- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък за Св.Валентин за жена
Здравейте! Можете ли да ми кажете предлажение за подарък за жена на 40 години за Св.Валемтин. Моля без предложения за сребро и да е до 30 лв някъде. Тати ще го купи, ама той вече 15 год купува и са изчерпа..Мерси много![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Мииии може да и вэеме карта эа един ден,който да прекара в салон эа красота![]()
[size=7][b][u]fosse cos
миналата година баща ми я заведе на кални бани в Банкя..![]()
ами аз имам една много оригинална поне според мен идея която я пазя за приятелката си ако ходим още след време ама ще ти помогна: да даде на художник снимка да направи нейн портрет![]()
Ем примерно баща ти да я заведе в някое хотелче извън града,или на някоя романтична вила с прекрасна гледка и каминка![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ами ще ти дам идея,която е много евтина,но безценна.Първо да ти кажа,че след толкова години съвместен живот предметните подаръци се обезличават.На моя приятелка родителите и са се запознали в един бар и майка и си е забравила ключодържателя с 3 ключа,а баща и го е прибрал.После той дълго време е мислил как да и го върне,но и да я покани на кафе.След няколко дни разбрал,че тя си е сменила ключалката и е разбрал,че ако си признае тя ще му се разсърди и макар че 20 години са заедно,той не и бил казал,защото забравил.Но един ден го намерил.На Свети Валентин миналата година той и подарил кутийка пална с листенца от червени рози(защото тя много ги обича),а по средата ключодържателя с ключовете.Разказал и историята си и че все още я обича както в онзи ден.Аз ви препоръчвам да постъпите като него.купете и нещо,което има сантиментална стойност за нея,например нещо свързано с първата им среща.Айде помислете и успех.после пиши какво е станало![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
=D> mersi mnoooooooooooogoПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
Първоначално написано от valentinka_1990
Да не си гледала "Кварталът на богатите" снощи![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Аз не гледам "Кварталът на богатите"
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Аз не гледам "Кварталът на богатите"