.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България

Премахване на очен грим.

Аз не знам какво тоалетно мляко ползвате, но на моето пише, че е за почистване на лице, никъде не пише, че е за грим и като си го нанеса на очите, за да премахна молива и то ми щипе. Същото става и с почистващите гелове. Но съм забелязала, че има специални лосиони, които почистват водоустойчив очен грим, които приличат на вода, но пък са много скъпи - 8-10 лв за 50 или 100мл! А какво ще кажете за тоника - на него пише, че премахва последните остатъци от грим?
    П. П.Тоалетното ми мляко е на Oriflame, едно в бяла опаковка с розова капачка. А много отдавна майка ми имаше някъв лосион, който не лютеше, ама пък никога не можех да си махна черния молив както трябва.

Фен
    Град
    sofiq
    Значи аз от доста време използвам Почистващия лосион на Johnson's и съм много доволна - почиства перфектно и черния молив и водоустойчивата спирала и не люти (щипе) на очите
    Значи за повече информация отпред на лосиона пише :
    Johnson's Cleansing Lotion 3 in 1
    попринцип е в бяла опаковка с малко розово и лилаво [-o<

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Аз използвам унимераслно почистващо мляко на Гарние (използва се както за кожата на лицето, така и за грима нанесен върху клепача и зоната, около него.) Цената му вирира между 7 и 10 лв.Парите не са малко, но определено си заслужава.Късмет.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Аз смесвам 100мл розова вода(70 ст за 100мл) с 20 мл масло от жожоба(4лв за около 40 мл).Няма химии и няма какво да дразни очите
    Обаче водоустойчив грим не премахва.

По принцип черен молив добре се маха с мокра кърпичка, а после може да ползваш лосиони и тоници, но не знам дали ще премахва водоустойчив грим.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

На Oriflame специално има 2 вида почистващ лосион за грим-за водоустойчив и обикновен.Той си е спецално за грим и почиства всичко.Не знам,но мисля,че тоалетното мляко не е за почистване на грим.Или нещо се бъркам.А и ако очите ти са чувствителни,трябва да си по-внимателна в подбора на продукти за почистване на грим или въобще на лицето ти.Относно дегримьорите мисля,че не бяха много скъпи,когато са на намаление.Надявам се да съм помогнала.

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз използвам тоалетно мляко на Дева и ми премахва грима много добре,а и не дразни кожата и не ми щипе...А иначе съм виждала в каталозите на Avon,че продават специален тоник за почистване на очен грим и струва 5,90...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз имам лосиона за премахване на очен грим на Avon,незнам колко струва точно (мисля че 7-8 лв.) защото аз си го взех на промоция по Коледа,почиства много добре и не люти.

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Na L`Oreal дегримьора е много добър.Понена мен ми върши работа и струва към 10 лева само.
    ___to Be Continued___

И аз имам лосион за почистване на очен грим на Avon и съм доволна. Тоалетното мляко наистина не е достатъчно понякога. Какъвто и лосион/дегримьор да си вземеш, ако е специално за очи няма да ти люти и да имаш проблеми.

Аз пък съм забелязала, че ми щипе на очите според това с каква спирала съм!

Иначе и моето тоалетно мляко в момента е на Дева - нищо, че е българско, хубаво е и мирише приятно.

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Аз пък знам,че от тоалетното мляко може да се получи конюктивит

znaete li,ima edno novo proizvedenie na l'oreal, koeto po4istva grima, tova e mlqko i tonik 2v1!!!az go polzvam i sam mn dovolna,i struva okolo 10 lv,no si zaslujavat parite!!!!!

Веднъж бех на гости на една приятелка и се наложи да си почистя грима с нейното тоалетно мляко на Орифлейм. Леле ужас! После половин час си плакнах очите с вода - толкова много лютеше. Аз обаче съм си намерила подходящ продукт, който не дразни очите, дори когато са целите омазани с него. Колкото и странно да ви звучи това е едно "просто" тоалетно мляко за 1.30 лв. от аптеката. На Aries Cosmetics е (не че бях чувала марката преди да си го взема де ). Върщи чудесна работа. Вече ползвам втора опаковка.

Имам една от 1.30 и е пер-фект-но

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Да не е като моето?

Град
    Pays de la Loire
    За почистване на очен грим използвам лосион за демакиаж на Garnier с плодови екстракти, серията Essentials. Шишенцето е зеленикаво (прозрачно) И съм доволна! Но свършва бързо...

Град
    у гъзо ти
    Ами след като пише, че е за премахване на грим се предполагат и очите след като на тях най-често и най-много им се слага грим(моливи,спирали и т.н.) Тоника не се използва в зоната на очите.
    Аз лично си ползвам някакво тоалетно мляко от аптеката за 1,50 лв.

конюктивит
    Каква е тази болест?*гледа като индианец*

Цитирай Първоначално написано от princesata92
    znaete li,ima edno novo proizvedenie na l'oreal, koeto po4istva grima, tova e mlqko i tonik 2v1!!!az go polzvam i sam mn dovolna,i struva okolo 10 lv,no si zaslujavat parite!!!!!
    Тва е най-доброто, което съм пробвала и наистина изобщо не люти!

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    woda i sapyn - po4istwa perfektno i ne e kato maznite losioni i kremowe ot koito na sytrinta o4ite ti sa podyti

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от ~~lalala~~
    woda i sapyn - po4istwa perfektno i ne e kato maznite losioni i kremowe ot koito na sytrinta o4ite ti sa podyti
    Ами...първо - не ти ли люти?? Все пак за почистване на очен грим говорим
    И второ - сапунът изсушава кожата и не е много желателно да се използва за почистване на лицето изобщо, още по-малко за зоната около очите...

Освен ако не говориш за специален сапун, беден на алкали и по-мазен (зехтинов, ланолинов и т.н.)

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    mi ne ne mi luti az si stiskam zdrawo o4ite i nemam problemi puk polzwam sapyn na dove i za sega ne mi e izsuxnala kojata i krema mi za lice e na dove i daje si e mn qka

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз пък съм забелязала, че ми щипе на очите според това с каква спирала съм!

Иначе и моето тоалетно мляко в момента е на Дева - нищо, че е българско, хубаво е и мирише приятно.
    Че те българските продукти са по-хубави. Тез ейвън мейвън да не мислите че ви ги носят от някъде.То пак се праи тука, ама това са подробности
    Та по темата...моя е на Regal
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    sofia
    az deistvam s toaletno mlqko za tineidjuri s/r akne na firma "Hristina".Za vsekidvna upotreba e.Sudurja laika, jivovlqk, minerali, cink i dr.ili pone taka pi6e. Na men mi deistva dobre i nqmam oplakvaniq. Kupuvam go ot kozmeti4nite magazini ili ot po-golqmite apteki. Cenata ekum 2.50- 2.60 tam nqkude.
    Angel or Devil always me...

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Да не е като моето?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си