- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Премахване на очен грим.
Аз не знам какво тоалетно мляко ползвате, но на моето пише, че е за почистване на лице, никъде не пише, че е за грим и като си го нанеса на очите, за да премахна молива и то ми щипе. Същото става и с почистващите гелове. Но съм забелязала, че има специални лосиони, които почистват водоустойчив очен грим, които приличат на вода, но пък са много скъпи - 8-10 лв за 50 или 100мл! А какво ще кажете за тоника - на него пише, че премахва последните остатъци от грим?
П. П.Тоалетното ми мляко е на Oriflame, едно в бяла опаковка с розова капачка. А много отдавна майка ми имаше някъв лосион, който не лютеше, ама пък никога не можех да си махна черния молив както трябва.
Значи аз от доста време използвам Почистващия лосион на Johnson's и съм много доволна - почиства перфектно и черния молив и водоустойчивата спирала и не люти (щипе) на очите![]()
Значи за повече информация отпред на лосиона пише :
Johnson's Cleansing Lotion 3 in 1
попринцип е в бяла опаковка с малко розово и лилаво [-o<![]()
![]()
Аз използвам унимераслно почистващо мляко на Гарние (използва се както за кожата на лицето, така и за грима нанесен върху клепача и зоната, около него.) Цената му вирира между 7 и 10 лв.Парите не са малко, но определено си заслужава.Късмет.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз смесвам 100мл розова вода(70 ст за 100мл) с 20 мл масло от жожоба(4лв за около 40 мл).Няма химии и няма какво да дразни очите![]()
Обаче водоустойчив грим не премахва.
По принцип черен молив добре се маха с мокра кърпичка, а после може да ползваш лосиони и тоници, но не знам дали ще премахва водоустойчив грим.
Не за вражда, за обич съм създадена!
На Oriflame специално има 2 вида почистващ лосион за грим-за водоустойчив и обикновен.Той си е спецално за грим и почиства всичко.Не знам,но мисля,че тоалетното мляко не е за почистване на грим.Или нещо се бъркам.А и ако очите ти са чувствителни,трябва да си по-внимателна в подбора на продукти за почистване на грим или въобще на лицето ти.Относно дегримьорите мисля,че не бяха много скъпи,когато са на намаление.Надявам се да съм помогнала.![]()
Аз използвам тоалетно мляко на Дева и ми премахва грима много добре,а и не дразни кожата и не ми щипе...А иначе съм виждала в каталозите на Avon,че продават специален тоник за почистване на очен грим и струва 5,90...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз имам лосиона за премахване на очен грим на Avon,незнам колко струва точно (мисля че 7-8 лв.) защото аз си го взех на промоция по Коледа,почиства много добре и не люти.
Na L`Oreal дегримьора е много добър.Понена мен ми върши работа и струва към 10 лева само.![]()
___to Be Continued___
И аз имам лосион за почистване на очен грим на Avon и съм доволна. Тоалетното мляко наистина не е достатъчно понякога. Какъвто и лосион/дегримьор да си вземеш, ако е специално за очи няма да ти люти и да имаш проблеми.
Аз пък знам,че от тоалетното мляко може да се получи конюктивит![]()
![]()
znaete li,ima edno novo proizvedenie na l'oreal, koeto po4istva grima, tova e mlqko i tonik 2v1!!!az go polzvam i sam mn dovolna,i struva okolo 10 lv,no si zaslujavat parite!!!!!![]()
![]()
![]()
Веднъж бех на гости на една приятелка и се наложи да си почистя грима с нейното тоалетно мляко на Орифлейм. Леле ужас! После половин час си плакнах очите с вода - толкова много лютеше. Аз обаче съм си намерила подходящ продукт, който не дразни очите, дори когато са целите омазани с него. Колкото и странно да ви звучи това е едно "просто" тоалетно мляко за 1.30 лв. от аптеката. На Aries Cosmetics е (не че бях чувала марката преди да си го взема де). Върщи чудесна работа. Вече ползвам втора опаковка.
Имам една от 1.30 и е пер-фект-но
Да не е като моето?Първоначално написано от Madness
![]()
Ами след като пише, че е за премахване на грим се предполагат и очите след като на тях най-често и най-много им се слага грим(моливи,спирали и т.н.) Тоника не се използва в зоната на очите.
Аз лично си ползвам някакво тоалетно мляко от аптеката за 1,50 лв.
Каква е тази болест?*гледа като индианец*конюктивит![]()
Тва е най-доброто, което съм пробвала и наистина изобщо не люти!Първоначално написано от princesata92
woda i sapyn - po4istwa perfektno i ne e kato maznite losioni i kremowe ot koito na sytrinta o4ite ti sa podyti![]()
Ами...първо - не ти ли люти?? Все пак за почистване на очен грим говоримПървоначално написано от ~~lalala~~
![]()
И второ - сапунът изсушава кожата и не е много желателно да се използва за почистване на лицето изобщо, още по-малко за зоната около очите...
Освен ако не говориш за специален сапун, беден на алкали и по-мазен (зехтинов, ланолинов и т.н.)![]()
mi ne ne mi luti az si stiskam zdrawo o4ite i nemam problemi puk polzwam sapyn na dove i za sega ne mi e izsuxnala kojata i krema mi za lice e na dove i daje si e mn qka
Че те българските продукти са по-хубави. Тез ейвън мейвън да не мислите че ви ги носят от някъде.То пак се праи тука, ама това са подробностиПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Та по темата...моя е на Regal![]()
Let The BEAT Control Your Body
az deistvam s toaletno mlqko za tineidjuri s/r akne na firma "Hristina".Za vsekidvna upotreba e.Sudurja laika, jivovlqk, minerali, cink i dr.ili pone taka pi6e.Na men mi deistva dobre i nqmam oplakvaniq. Kupuvam go ot kozmeti4nite magazini ili ot po-golqmite apteki. Cenata ekum 2.50- 2.60 tam nqkude.
![]()
Angel or Devil always me...
Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()