.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: генеколог

генеколог

някои може ли да ми каже някой добър генеколог в стара загора .... задължително ли е да ходя с родител ако съм непълнолетна .... спичам се адски много и не знам какво да правя
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

Пише се гинеколог,иначе ако си над 16 можеш да идеш сама.
    Bring me to life...

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    А гинекологът как преглежда? Смисъл чувала съм, че като си по-малка не те кара да се събличаш и прочие ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    А гинекологът как преглежда? Смисъл чувала съм, че като си по-малка не те кара да се събличаш и прочие ..
    Аа скоро ходих.Преглежда ме както си трябва,пита ме преди това дали съм правила секс,нищо друго.
    offline forever!

hottie
    Guest
    Ами аз като бях девствена гинеколкожката ми каза,че няма право да ме преглежда отдолу и затова само на видеозон.

Голям фен
    Град
    Констанц
    винаги съм смятала, че една от основните причини да се ходи профилактично на преглед е за да те изследват за рак на матката не виждам как ще стане това ако не те прегледат и отдолу и тук възраста не би трябвало да има значение
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    RuSe
    Оххх аз тази седмица ще ходя и Много се притеснявам. . . . . Някой може ли да ми каже каква е процедурата,колко трае прегледа и какво точно представлява цялата процедура

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами аз като бях девствена гинеколкожката ми каза,че няма право да ме преглежда отдолу и затова само на видеозон.
    Мен пък ме прегледа,а не съм правила секс
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Оххх аз тази седмица ще ходя и Много се притеснявам. . . . . Някой може ли да ми каже каква е процедурата,колко трае прегледа и какво точно представлява цялата процедура
    Не се притеснявай,не е страшно!Аз ходих преди 1-2 месеца,преглежда ме и на ехограф и както по принцип преглежда.Най-много 30 минути да съм била вътре.Изобщо не е страшно.
    Е аз бях при жена.Може за това да не съм се притеснявала толкова...
    offline forever!

Град
    Ами аз ще ходя с майка ми .. Докторката ще я помоли ли да излезе или мама ше седи вътре Офф много ме е срам .. има ли начин да се противопоставя и да не искам да се съблека
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мен повече би ме било срам да права такива циркове...
    offline forever!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    SWASTICA spri molia ti se da govori6 glyposti! Kakvi sprincovki bulnyva6
    Ina4e i men kato princesa_viki me preglejdaha normalno dori kato biah devstvena.Purvia put kato otidoh na pregled be6e zaradi bialo te4enie i biah na 12. Ne boli i niama ot kakvo da se pritesniava6.Az kato po-malka hodeh pri jeni.

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Аз мисля, че със инжекция се взима секрет и се изследва, не би трябвало да се събличаш
    глупости секрет се взима с едно като клечка за уши само много по- дълго а иначе прегледа се състои горе долу в разговор с лекаря после взимане на секрет, еветуанлно опипване с 2 праста и ако си върши добре работата опипва и гърдите .Целия преглед отнема не пове4е от 10-15 минути
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

ако имаш проблем ще трябва да се съблечеш, няма как иначе да ти помогне ; ) но ако разбира се те е срам няма да те съблече на сила. На колкото и години да си обаче си запазваш правото да отидеш само на консултация. Те ас лекари като лекари. Само малко по-странни прегледи правят
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Еми проблема е че ми закъснява ..

hottie
    Guest
    Ne bi triabvalo maika ti da e v kabineta!Tia 6te i kaje da 4aka otvun,a ako ne i kaje ti ia pomoli.
    Edin pregled e okolo 20-30 minuti.Zavisi kolko podrobno te preglejda.Ne boli,ne e stra6no.Spoko

Няма да се притесняваш отиваш и майка ти те ичаква от вън прегледан не е енщо старшно но е необходим.....

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Аз мисля, че със инжекция се взима секрет и се изследва, не би трябвало да се събличаш
    глупости секрет се взима с едно като клечка за уши само много по- дълго а иначе прегледа се състои горе долу в разговор с лекаря после взимане на секрет, еветуанлно опипване с 2 праста и ако си върши добре работата опипва и гърдите .Целия преглед отнема не пове4е от 10-15 минути
    Само да поясня нещо:Гърдите са обект главно на специалист мамолозите,рентгенолог-мамолозите на първо място, с тях могат да се занимават също хирург и онколог.Гинеколозите се занимават с органите намиращи се главно под кръста на жената - така,че гърдите не са техен обект.Освен това те не са толкова запознати с тези проблеми,като споменатите по-горе специалисти.Затова главно работата на гинеколозите е да гледат от долу ,ако искаш да си направиш преглед на гърди потърси един от изброените по горе специалисти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си