- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години срещнахте първата си любов
Разкажете кога се запознахте с първата си любов.Една седмица преди Св.Валентин и си мислих ,че темата ще е забавна.Разказвайте всичко ,което се сещате за първата си любов.Моля без гадни коментари.![]()
Ми не съм се влюбвал. Ама първото си гадже срещнах в края на 9 клас в автобуса....
Бях мн пиян![]()
Яка е темичката![]()
Моята първа любов я срещнах,когато бях на 15 ( другия месец ставам на 18 ) Бях на рожден ден с наще и там се запоснах с майка му.И уж на шега на майтап ми каза,че ме харесала за снаха и почнахме да си пускаме бъзици с нея.Въпросното момче беше в казарма на 15км от моя град.Тя ми даде номера му и негови снимки.Взе моя номер и си прехвърли в телефона мои снимки.На другия ден на майтап му писах смс-чеИ се почнаха велики смс-и
Точно след 5 дни му беше клетвата,и аз отидох с майка му и там се запознахме.И просто любов от пръв поглед.Родителите ми и майка му са много близки,той си пренесе багажа в нас и си завижя при мен
Живеехме си страхотно бяхме адски щастливи,пътувахме насам натам забавлявахме се адски много.Когато посрещахме Новата година първото нещо което си казахме беше "обичам те" ....нооо..... вече почти 2 години не сме заедно и честно да си кажа немога да го забравя.... виждаме се пишем си .. НО..!И понеже темата е пусната седмица преди 14 Февруари се сетих за "нашия 14 февруари" Получи се много смешно... той беше отпуска и си беше в нас аз бях първа смяна на училище и се разбрах с майка ми след даскало да се срещнем и да идем за подарък ..... И като приключихме с покупките отидохме да си хванем тролей.... като застанахме на спирката се обърнах към Дюнерите и той беше там , в момента в който се видяхме всеки скри зад гърба си чантичката която държи
Доста яко си изкарахме празника.... но.... всичко остана назад в хубавите спомени ....
![]()
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Много романтично запознанство Babsyy и готина история.Съжелявам ,че вече не сте заедно ,но горе главата.![]()
МоЖеби на някои ще им се стори странно но .. на 14 .. ами значи познавам го от 2 години някъде,преживяла съм страшно много с този човек..привьрзала съм се толкова много към него и адски много го обичам .. радвам се че го срещнах макар и да страдам понqкога заради ЛЮБОВТА :S
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Не ми се пише много ще го кажа кратко и ясно... С първата си любов се запознах в чата и постепено се сближихме и така продължаваме вече година и един месец![]()
![]()
![]()
![]()
Ами на 14наистина беше истинска и още ме държи ама свърши преди май месец,но все пак все още я има в мен,само яки спомени ест
![]()
Ами може да ви звучи страно но я срещнах още на 12 но тогава бях само едно лапе и незнаех как да постъпя и като първия крете отидох и й предложихта тя ме отряза и беше със пълното си право защото ние дори не се познавахме много добре.И една година след това още ми беше в главата(ако става на въпрос и сега ми е в главата).Та аз нея много си я обичах ама ме резна
![]()
![]()
![]()
![]()
много гадно ми стана тогава и сега още се ядосвам защото много си я лоф ама тя това неможе да го разбере
мисля че много наскоро... ама все още не съм сигурен
Колкото и да е странно, и аз на 14 срещнах първата си любов. Всичко беше толкова красиво... бяхме заедно две години, може би никога няма да ги забравя тези две години. Имам невероятни спомени. Ех... вече не сме заедно, но живота продължава все пак![]()
>>> House Music <<<
Ами на 13 (т.е скоро ставам на 14) Ех, хубави времена бяха с мойта любов хехек.. Кво да кажа повече.. Доста болна тема..
Животът е адът описан в Библията!
m nA 14.... KaK mN qKo - Na4i bQhMe Is CenTaRa i Mi Go PoKaZaHA, a q EdNa Fr Go HarEsVa6e i Az SamO 4e gO vIdqh KaZaH Az Go HaEsVamAmA rAzBrAh s Te4eNiE nA vRemEto 4e e BokLuk i Ne ZnAm Kak PrEsTaNah Da Go Obi4Am... AmA Go OBI4AH AdsKi MnOgoo0o0o0o0
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Ами още от малък, тогава свалях мацките от детската градина![]()
Сериозно, мисля че още не съм изпитвал любов, гаджета съм имал. И някакви чувства, но мисля че не се и приближават до истинската любов.
Така, ами аз нз дали това може да се нарече истинска любов и дали е е точно по темата, ама аз да си кажа)
Тааааам ами![]()
![]()
познаваме се повече от 10години((не си спомням първата ни среща)))-той е първото момче, с което съм се чувствала спокойна и на място
Мисля че към него съм изпитала първото истинско чувство(към външен човек),защото мн пъти сме се карали, но винаги сме се разбирали след това.Имаше време когато бяхме мн близки, споделяхме, помагахме си.Сега не сме така близки, но аз винаги ще го пазя в сърцето си,защото е първото момче,с което съм се сприятелила истински и съм харесвала
Ааа не е романтично,защото е повече прителска любов(та аз досега не съм имала гадже)но знам че е истинско)
ох, леле, ами първата си любов я срещнах на един 15 септември, тогава бях на 16, ама чак след 1 година станахме много близки с него /на РД-то му/ и осъзнах, че искам да остарея с този човек. и все още искам, ама... ясно де.
бяхме страшно близки приятели, много го обичах /и все още, де/ дори и преди да се получи каквото и да е. всеки път като го погледнех и не можех да не се усмихвам![]()
това е човекът, който ме научи да не се страхувам да обичам, макар и да боли понякога. по-странното беше, че когато аз вече не се страхувах, той все още се страхуваше да ме обича![]()
най-прекрасните ми спомени са с този човек
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Еми,май бях на 14 или 15,не помня,запознахме се чрез общи познати пред една църква в центъра на Варна,опознахме се,тръгнахме и бяхме заедно 9 месеца...ех,хубаво беше.![]()
Амм моята първа любов беше несподелена....влюбих се в един приятел на братовчед ми (той е доста по-голям от мен) и го обичах мнооооооого дълго време (за инфо - около 6-7 години![]()
). Сега се радвам,че нищо не се е получило,защото,както казват,любовта заслепява - сега знам , че той въобще не е толкова идеален и сме си само фр.
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
ммм май като бях на 13...ама едва след 2г осъзнах че наистина го обичам и все още си е така :P![]()
mi predi 7 meseca az sam na 14 i togava bqh na tolkova..otidoh na po4ivka v bansko i na tretiq den ve4e bqhme zaedno vapreki 4e imame 8 godini razlika...tva e nai-istinskata mi i nai-hubava lubov vapreki 4e bqhme na 300 km edin ot drug po4ti 3 meseca.i vse pak toi se premesti da jivee pri men i sega sme non-stop zaedno i toi e celiqt mi jivot.prosto ne moga da di6am bez nego i iskam samo nego...iskam tazi lubov da ne svar6va i shte se postaraq da go postigna![]()
![]()
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
16 но не беше споделена..
Който иска можем да си попишеме
В момента изживявам първата си любов,значи на 17![]()
Първоначално написано от w0sh
xaxaxa stranno... ti da ne si moeto gadje ??? sa she kajesh 4e e bilo i prez 2006-ta ii she onemeq![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...