- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тя е на 11 аз на 16 ...
здравейте! аз и приятелката ми мислим да правим секс но тя е на 11 аз на 16 и се чудя дали е правилно??? мисля че сме готови но някой друг съвет ще е от полза![]()
НЕееЕеее ТИ луд ли си бе ????? та тя е на 11 бе маикоооо.....![]()
![]()
божееееееее стига глупости бе .... остави я да порасне малко
mn e malka ama va6a si rabota ako pita6 nas kakto i spored men nikak ne e redno po-dobre nedeite da go praite ta tq o6te si igrae s kukli![]()
ne traa da se razdelqt ako ne iskat tfa ve4e nqma ni6to lo6o da sa zaedno, nedei takaПървоначално написано от MapTa
ima mnoo po strqska6ti granici v godinite![]()
![]()
![]()
Да правиш секс с момиче,което може дори още да няма цикъл....малко бебе......
![]()
![]()
![]()
Много смешно...
бай дъ уей темата е ебавка,нали.....
Не може да е истина![]()
Ако е истина-......![]()
![]()
![]()
![]()
Shto za vapros lele...az se 4udq kak moje da hodish s takova malko momi4ence...a kvo ostanalo za sex tztztz... po princip razlikata ot 5 godini ne e golqma, no v po-ranna vazrast razlikata e po-frapirashta, ako stavshe duma za 21 i 26 godini- nikakav problem, ama 11... ne ne ne
Има момичета(жени)на 18,които не са готови да правят секс,а ти с твоята малка пикла(без да се извинявам,защото си е така)сте решили да правите секс...боже...докъде стигна тоя святНа 11 момичетата си играеха с кукли...А сега тръгнали секс да правят
![]()
Айде успехи със "Сеска"и внимавай,може някой от предишните й да й е лепнал нещоТцтцт
offline forever!
напълно съгласна \Първоначално написано от princesa_viki
/ много правилно си го каза
немога да разбера къф им е тоя мерак сега да се покажат че са мн големи и на по 11-12 годинки тръгнали да прават секс 15 годишни "батковци"
![]()
абе вземете се осъзнаите малко и си живейте детството
но това си е чисто ваша работа и аз ще кажа само "правете кфот си знаете "
![]()
HORA VIE DOBRE LI STE...ILI PO-TO4NO TI...KAK MOJE MOM4E NA 16 DA HODI SAS MOMI4ENCE NA 11 .... I + TVA DA ISKAT DA PRAVQT SEKS .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEDEI MOLQ TE...MN E MALKA...PREKALENO DAJE...OSTAVIQ Q PARVO DA SI IZJIVEE DECTVOTO
![]()
Май ти е изгърмял някой бушон!!!Ти в ред ли си???Тя е само на 11,няма цикъл и иска да правите секс.Ако ти е казала,че е готова и че иска секс,то е заради поредния и каприз.Не бих казала,че на нейната възраст човек е готов за секс,при все че и липсва менструация.Поизчакайте 3-4 годинки и ако тогава е готова-действайте!
be chovek ti lud li si po dobre karai na chikii ee ti taq malkata maleeee naistina ima ogranicheni hora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pi4 ostavi q da si izjivee detstvoto tq o6te neznae qde li i se ebe li i se cttctctct![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
има цикъл от 9 годишна...
а как е в телосложение и развитие на вторични полови белези , ако си ги чувал ?
е щом е тръгнал да спи с нея...явно е развита...кво друго може да го привлече в една 11-годишнаПървоначално написано от none
и все пак...супер малка е
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Момичето е малко още! Даже мога да кажа,че е дете!
Как даже си мислите да правите "секс"?!!??!??!?
А ти вместо да питаш на как да го направите,по-добре се вземи в ръце и и налей ум в главата!
Това,че има цикъл от двет годишна не означава нищо.Има такива така да ги нарека аномалии,но това не означава,че като ти дойде тряя се наебеш с някой!
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Kакто при мен нали ,любовПървоначално написано от martoo
![]()
![]()
Емиии според мен наистина е супер малка и не е готова за такива неща![]()
абе.. ти нормален ли си бе.. как 11 годишна бе... изродееееееееееее.. я си намери девойка на твоята възраст.. ако не.. я изчакай поне 3-4-5.... години
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Оффф...бе мани!Се едно няма други моми4ета на по твойта възраст,ти си ми тръгнал с неква дет още пита майка си кога да се къпе...Не,наистина е смешно и абсолютно вси4ки във форума трябва да ти се смеят сега...или по-то4но тея,дето са ти 4ели темата!
Глупак-внимавай да не разберат родителите и,4е тогава ше ядеш такъв бой,дето и не си сънувал...Като гледам си на 16,ама мисленето ти е на 11год. хлапак
Зле си...Колкото и да те "привли4а"(ама то има ли с кво?!),зарежи я,защото ама найстина е хипер малка и ти си хипер зле да се заглеждаш по такива.Ако ти искаш секс-прави го,но не с нея,защото все пак на 11 год. и квото и кажеш-тя ше го направи,по простата при4ина,4е НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ.
![]()
![]()
![]()