- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Нещо лошо може да се слу4и,ако слушаш тази песен/или пък не
Преди няколко дни си говорехме с едни мои приятелки за някаква песен на Моцард-седемте смъртни гряха.Те ми казаха,4е ако танцуваш на нея си щял да умреш.Например:Максим Стависки и Албена Денкова танцували на нея и след това се слу4и нещастието със колата,Моцард я е написал дни преди да умре(имаше и още такива примери,които ми дадоха,но ги забравих).Хм...аз съм малко скипти4но настроена към това...как да го кажа,може би суевериеПросто ми е любопитно какво ще кажете по въпроса?
ОпаПървоначално написано от MoN!To
...Ми не слушам класика...Ще го поправя
![]()
![]()
![]()
Да... Гледах и предаване точно за тази песен . Може би има нещо вярно ,но не съм от суеверните личности за да вярвам в него .
А относно катастрофата ... Нашия клас събрахме символична сума и изпратихме на момичето... Апелирам и към вас да направите същото
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Да не би произведението да се казва "Реквием" ,но за мен това проклятие е глупост!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от Roiroi
Браво ,Браво =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
туй прилича на предизвестена смърт .... от втълпяване на глупости е ... според мене ...![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Tova go kazvaha po novinite,no az ne vqrvam![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Тази творба на Моцарт не е последна ,последната е "Реквием",която не е довършена ,но все пак и двете са много зловещи и на мен не ми е изобщо да танцуване когато ги слушам,но и без това отдавна вече не слушам класическа музика!
Аз четох некво тъпо интервю за сички фигуристи които танцували нан ея...се случило по някво нещастие...
"Реквием" е самото произведение , а "Седемте смъртни гряха" е част от това произведение,вчера си я дръпнах да я чуя ,хора ако щете вярвайте ама настръхнах !
Мисля просто че всичко това е съвпадение! Лично аз не съм от суеверните личности.
neshtastieto s kolata se e sluchilo ne zashtoto maksim e tancuval na tazi pesen, a zashtoto e bil piqn....Първоначално написано от SuNsEt
q se zamislete... kolko hora sa tancuvali na tazi pesen i ne se e sluchilo neshto tragichno okolo tqh?...
тука го напоравихте на световен проблем ... който не е суеверен да стане и да танцува на това произведение честно казано мисля че колкото и да казвате че не сте суеверни пак няма да станете да танцувате![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
tva e vqrno pone spored men
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ами имам спомен (май от някакво интервю на Албена и Макс ) ...та Албена тогава сподели че тя не е искала да танцуват на нея , защото тегнело проклятие над тази музика , но Макс настоявал. И в крайна сметка... ето до какво доведе![]()
Аз по принцип съм доста суеверна, ама тфа малко не ми се вярва![]()
Я някой да каже от къде да дръпнем песента де плзззз![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
http://search.nicksoft.info/?dbgq=mo...&o=0&frs=&tos=
От тая музика ме побиват тръпки дръпни тази от 24 мега байта .Мисля че е първата или втората.
По-принцип не съм суеверна и не мога да си представя как така като танцваш на тази песен може да ти се случи нещастие и все пак не бих танцувала на нея.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
+1...ох и мен ме побиха тръпкиПървоначално написано от lonely in my live
![]()
Some things are better left unsaid!
Чудя се да взема ли да пробвам и да ви кажа после ако се случи нещо(ако случайно не се е стигнало до умиране де).А иначе нз по принцип вярвам в някои такива работи,но това ми се струва прекалено странно и нереално...А бтв музиката е доста страховита и гадна..въпреки,че не вярвам,ще си остана само със слушането няма нужда да танцувам
![]()