.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Град
    nqkude tam
    Аз имам много стабилни учители особено класната ми,но има и някой напълно побъркани. В часовете по БЕЛ сме обсъждали какво ли не от семейния живот на г-жата до ученическите и години ,но за жалост напусна и сега ще имаме нова учителка ужас. знаем всички подробности за живота на г-жата по английски тя не предава,а ни разказва как се наводнила,кой и дошъл на гости с всички подробности. Ние като казахме на класната ни тя каза накрая на срока и годината да ни испитва на личния и живот,а не на това уроците,който не н ие предавала. Има всякакви откачалки.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от yowmaan_niki
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    имаме луди даскали ... къде без тях ... тоя по рисуване - супер хипер мега гига изкукуригал ... говори глупости какви ли не - скубе, щипе, бута, бие шамари ... а тази по география ... ммм тя говори на някакъф нейн измислен езика - "А сега изчетете лИгендата (легендата) на тази карта" ... "Отворете на страница шеесета" ... "Абее в таа класна стая ЩО нема никфи тИбИшИри?!" ... "(в този момент си предава урока) Абе на тфа цвете мястото му не е там !!!"
    И мойта учителка по БЕЛ, която се опитва да ни научи да говориме правилно казва тИбИшир и ОРгинално
    Наща вика КирЕле и МЕлена А една друга веднъж ме праща до съседния клас да викна едно момче да го изпита,но той имаше друг час и г-жата не го пусна и аз се връщам и казвам не го пуснаха и тая вика ми да го духа тогава А преди господина по рисуване беше пиян и прати две момчета до лафката за зелев сок и те се върнаха с някаф сок портокал Или пък тая по химия аз и казвам госпожо от устно или от писмено ще ми е третата оценка и тя да
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

[i]nA nas p1k edna u4itelka se se oblizva,xax ako q vidite napravo 6te si umrete ot smqh,gleda ni izvedn1j kato se oblije se edno kazva " mmmm....kolko ste sladki...elate da vi izqqqqm" ,a pa u4itelq ni po istoriq napravo ni sk1sva ot smqh mn 6egi puska i e malko smahnat , po risuvane g-dina se smqta za bog i v negovite 4asove samo nego 6te slu6ame govori kato tiineij1r primer "sqi si4ki" "we"
    http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg

-----------------
    AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!

Град
    `монтана'сiту ;d
    ние пък имахме един дето ни викаше "копилета" , "лайнари" , "малоумници" и ни псуваше и заплашваше и постоянно си мъмреше нещо
    If you see someone without a smile give them yours..

Град
    Майна Town
    Преди 2 години имах мн як даскал по руски, супер точен пич, и понеже бяхме мъжки клас тогава (само 3 момичета) и той непрестанно ръсеше бисери от рода на "На който му се прави секс да вдигне ръка" и все обещаваше да ни научи да псуваме на руски , ама така и нищо не направи Най - откачения даскал, който съм имал, беше по труд и техника , беше бивш затворник (или поне така се говореше) и почти всеки час пускаше лафа "Ти к'фо са ослушваш кат' шопар в теменужки?!?"
    Дисидент 4ever!!!
    Йода и Сталин - неочаквано добра комбинация !

Re: луди даскали

Цитирай Първоначално написано от QgoTka
    Вие имате ли луди даскали?Аз имам 2 луди учителки!Едната ни псува и ни бие пък другата ни говори за еротични танци А вие?
    Разби ме Ами ние преди имахме една учителка, която късаше на учениците тетрадките и мяташе листите из стаята и крещеше като побъркана
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Град
    Сливен
    Бахти пеканите учители дето имаме Господина ни по география те гледа постоянно със широко отворени очи и постоянно се смее(все едно е напушен ),госпожата ни по химия има прическа като на клеопатра само че тя е към 50 години (и ако и се усмихнеш те изпитва ),госпожата ни по математика изхвърля миризливки през прозореца със ръка .А бе изобщо всякакви уникати имаме във нащо даскало
    Get what you can and never get back

... а тази по география ... ммм тя говори на някакъф нейн измислен езика - "А сега изчетете лИгендата (легендата) на тази карта" ... "Отворете на страница шеесета" ... "Абее в таа класна стая ЩО нема никфи тИбИшИри?!" ... "(в този момент си предава урока) Абе на тфа цвете мястото му не е там !!!"
    нашата е същата!! просто не може да си следи мисълтам горката! когато говори, плюе навсякъде и учениците от първите чинове трябва да ходят с чадъри...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Имахме една госпожа по БЕЛ и тя почти всеки път ни разказваше за първия и път,кога,как,и с кого го е направила... Докато вървеше между редиците и носеше учебника ни удряше с него по главите....Като говореше плюеше много ... Беше си скъсала полата ама пак идваше с нея на училище...абе има ги много такива откачени

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    При наз изчадието ан дявола беше физичката....Един конкретен пример е достатъчен - Колето на последен чин,тя: "Никола веднага на първи чин да не се обръщаш назад да говориш!!"

Но комент. ( )
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Оф то в мойто даскало, кои от кои даскал по-откачени
    Например тая по георграфия години на ред ни предава един и същ урок: Климат и климатични пояси... аз си гледам тетрадките за миналата и по-миналата година, там през урок сме взимали за климата и климатичните пояси тая година първия ни урок беше абсолютно същия
    Тая по изобразително е луда..тотално луда. Ако ти се скара два пъти, на третия път направо тичешком отива до теб и те скубе, бута от стола... Даже веднъж на мен ми изхвърли скицника през прозореца
    Тази по БЕЛ, се вживява в ролята на майка на целия клас. Като почне: ''Момиче, дигни си дънките'', ''Абе момче, каква е тая коса от теб'', ''Утре не искам да те виждам с тази блуза'' и т.н. И така и не научи името на една съученичка. Тя се казва БЕатрис, а даскалката и вика БИатрисА ...
    Даскала ни по физическо е ерген на 67 години И не изпуска възможност да шляпне някое момиче по задните части... Пък и много обича да говори за секс с нас Като имаме при него той прати момчетата да тренират за мачовете си по футбол, а ние момичетата трябвало задължително да стоим да гледаме тренировките и той даскала дойде при нас и вика: ''Хайде кажете, какво става с гаджетата..секс правите ли, презервативи ползвате ли ?'' Ужасен е
    Тая по английски е още по-луда и от тая по изобразително Както си пише по дъската и като чуе че някой говори се обръща като някоя тигрица и хвърля маркера по нас Миналия път маркера прелетя точно между мен и момичето с което седя Пък и веднъж си спомням, че едно момче стана да си вземе носни кърпички от чантата (беше болен) и понеже чантите ни са на перваца, тя даскалицата като видя че е станал се ядоса (откачалка) и отиде при него, хвърли ми кърпичките на др. край на стаята и започна да хвърля чантите из цялата класна стая И тогава като казахме на директорката какво е направила, откачалката каза, че ние сме били затъпели
    Г-жата по биология предава някой урок и като стигне до размножаване се подпре на бюрото и почне да ни разказва за размножаването при хората (урока е за растения), какви са предпазните средства и т.н И като бие звънеца тя изтърси: ''Ех, часа ни пак мина в размножаване''

ami imame mn ama nai ludiq e toq pi prishologiq i logika na angl.ez. kazva ni 4e sme voinici i drugiq p1t 6te b1dem ubiti ot negoviq mashinegun i 4e 6te b1dem izqdeni i kazva 4e ima i dobri sekti i 4e kogato ni doide vremeto 6te ni zavede na edno specialno mqsto i.t.n p1len oligofren
    majoretkata...skype-sladkata164

Цитирай Първоначално написано от yowmaan_niki
    имаме луди даскали ... къде без тях ... тоя по рисуване - супер хипер мега гига изкукуригал ... говори глупости какви ли не - скубе, щипе, бута, бие шамари ... а тази по география ... ммм тя говори на някакъф нейн измислен езика - "А сега изчетете лИгендата (легендата) на тази карта" ... "Отворете на страница шеесета" ... "Абее в таа класна стая ЩО нема никфи тИбИшИри?!" ... "(в този момент си предава урока) Абе на тфа цвете мястото му не е там !!!"
    И мойта учителка по БЕЛ, която се опитва да ни научи да говориме правилно казва тИбИшир и ОРгинално
    Nashta po BEL kazva takivI i pishe vodopaT i HefeS bez T nakraq

Ami da.Ima dosta.Tozi po fizika e mn interesen pravi edni sme6ni sravneniq,oba4e me kefi.Tazi po matematika q mrazq i to ne za dr ,a za6toto pi6e ocenki po simpatii.a ina4e se pravi na mn dobre.ujasna e.

... Наща по физика ни вика магарета ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си