- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Смразяващи песни
Такам.. понеже ще правя презентация за насилието сред тийнейджърите и съответно клипче към нея ми трябва подходящ музикален фон, на който ще се появяват смразяващи снимки на детска жестокост... Някой да има идеи за подходящи песни, дори си мислех за саунтрака към някой трилър или нз и аз какво... Мерси предварително
Изтегли си албумът на Burzum - Hlidskjalf а това са песните от него които биха ти свършили работа: Das Einsame Trauern Von Arija , Arijos Goldene Tranen и Der Weinende Liadnur.Ако това не свърши работа пробвай с албума Aske на същия изпълнител.
!!!IYIБългария Над ВсичкоIYI!!!
много подходяща песен за чувствени клипчета е clint mansell - requiem for a dream... тази песен винаги като я чуя и настръхвам и ме побиват тръпки... чуй я ми кажи мнението си за нея![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
+1Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
Само че мисля че някои ремикс ще ти свърши по добра работа.Оригинала вече на всяко клипче го слагат
П.С. Песента се казва Clint Mansell - Summer Overture
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ще ви прозвучи странно , "Реквием " на Моцарт ,незнам обаче това произведение като го слушам настръхвам!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Имаше една песен "Requiem for a dream".Не се сещам на кой е но съм сигурен че това е заглавието на песента.Мисля че ще ти послужи точно в тази насока тази песен.
Ani Pavlova - nashata mila rodna strana
Georgi hristov - bolka
nali vse pak e za bulgaria...orientirai se kym bulgarska muzika ....
И аз мисля че -Requiem for dream е най-подходяща
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Daaa opredeleno Requiem for a dream sqkash e nai-udachiq izbor, blagodarq i za dr predlojeniq
Ква е тая песен requiem for a dream?!За 1 път я чувам...
ем виж я във вибокса...аз като я 4уя и не знам...става ми нещо страмно и ме избива на рев!Първоначално написано от peZz
![]()
ПП:аз я имам и в рап вариант...яка е :P
Песента Requiem For a Dream е Soundtrack към филм със същото заглавие. И ако мислите, че песента е смразяваща, гледайте филма. Разтърстващ.
madonna - frozen
1349...имат подходящи песни :Р
И то много разтърсващПървоначално написано от dizzy515
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!