.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Град
    Шумен
    Пич ,не стой пред компа и въобще не напрягай зрението си.Вземи и кажи на ваш'те или иди на очен лекар някъде.А пък за оценката не се впрягай ,всичко се оправя ,та вземи и сподели на дакала ти по математика за проблема си и дано да направи компромис и да те разбере.
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Цитирай Първоначално написано от Zoneren
    като например ?
    Ми понякога се поставят трудно и очите почват да ми сълзат. Също така като вляза от топло на студено и известно време ми е малко размазано, а и с грима се получава малко спек ма се оправям някак си
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

to ne stawa samo ot kompa. i ako chetesh po cql den.. pak taka. prosto ochite swikwat po cql den da zqpat na nqma i metyr pred teb. prosto staash, gledai na wseki tam 15-30 minuti da poglejdash prez prozoreca da rechem. da si razseiwash po malko ochite che da ne otwikwat da gledat nadalech

drugoto koeto razwalq ochite e che kat chetesh ili gledash neshto po-rqdko migash. trqbwa da si sledish - da migash chesto.. inache okoto izsyhwa i se uwrejda ot lychite... i t.n. be ako iskash se konsultirai s lekar, ako si pod 18 i zdrawno osiguren, e bez pari :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си