- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pfffff saaaamota.....
Еееее не искам да съм самичка на шшшшшибания празниккккк ;((((( добре,че има и Трифон Зарезан![]()
...i te taka
Я стига ревала. Повечето хора ше са сами![]()
Животът е адът описан в Библията!
ем нали за тва е Зарезан за зарязаните и самитешегувкам се не се отчайвай голям праз че си сама като че ли ще свърши света
![]()
hahahaha ne mi e 4ak tolkova gadno ,4e sam sama, bilo predi ama sa nz 6to taka moje bi zardi 6uma okolo praznika hahah
...i te taka
ем то шум щото тъпите продавачи гледат да продадат повече сърчица възглавнички и подобни лигочи ама пука ти![]()
s priqtelki v kolko magazina bqh.... kolko ne6ta izbirahme...hahahah kazah stigaaa.. s flirtoveteee iskam seriozno gadjeee hahahaha ama kakvoto sam si 4i6it4e 6e si ostana sama hahahaha ot edna strana e qko nqma koi da mi 4erni jivotaama ot dr az nqma na koi da trovq jivota hahah
![]()
...i te taka
погледни го от добрата страна немаше да си от онея дето отчаяно пускат теми "О какво да му подаря"
![]()
hahaha da prava si hahaha oh nz moje bi sam se porazgonila malko pove4e ot kolktkiot trqbva hahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...i te taka
Да бе...то па и един празник...По-добре на Св. Валентин,пт колкото на Нова година или Коледа... :P
hahahahah e to si e i qko de hahahhahaha ti na kolko godini si hahxaxhaixha![]()
...i te taka
ahahaha qsnoo... hehh
...i te taka
po-golemi4ka sam![]()
...i te taka
aham![]()
...i te taka
yeeee .. spam teme .. zdraveite .... Ъъъъъъъъъ самотници .. (н6 ли4но една от вас съм )![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
aide da si vzemme po edno,dve ,tri ,4etiri,pet ,6est,sedem ..... 20 6i6enca s vince i da poleem praznika 14.02 katoi doide![]()
...i te taka
за 15 год никога не съм била с гадже на Свети Валентин и тая година няма да бъда,но нали има Трифон Зарезан да се напия![]()
ahamoki v spisaka si heh :P
...i te taka
aaaahaaaaam treeeeebva qko da se otcepime na 14 haha
...i te taka