.

Виж резултатите на анкетата: Одобрявате ли вразки на момчета с по големи момичета?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА- жена съм

15 40,54%
  • ДА- мъж съм

14 37,84%
  • НЕ- мъж съм

2 5,41%
  • НЕ- жена съм

6 16,22%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Връзка с по голямо момИче?

какво мислите за вразките на момчета с по големи момичета? Става дума за разлика от 1 година и повече..
    Аз лично не го одобрявам, някак нереално ми звучи!

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Аз харесвам едно момиче което е с 1 година по-голямо от мене

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мисля, че всеки си има право на избор и след като хората се обичат, няма лошо. Да, жена съм!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Варна
    Какво лошо има в това?! Е естествено зависи за кви години става въпрос. Ако например е като темата: "Той е на 13, аз съм на 18", естествено, че не е много приемливо. Обаче ако става въпрос за разлика от 1 - 2 максимум 3 години що не, питам аз?! Абе то зависи от ситуацията ... Пример: маминка ми е по - голяма от дядо ми с 9 години и кво им пречи?!
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    Какво лошо има в това?! Е естествено зависи за кви години става въпрос. Ако например е като темата: "Той е на 13, аз съм на 18", естествено, че не е много приемливо. Обаче ако става въпрос за разлика от 1 - 2 максимум 3 години що не, питам аз?! Абе то зависи от ситуацията ... Пример: маминка ми е по - голяма от дядо ми с 9 години и кво им пречи?!
    Омг как мое да викаш на баба си "МАМИНКА" бляяяяяя блякс блякс
    сеено викаш на майка си само че оная е дърта и сбръчкана и се те целува по устата като те види

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Ако разликата е 1-2 години и любовта е голяма - няма проблем ДА, мъж съм.
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Тъпо е. Против съм.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от stefsi
    Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    сеено викаш на майка си само че оная е дърта и сбръчкана и се те целува по устата като те види
    i az vikam na baba si maminka.проблем ли е? и мойта е готина така че не спада к1м твоито определение

По принцип съм За тези жръзки ако разликата е 1-2 години... но пък на скоро самата аз не тръгнах с едно мом4е 6тото е 1 година по-малко от мен и сега ме е яд ... Голям сам идиот
    нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Щом има либоФ , какво пречат няколко годинки??? Да, жена съм!
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Одобрявам такива връзкистига да са в рамките на допустимото а именно да няма драстична разлика в годините

що пък не ако разликата е 1 2 годинки?!кво значение има ако се обичат?!

Бях с момиче 2 години по-голямо от ме , и не мога да кажа че беше нещо ненормално...не съжалявам , нито пък тя

Голям фен
    az sam za daje pr mi e 1g po malak :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Жена съм или по точно момиче,на 18 едвали съм жена ама както и да е одобрявам такива връзки даже,аз съм имала връзка с момче по-малко от мен с 2 години,не беше нищо сериозно ама все пак имаше нещо.
    Но познавам двойки приятели на родителите ми който имат много голяма разлика,например жената е на 39 а мъжа беше на 30 това си е голяма разлика която не одобрявам

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от stefsi

Ехоооооо май няма никои в къщи?! Ти от де падаш бе? Теб БАБА ти може да те целува по устата, но моята тва не го прави! Тва че ти нямаш акъл в главата .... Смешна си! Ама айде да не засягаме темата в кои региони как говорят и на къв диалект, че ще има много обидени! Аман от .... такива като теб!
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

аз съм имал връзка със момиче със една год. по-голяма

Град
    somewhere over the rainbow
    За разликата в годините толкова теми се изписаха...най-важното са хората! Всичко зависи от тях, ако те си допадат всичко ще е наред, независимо от разликата в годините им. Вярно, че винаги ще се намерят хора, които да не одобряват и да ги критикуват, но всеки живее собствения си живот и нека го живее както му е приятно, а не да държи на мнението на другите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си