.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Много спешно ми трябва съвет за подарък за Св Валентин

Страшно спешно ми е хора.. подаръка е за момче и трябва да е нещо малко без значение колко струва и да може да си го носи с него си всеки ден.. нещо да му напомня за мене.. гривни и гердани не носи.. умолявам ви за съвети

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Добре бе мацко разрови се малко в тая търсачка бе писе .. Има поне 10 поста за Св.Валентин и за подаръци..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    омфг яко зле сте сички толкова ли не можеш да се поразровиш из по старите теми пълно е с теми точно като твоята

Погледни в другите теми .Но според мен най - добре излез разходи се малко огледай да видиш какво предлагат по магазините и си избери някое подаръче според вкуса на гаджето

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

mi moje da e malko izturkano , no az na moeto gadje gravirah edno takova za vruta , kupih i 4erveno vino i kuti6 6okoladovi bonboni.....

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    scazy
    Изобщо не е изтъркано,а даже е много хубаво.Замисала на празника не е да се купуват чудеса,а нещо то сърце което също е банална фраза ама си е истина.

Град
    ПрИ Теб
    Ae da se porazrvote malko a?Ima 245578757457 temi za Sv.Valentin
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от nempoB
    Добре бе мацко разрови се малко в тая търсачка бе писе .. Има поне 10 поста за Св.Валентин и за подаръци..
    оо да бяха само толкова

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    омфг яко зле сте сички толкова ли не можеш да се поразровиш из по старите теми пълно е с теми точно като твоята
    а ти си перфектна ... уникална и ненадмината .... мисли преди да нападаш масата с обиди, защото всяко действие има равно и противоположно по посока противодействие ... момичето иска съвет помогнете й ... повторете се ако трябва .... дайте линк към други теми етц ... тцтц
    простотия(+надменност)> съпричастност ... не знам кои са зле

Голям фен Аватара на sapphirr
    мн ясно,4е няма гривни4ки и гердан4ета да носи.ох,нещо по4ват тия теми4ки за подаръци,изненади и карти4ки по4ват да ме изнервят.да минава тоя Св.Валентин по-бързо,4е се изнервих тотално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си