- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- L"OREAL или VICHY -избор?
pomognete koq marka kozmetika e po hubava na L"OREAL ili VICHY dvuuma se mejdu tqh dvete ako nqkoi ima kakvo da kaje 6te sam blagodarna za pomo6ta
![]()
![]()
Редактирано от-ЦвЕтИт0
Нарушена 7-ма точка.![]()
И двете са хубави, но сякаш 2рата е по-хубава и по- скъпа
...
Не винаги цената на даден продукт, отговаря е на неговото качество.В случая обаче, всякаш не важи това правило.Аз залагам също на Вичи/ Виши.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Определено VICHY,но и L'oreal не е лоша![]()
И Loreal не са лоши, но все пак козметиката на Vichy е медицинска :P
Зависи си и от самата кожа. Може по-добре да ти се отразява някой по-евтин и непрехвален продукт отколкото някой скъп и считан за много добър.
AaAaA Vichy ruLz... krema im za lice ->![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
taikato vichy e po dobriq kozmeti4en produkt iskam da pitam normaderm na vichy dali e podhodq6t za mladii momi4eta az sam na 20 ili ako ne e koi e nai podhodq6tiq produkt na vichy za mladi momi4eta mejdu 19 i 25![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vichy...i L'Oreal не са лоши,ама лично на мен Vichy ми се струва по-качествена!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Vichy e медицинска козметика.Докато L'Oreal са специалисти в гримовете.Тоест,ако става въпрос конкретно за почистващите продукти на Vichy са по-добри.
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
тея теми са ми най странни щото питате за кремове които са висша козметика и няма как едни "момиченца" от форума да ти помогнат .... предполагам че не си на повече от 16 години и извинявай ама твойта кожа още не е узряла за да се използва висша медициснка козметика като виши ... кремовете на тази марка са предназначени за жени поне над едно 25 годишна възраст това че ги рекламират по ТВ-то и не определят възрастова граница не означава че ще ти подействат добре ... отиди и се съветвай с дерматолог това е най доброто решение а ако няма да вземаш съвет от специалист избери нещо ... взъможно най леко ... но ако си репила твърно да е между виши и лореал аз ти препоръчвам лореал .... ще ти дам и друг съвет продъктите на гарниер също са много добри и достъпни за младежката кожа![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
VICHY-от 2 години използвам продуктите им и съм много доволна,въпреки,4е и Лореал,имат качествени не6тица![]()
vichy мн ясноползвам тази марка от сиг 2 години и нямам оплаквания за сега
![]()
vichi ima specialna seriq za 4uvstvitelna koja koqto e napalno podhodfq6ta za mlada kojaПървоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
на Виши нещата са по-концентрирани като състав,защото това е медицинска козметика,докато Лореал не чак толкоз ..но ти сам/а си решаваш-кожата си е твоя![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
хахахаххаха много ясно , че ще е виши, така мисля
иначе и ла лореал продуктите не са лоши, но пффффффф как ще ги сравняваме с виши :P
![]()
![]()
Smile is my style!
Ами не мога да ти кажа със сигурност,защото не съм ползвала продукти на Лореал. Но повечето от козметиката ми е на Виши и съм много доволна . +това майка ми е в този бранш и ми купува неща на виши,така че мога да смятам че те са по-добри
~[MimCheTo0]~