.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Как да махна косъмчетата по ръцете :?

Здрасти. Тъй като косата ми е естествено черна, и косъмчетата по ръцете ми са тъмни А кожата ми е спр бяла Супер е грозно, не мога да се понасям... Не съм пробвала да ги махам, за да не стане по- зле, обаче вече ми писна Плс, кажете как да ги разкарам

аз лично действам с епилатор.първия път мноогоо ме боля.ама сега само когато са по-дълги ме боли...

Град
    Bikini Bottom
    Епилация, кола маска, тези крамове които премахват окосмяването (не знам как се казват), всичко това ще ти свърши работа, но НЕ ГИ БРЪСНИ, защото ще станат по дебели и по черни

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз имам същия проблем : черна коса, много бяла кожа.
    Махам ги с епилатор. Много боли първият път, но после е ОК.
    Така че, ако издържиш сега си герой и после не би трябвало да имаш грижи.

Можеш и с депилатоар. Но лично аз смятам, че тия кремчета не вършат никаква свястна работа. Но, както си решиш.

Можеш и на козметик да отидеш с кола-маска да ги махне.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Според мен с епилатора е най-добре.Тея депилирщи кремове миришат страшно гадно

Само и единствено епилатор.От него стават по редки и тънки и растът много бавно.

az ve4e nqmam epilator

Цитирай Първоначално написано от indecent
    az ve4e nqmam epilator
    кво му се случи?

Изгори ги едно по едно със запалка.

Що за тъп въпрос е това -как да си премахна окосмяването

az лично си ги махам с епилатор или кола маска . така стават редки и бо-бавно растат и лично мен не ме боли освен първия пат , но с каквото и да ги махнеш първият пат ще те боли :P
    Ako v jivota e vyzmojno da se vlubish 2 pyti, to pyrviq pyt bih se vlubil v teb I ako se okaje greshka to vtoriq pyt bih se vlubil v greshkata si!

Уфф и аз съм така. Тъмна коса, светла кожа. Ужас. Обаче аз като се бръсна, косъмчетата ми не стават по-дебели и по-черни, ами по-светли И веднъж ги обръснах на ръцете (нямаше какво да правя ) и станаха по-светлички То по принцип навсякъде като се обръсна така става Ама ти пробвай с крем, ако не стане-с епилатор или кола маска (не ти го препоръчвам, може доста да боли първия път). Ама недей да пробваш като мен, освен, ако нямаш намерение да откачаш
    Pure white

Еми с лентички е най-удачно според мен! С епилатор мен поне ме боли повече отколкото с лентички!

kakvi sa tezi lenti4ki ?

Град
    blg
    a macka ot koi lenti4ki polzva6 6oto az si zimam samo na veet ama ne sam dovolna

ami deistvai s epilatora!!!!!!! mene parviq pat dosta me bole6e,no se svikva! i s kola maska stava,no az li4no predpo4itam epilatora...no nedei da probva6 s depilira6ti kremove! efekta e vse edno se brasne6...po4ti de...nooo 6tom sa ti tolkova tamni kosam4etata zadaljitelno gi mahai...ne e hubavo s kosmi po racete

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Махам ги само през пролетта и лятото, защото само тогава нося потничета и блузки с къс ръкав. Доволна съм доста от кремовете- държи 2 седмици А сега като имам и епилатор мисля да се престраша да пробвам Поне на краката ми харесва ефекта, а и косъмчетата растат по-бавно
    Някога се занимавах с лентите на Вийт, но май са пълен провал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Em na4i purvo gi mahni sas samobrasna4a (ta da ne boli s epilatora) i posle deistvai s nego ako ima6 Ako ne po dobre ubedei va6te da si zeme6 6toto s nego 6te ti e po eftino e n etolkova bolezneno kato s kola
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

nikakvi brasna4ki ako ne iskash da imash brada po racete si

az sashto sam v podobno polojenie i reshenieto e--kolamaska ne boli hi4 ako tova te pritesnqva kojata stava super( pone pri moita kozmeti4ka),
    ,no zimata nqma smisal --hodish s dalag rakav ( i ne se li4at mn--pone pri men )
    ina4e mi se struva 4e malko oredqvat

mi macka az ti prepora4vam kola maska ako ne probvai s epilator no mn boli
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Кола маска или фото епилация

Аз си махам косъмчетата по ръцете с епилатор, почти не ме боли и мисля че това е много добро средство, за да се оттървеш от тях..чувствам се много по-добре като ги няма и наистина не усещам такава нетърпима болка.Няма ги за дълго време, да не говорим, че след всеки път са все по-малко.Не е нужно и да ги чакаш много да пораснат, за да да ги махнеш отново, епилаторите хващат доста къси косъмчета.Можеш и с кола маска да пробваш, но трябва да чакаш да пораснат повечко, за да ги махнеш пак...епилатора за мен е най-добрия вариант
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

моят съвет е да отидеш на козметик - не е никак скъпо, ще ти ги махнат с кола маска, ще привикнеш към болката, ще го направи професионално и бързо. Аз го правя с епилатор, но вече съжалявам защо не съм го направила с кола маска, излизат подкожни косъмчета и кожата не е така нежна както от кола маската.
    SMILE FOR ME NOW

Re: Как да махна косъмчетата по ръцете :?

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Здрасти. Тъй като косата ми е естествено черна, и косъмчетата по ръцете ми са тъмни А кожата ми е спр бяла Супер е грозно, не мога да се понасям... Не съм пробвала да ги махам, за да не стане по- зле, обаче вече ми писна Плс, кажете как да ги разкарам
    пробвай с кола маска при козметик като за начало. Аз така направих лятото. Зимата не съм ги епилирала и да ти кажа космите не са станали нито по-дълги, нито по-тъмни, нито по-груби, абсолютно същите са както в началото. По нататък вече можеш да пробваш и у вас с кола маска, лентички или епилатор, но в НИКАКЪВ случй не пробвай с бръсначка. Тогава вече ще съжаляваш.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами аз едно лято си ги минах с кола маска,за цялото лято само 2 пъти съм я правила тази процедура,порастваха косъмчета,ама бяха супер редки и руси и не се забелязваха.Иначе сега с епилатора-бързо,лесно,ефикасно.

tezi lenti4ki na veet mai naistina sa golqm bokluk ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си