- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- луди даскали
Аз имам много стабилни учители особено класната ми,но има и някой напълно побъркани. В часовете по БЕЛ сме обсъждали какво ли не от семейния живот на г-жата до ученическите и години ,но за жалост напусна и сега ще имаме нова учителка ужас. знаем всички подробности за живота на г-жата по английски тя не предава,а ни разказва как се наводнила,кой и дошъл на гости с всички подробности. Ние като казахме на класната ни тя каза накрая на срока и годината да ни испитва на личния и живот,а не на това уроците,който не н ие предавала. Има всякакви откачалки.
Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
Усмихвай се, дори да ти се плаче!
Усмихвай се, дори да те боли!
Нека другите си мислят,
че щастието с теб върви!
Наща вика КирЕле и МЕленаПървоначално написано от yowmaan_niki
А една друга веднъж ме праща до съседния клас да викна едно момче да го изпита,но той имаше друг час и г-жата не го пусна и аз се връщам и казвам не го пуснаха и тая вика ми да го духа тогава
А преди господина по рисуване беше пиян и прати две момчета до лафката за зелев сок и те се върнаха с някаф сок портокал
Или пък тая по химия аз и казвам госпожо от устно или от писмено ще ми е третата оценка и тя да
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
[i]nA nas p1k edna u4itelka se se oblizva,xax ako q vidite napravo 6te si umrete ot smqh,gleda ni izvedn1j kato se oblije se edno kazva " mmmm....kolko ste sladki...elate da vi izqqqqm"![]()
![]()
,a pa u4itelq ni po istoriq napravo ni sk1sva ot smqh mn 6egi puska
i e malko smahnat
, po risuvane g-dina se smqta za bog i v negovite 4asove samo nego 6te slu6ame
govori kato tiineij1r primer "sqi si4ki" "we"
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg
-----------------
AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!
ние пък имахме един дето ни викаше "копилета" , "лайнари" , "малоумници" и ни псуваше и заплашваше и постоянно си мъмреше нещо![]()
If you see someone without a smile give them yours..![]()
Преди 2 години имах мн як даскал по руски, супер точен пич, и понеже бяхме мъжки клас тогава (само 3 момичета) и той непрестанно ръсеше бисери от рода на "На който му се прави секс да вдигне ръка" и все обещаваше да ни научи да псуваме на руски , ама така и нищо не направи![]()
![]()
Най - откачения даскал, който съм имал, беше по труд и техника , беше бивш затворник (или поне така се говореше) и почти всеки час пускаше лафа "Ти к'фо са ослушваш кат' шопар в теменужки?!?"
![]()
![]()
![]()
Разби меПървоначално написано от QgoTka
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ние преди имахме една учителка, която късаше на учениците тетрадките и мяташе листите из стаята и крещеше като побъркана
![]()
![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Бахти пеканите учители дето имамеГосподина ни по география те гледа постоянно със широко отворени очи и постоянно се смее(все едно е напушен
),госпожата ни по химия има прическа като на клеопатра само че тя е към 50 години
(и ако и се усмихнеш те изпитва
),госпожата ни по математика изхвърля миризливки през прозореца със ръка
![]()
.А бе изобщо всякакви уникати имаме във нащо даскало
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back
нашата е същата!!Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
просто не може да си следи мисълтам горката! когато говори, плюе навсякъде и учениците от първите чинове трябва да ходят с чадъри...
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Имахме една госпожа по БЕЛ и тя почти всеки път ни разказваше за първия и път,кога,как,и с кого го е направила...Докато вървеше между редиците и носеше учебника ни удряше с него по главите....Като говореше плюеше много ...
Беше си скъсала полата ама пак идваше с нея на училище...абе има ги много такива откачени
![]()
При наз изчадието ан дявола беше физичката....Един конкретен пример е достатъчен - Колето на последен чин,тя: "Никола веднага на първи чин да не се обръщаш назад да говориш!!"
Но комент. ()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Оф то в мойто даскало, кои от кои даскал по-откачени![]()
Например тая по георграфия години на ред ни предава един и същ урок: Климат и климатични пояси... аз си гледам тетрадките за миналата и по-миналата година, там през урок сме взимали за климата и климатичните пояситая година първия ни урок беше абсолютно същия
![]()
Тая по изобразително е луда..тотално луда. Ако ти се скара два пъти, на третия път направо тичешком отива до теб и те скубе, бута от стола...![]()
Даже веднъж на мен ми изхвърли скицника през прозореца
![]()
Тази по БЕЛ, се вживява в ролята на майка на целия клас. Като почне: ''Момиче, дигни си дънките'', ''Абе момче, каква е тая коса от теб'', ''Утре не искам да те виждам с тази блуза'' и т.н. И така и не научи името на една съученичка. Тя се казва БЕатрис, а даскалката и вика БИатрисА ...![]()
Даскала ни по физическо е ерген на 67 годиниИ не изпуска възможност да шляпне някое момиче по задните части... Пък и много обича да говори за секс с нас
Като имаме при него той прати момчетата да тренират за мачовете си по футбол, а ние момичетата трябвало задължително да стоим да гледаме тренировките и той даскала дойде при нас и вика: ''Хайде кажете, какво става с гаджетата..секс правите ли, презервативи ползвате ли ?'' Ужасен е
![]()
Тая по английски е още по-луда и от тая по изобразителноКакто си пише по дъската и като чуе че някой говори се обръща като някоя тигрица и хвърля маркера по нас
Миналия път маркера прелетя точно между мен и момичето с което седя
Пък и веднъж си спомням, че едно момче стана да си вземе носни кърпички от чантата (беше болен) и понеже чантите ни са на перваца, тя даскалицата като видя че е станал се ядоса (откачалка) и отиде при него, хвърли ми кърпичките на др. край на стаята и започна да хвърля чантите из цялата класна стая
И тогава като казахме на директорката какво е направила, откачалката каза, че ние сме били затъпели
![]()
Г-жата по биология предава някой урок и като стигне до размножаване се подпре на бюрото и почне да ни разказва за размножаването при хората (урока е за растения), какви са предпазните средства и т.н И като бие звънеца тя изтърси: ''Ех, часа ни пак мина в размножаване''![]()
![]()
ami imame mn ama nai ludiq e toq pi prishologiq i logika na angl.ez. kazva ni 4e sme voinici i drugiq p1t 6te b1dem ubiti ot negoviq mashineguni 4e 6te b1dem izqdeni i kazva 4e ima i dobri sekti i 4e kogato ni doide vremeto 6te ni zavede na edno specialno mqsto i.t.n p1len oligofren
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
Nashta po BEL kazva takivI i pishe vodopaT i HefeS bez T nakraqПървоначално написано от yowmaan_niki
Ami da.Ima dosta.Tozi po fizika e mn interesen pravi edni sme6ni sravneniq,oba4e me kefi.Tazi po matematika q mrazq i to ne za dr ,a za6toto pi6e ocenki po simpatii.a ina4e se pravi na mn dobre.ujasna e.![]()
... Наща по физика ни вика магарета...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .