- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да махна косъмчетата по ръцете :?
Здрасти. Тъй като косата ми е естествено черна, и косъмчетата по ръцете ми са тъмниА кожата ми е спр бяла
Супер е грозно, не мога да се понасям... Не съм пробвала да ги махам, за да не стане по- зле, обаче вече ми писна
Плс, кажете как да ги разкарам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз лично действам с епилатор.първия път мноогоо ме боля.ама сега само когато са по-дълги ме боли...
Аз имам същия проблем : черна коса, много бяла кожа.
Махам ги с епилатор. Много боли първият път, но после е ОК.
Така че, ако издържиш сега си герой и после не би трябвало да имаш грижи.
Можеш и с депилатоар. Но лично аз смятам, че тия кремчета не вършат никаква свястна работа. Но, както си решиш.
Можеш и на козметик да отидеш с кола-маска да ги махне.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Според мен с епилатора е най-добре.Тея депилирщи кремове миришат страшно гадно![]()
кво му се случи?Първоначално написано от indecent
Изгори ги едно по едно със запалка.
Що за тъп въпрос е това -как да си премахна окосмяването![]()
az лично си ги махам с епилатор или кола маска . така стават редки и бо-бавно растат и лично мен не ме боли освен първия пат , но с каквото и да ги махнеш първият пат ще те боли :P
Ako v jivota e vyzmojno da se vlubish 2 pyti, to pyrviq pyt bih se vlubil v teb I ako se okaje greshka to vtoriq pyt bih se vlubil v greshkata si!
Уфф и аз съм така. Тъмна коса, светла кожа. Ужас. Обаче аз като се бръсна, косъмчетата ми не стават по-дебели и по-черни, ами по-светли![]()
И веднъж ги обръснах на ръцете (нямаше какво да правя
) и станаха по-светлички
То по принцип навсякъде като се обръсна така става
Ама ти пробвай с крем, ако не стане-с епилатор или кола маска (не ти го препоръчвам, може доста да боли първия път). Ама недей да пробваш като мен, освен, ако нямаш намерение да откачаш
![]()
Pure white
a macka ot koi lenti4ki polzva6 6oto az si zimam samo na veet ama ne sam dovolna![]()
ami deistvai s epilatora!!!!!!! mene parviq pat dosta me bole6e,no se svikva! i s kola maska stava,no az li4no predpo4itam epilatora...no nedei da probva6 s depilira6ti kremove! efekta e vse edno se brasne6...po4ti de...nooo 6tom sa ti tolkova tamni kosam4etata zadaljitelno gi mahai...ne e hubavo s kosmi po racete![]()
![]()
![]()
Махам ги само през пролетта и лятото, защото само тогава нося потничета и блузки с къс ръкав. Доволна съм доста от кремовете- държи 2 седмициА сега като имам и епилатор мисля да се престраша да пробвам
Поне на краката ми харесва ефекта, а и косъмчетата растат по-бавно
![]()
Някога се занимавах с лентите на Вийт, но май са пълен провал.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Em na4i purvo gi mahni sas samobrasna4a (ta da ne boli s epilatora) i posle deistvai s nego ako ima6Ako ne po dobre ubedei va6te da si zeme6 6toto s nego 6te ti e po eftino e n etolkova bolezneno kato s kola
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
nikakvi brasna4ki ako ne iskash da imash brada po racete si
az sashto sam v podobno polojenie i reshenieto e--kolamaskane boli hi4 ako tova te pritesnqva
kojata stava super( pone pri moita kozmeti4ka),
,no zimata nqma smisal --hodish s dalag rakav ( i ne se li4at mn--pone pri men )
ina4e mi se struva 4e malko oredqvat
mi macka az ti prepora4vam kola maska ako ne probvai s epilator no mn boli![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Кола маска или фото епилация
Аз си махам косъмчетата по ръцете с епилатор, почти не ме боли и мисля че това е много добро средство, за да се оттървеш от тях..чувствам се много по-добре като ги няма и наистина не усещам такава нетърпима болка.Няма ги за дълго време, да не говорим, че след всеки път са все по-малко.Не е нужно и да ги чакаш много да пораснат, за да да ги махнеш отново, епилаторите хващат доста къси косъмчета.Можеш и с кола маска да пробваш, но трябва да чакаш да пораснат повечко, за да ги махнеш пак...епилатора за мен е най-добрия вариант
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
моят съвет е да отидеш на козметик - не е никак скъпо, ще ти ги махнат с кола маска, ще привикнеш към болката, ще го направи професионално и бързо. Аз го правя с епилатор, но вече съжалявам защо не съм го направила с кола маска, излизат подкожни косъмчета и кожата не е така нежна както от кола маската.
SMILE FOR ME NOW
пробвай с кола маска при козметик като за начало. Аз така направих лятото. Зимата не съм ги епилирала и да ти кажа космите не са станали нито по-дълги, нито по-тъмни, нито по-груби, абсолютно същите са както в началото. По нататък вече можеш да пробваш и у вас с кола маска, лентички или епилатор, но в НИКАКЪВ случй не пробвай с бръсначка. Тогава вече ще съжаляваш.Първоначално написано от My`OwN
Ами аз едно лято си ги минах с кола маска,за цялото лято само 2 пъти съм я правила тази процедура,порастваха косъмчета,ама бяха супер редки и руси и не се забелязваха.Иначе сега с епилатора-бързо,лесно,ефикасно.![]()