.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Petrich California

Кога настъпва овулацията?

Mislq 4e vyprosa e qsen, samo 4e shte pomolq za otgovor koito ne sydyrja :"ako cikylyt e 28 dni izvajdash 14, ako e 30 pak taka" iskam neshto qsno i razbiraemo, ne moga da gi vdena tiq gluposti

т.7
    krem4et0

Град
    Jambol
    какво по ясно от това т.е. на 14-тия ден след... свършването на цикъла

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Zapo4va po sredata na cikala i obiknoveno go opovestqva malko bql sekret, no za po to4no, mislq 4e ima daje testove za ovolaciq, nz kakvo predstavlqvat

Град
    Jambol
    да май има , и освен това се чувстваш "разгонена" или те се ...

varira malko ili mn pri vsqka jena! bratov4edka mi nemoja da zabremenee 3godini, otide na lekar i kazaha 4e ovulaciata ii e po vreme na menstruaciata! ta posle ima6e bebe de no misulta mi e ... ne vinagi moje6 da si sigurna!

Град
    Асеновград, България
    Здравей!
    Ето тук ще можеш да научиш повече за овулацията (включително и кога настъпва):

http://bg.wikipedia.org/wiki/Овулация
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Na sedmoto nebe!
    Попринцип е 14 дена ОТ НАЧАЛОТО на цикъла но мн рядко е точно така,може да настъпи овулазия по време на цикъл....не може да се каже точно .Някои жени си мерят температурата на оная си работа и когато е с 1 градус по-висока тогава е овулазията.И тя трая 2 дена-три някъде
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от mi6ito2
    Попринцип е 14 дена ОТ НАЧАЛОТО на цикъла но мн рядко е точно така,може да настъпи овулазия по време на цикъл....не може да се каже точно .Някои жени си мерят температурата на оная си работа и когато е с 1 градус по-висока тогава е овулазията.И тя трая 2 дена-три някъде
    merqt si temperaturata, no ne na onazi rabota a kato cqlo telesnata za6toto da poka4va se ako si v ovolacia!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си