichy ми се струва по-качествена!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Vichy e медицинска козметика.Докато L'Oreal са специалисти в гримовете.Тоест,ако става въпрос конкретно за почистващите продукти на Vichy са по-добри.

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Зависи какво точно искаш да си купиш. Нямаше да е зле да споменеш и това.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ВИШИ естествено! по-качествени са

тея теми са ми най странни щото питате за кремове които са висша козметика и няма как едни "момиченца" от форума да ти помогнат .... предполагам че не си на повече от 16 години и извинявай ама твойта кожа още не е узряла за да се използва висша медициснка козметика като виши ... кремовете на тази марка са предназначени за жени поне над едно 25 годишна възраст това че ги рекламират по ТВ-то и не определят възрастова граница не означава че ще ти подействат добре ... отиди и се съветвай с дерматолог това е най доброто решение а ако няма да вземаш съвет от специалист избери нещо ... взъможно най леко ... но ако си репила твърно да е между виши и лореал аз ти препоръчвам лореал .... ще ти дам и друг съвет продъктите на гарниер също са много добри и достъпни за младежката кожа

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

VICHY-от 2 години използвам продуктите им и съм много доволна,въпреки,4е и Лореал,имат качествени не6тица

vichy мн ясно ползвам тази марка от сиг 2 години и нямам оплаквания за сега

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
    тея теми са ми най странни щото питате за кремове които са висша козметика и няма как едни "момиченца" от форума да ти помогнат .... предполагам че не си на повече от 16 години и извинявай ама твойта кожа още не е узряла за да се използва висша медициснка козметика като виши ... кремовете на тази марка са предназначени за жени поне над едно 25 годишна възраст това че ги рекламират по ТВ-то и не определят възрастова граница не означава че ще ти подействат добре ... отиди и се съветвай с дерматолог това е най доброто решение а ако няма да вземаш съвет от специалист избери нещо ... взъможно най леко ... но ако си репила твърно да е между виши и лореал аз ти препоръчвам лореал .... ще ти дам и друг съвет продъктите на гарниер също са много добри и достъпни за младежката кожа
    vichi ima specialna seriq za 4uvstvitelna koja koqto e napalno podhodfq6ta za mlada koja
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    на Виши нещата са по-концентрирани като състав,защото това е медицинска козметика,докато Лореал не чак толкоз ..но ти сам/а си решаваш-кожата си е твоя
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

хахахаххаха много ясно , че ще е виши, така мисля иначе и ла лореал продуктите не са лоши, но пффффффф как ще ги сравняваме с виши :P
    Smile is my style!

Ами не мога да ти кажа със сигурност,защото не съм ползвала продукти на Лореал. Но повечето от козметиката ми е на Виши и съм много доволна . +това майка ми е в този бранш и ми купува неща на виши,така че мога да смятам че те са по-добри
    ~[MimCheTo0]~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си