- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много спешно ми трябва съвет за подарък за Св Валентин
Страшно спешно ми е хора.. подаръка е за момче и трябва да е нещо малко без значение колко струва и да може да си го носи с него си всеки ден.. нещо да му напомня за мене.. гривни и гердани не носи.. умолявам ви за съвети![]()
Добре бе мацко разрови се малко в тая търсачка бе писе .. Има поне 10 поста за Св.Валентин и за подаръци..![]()
омфг яко зле сте сички толкова ли не можеш да се поразровиш из по старите теми пълно е с теми точно като твоята![]()
Погледни в другите теми .Но според мен най - добре излез разходи се малко огледай да видиш какво предлагат по магазините и си избери някое подаръче според вкуса на гаджето![]()
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
mi moje da e malko izturkano , no az na moeto gadje gravirah edno takova za vruta , kupih i 4erveno vino i kuti6 6okoladovi bonboni.....
scazy
Изобщо не е изтъркано,а даже е много хубаво.Замисала на празника не е да се купуват чудеса,а нещо то сърце което също е банална фраза ама си е истина.
Ae da se porazrvote malko a?Ima 245578757457 temi za Sv.Valentin![]()
![]()
![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
а ти си перфектна ... уникална и ненадмината .... мисли преди да нападаш масата с обиди, защото всяко действие има равно и противоположно по посока противодействие ... момичето иска съветПървоначално написано от Spider4eto
помогнете й ... повторете се ако трябва .... дайте линк към други теми етц ... тцтц
простотия(+надменност)> съпричастност ... не знам кои са зле
мн ясно,4е няма гривни4ки и гердан4ета да носи.ох,нещо по4ват тия теми4ки за подаръци,изненади и карти4ки по4ват да ме изнервят.да минава тоя Св.Валентин по-бързо,4е се изнервих тотално![]()
![]()
![]()
![]()