.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Молим за съвет

T1i kato ot nqkolko dena lubovnite temi sa v zastoi,ili pone az ne vijdam da ima re6ih da napi6a edna...Ot edna strana,za6toto nqma novi temi,ot druga za6toto ot 2 dena se kolebaq...Ta taka nqma kvo da uv1rtam..Ima edno momi4e ot daskalo,s koeto prosto sme pozanti,no izob6to nikva korespondenciq pomejdu ni..Znaem edinstveno za sebi si koq godina na radjane sme i kak se kazvame .Ta taka tq e s 1 god po-malka i se 4udq dali da ne q namerq v skype malko chat,ala bala tva onova id ane se polu4i ne6to da opitam...Spored men nqma da izgubq ni6to,makar 4e msilq 4e edinstvenoto koeto 6te stane e tva da mi se izsmee nai-naglo v liceto mi zatva 4e s1m q pot1rsil za chat...Ta dali da probvam?

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Мен ако питаш няма за какво да ти се изсмее... Поразпитай, намери и скайпа пишете си. Ако си допаднете може да я поканиш да излезете и така ... Другия вариант е да действаш направо - отиваш при нея казваш й че ти харесва и я каниш на кафе или някаде другаде. Ама пробвай. Айде успехчета \/
    btw. пиши на кирилица ;] че 10 мин не мога да прочета за кво става на въпрос
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    1 патка мислила мислила па умряла за да не я последваш стига са чуди ми и пиши успех

Град
    MaInA CitY
    nedei 4akai...deistvai

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    аааа примера с патока ми хареса
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Някой път като й казваш здрасти се забиваш до нея и почвате лаф

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Според мен трбва да намериш тема за разговор и тя да ти даде скайпа си...иначе ще разбере ,че я харесваш веднага..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Пробвай бе, може пък да не ти се изсмее

Животът е адът описан в Библията!

няма да ти се изсмее!по заообиколен начин така и намекни нещо

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Риск печели-риск губи! Ще разбереш как ще реагира тя само ако опиташ! Действай смело! Дори и да не се получи нищо има много момичета.Успех и смело напред!

Няма какво да чакаш. Отиваш казваш и здрасти общи приказки както p0liner0 каза действай направо. Преди време съм имал подобна случка и със седмици отлагах и все повече хлътвах и спичах и накрая не се получи. Докато като е още в зародиша си може да си по свободен и ако стане яко, ако не здраве да е, има още много момичета. Действай направо, ама ако е малка имай впредвид, че може да е срамежлива така че давай смело.

Mersi za s1vetite xopa obi4am vi,a otnosto neq...6e vidim kvoto stane,z 6e i kaja,a p1k....

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Покания да сте заедно на 14

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Покания да сте заедно на 14
    Страхотна идея,но я покани само ако е сама.. Ако сте заедно в този ден ви пожелавам да си прекарате много яко.Успех. :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ем той точно заради това е трябвало да се сети по-рано да се свърже с въпросната госпожица,защото сега има много голяма вероятност тя да е заета

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да ще е кофти,ако е заета,дано не е действай бе човек,иначе ще си сам..

Mani az kat gledam ni6to nema se polu4i...Sloji mi block v skype 6toto ne me znae koi s1m (po torno ne se seti koi s1m)

Опредлено пробвай,както сам каза нищо не губиш може пък да я спечелиш Успех!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си