- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Молим за съвет
T1i kato ot nqkolko dena lubovnite temi sa v zastoi,ili pone az ne vijdam da ima re6ih da napi6a edna...Ot edna strana,za6toto nqma novi temi,ot druga za6toto ot 2 dena se kolebaq...Ta taka nqma kvo da uv1rtam..Ima edno momi4e ot daskalo,s koeto prosto sme pozanti,no izob6to nikva korespondenciq pomejdu ni..Znaem edinstveno za sebi si koq godina na radjane sme i kak se kazvame.Ta taka tq e s 1 god po-malka i se 4udq dali da ne q namerq v skype malko chat,ala bala tva onova id ane se polu4i ne6to da opitam...Spored men nqma da izgubq ni6to,makar 4e msilq 4e edinstvenoto koeto 6te stane e tva da mi se izsmee nai-naglo v liceto mi zatva 4e s1m q pot1rsil za chat...Ta dali da probvam?
Мен ако питаш няма за какво да ти се изсмее... Поразпитай, намери и скайпа пишете си. Ако си допаднете може да я поканиш да излезете и така ...Другия вариант е да действаш направо - отиваш при нея казваш й че ти харесва и я каниш на кафе или някаде другаде. Ама пробвай. Айде успехчета \
/
btw. пиши на кирилица ;] че 10 мин не мога да прочета за кво става на въпрос![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
1 патка мислила мислила па умряла![]()
![]()
за да не я последваш стига са чуди ми и пиши
успех
![]()
nedei 4akai...deistvai![]()
аааа примера с патока ми хареса![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Някой път като й казваш здрасти се забиваш до нея и почвате лаф![]()
Според мен трбва да намериш тема за разговор и тя да ти даде скайпа си...иначе ще разбере ,че я харесваш веднага..
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Пробвай бе, може пък да не ти се изсмее![]()
Животът е адът описан в Библията!
Риск печели-риск губи! Ще разбереш как ще реагира тя само ако опиташ! Действай смело! Дори и да не се получи нищо има много момичета.Успех и смело напред!
Няма какво да чакаш. Отиваш казваш и здрасти общи приказки както p0liner0 каза действай направо. Преди време съм имал подобна случка и със седмици отлагах и все повече хлътвах и спичах и накрая не се получи. Докато като е още в зародиша си може да си по свободен и ако стане яко, ако не здраве да е, има още много момичета. Действай направо, ама ако е малка имай впредвид, че може да е срамежлива така че давай смело.
Mersi za s1vetite xopa obi4am vi,a otnosto neq...6e vidim kvoto stane,z 6e i kaja,a p1k....
Страхотна идея,но я покани само ако е сама..Първоначално написано от hooliganka89
Ако сте заедно в този ден ви пожелавам да си прекарате много яко.Успех.
:P
Ем той точно заради това е трябвало да се сети по-рано да се свърже с въпросната госпожица,защото сега има много голяма вероятност тя да е заета![]()
Да ще е кофти,ако е заета,дано не е действай бе човек,иначе ще си сам..![]()
![]()
Mani az kat gledam ni6to nema se polu4i...Sloji mi block v skype 6toto ne me znae koi s1m(po torno ne se seti koi s1m)
Опредлено пробвай,както сам каза нищо не губиш може пък да я спечелишУспех!
![]()