.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Рано или късно се връща всичко...

Ne znam dali vi se e slu4valo, kogato planuvate ne6to ili prosto go obmislqte mn-da propadne vsi4ko Adski mi e gadno pri men pove4eto pati stava taka naprimer predi mesec hodih s edno mom4e i s nego mn sme si mislili i sme se 6eguvali za 14-fevruari iii kakvo bihme pravili i t.n. Mn bqhme hlytnali edin po dr, noooo vsi4ko propadna namesi se 3-ti 4ovek vyv vryzkata ni i provali vsi4ko kakto i da e. Predi 2 sedmici se zapoznah s edno mom4e. Sled sedmica stanahme gadjeta ala bala i v4era mi kazva 4e se sybirat s biv6ata i to predi sveti valentin sledovatelno az sym sama No da ne zabravqme 4e ima i dr praznik
    Edin syvet nikoga ne planuvaite mn osobeno ako ostava i mn vreme do nego. Iiii kak mislite .... Koleloto vyrti li se?! Rano ili kysno 6te ti se vyrne vsi4ko koeto si napravil ili nqkoi si naranil taka 6te byde6 i ti naranen. Naprimer na 2 mom4eta sym kazala" emi s biv6iq ne6to az o6te si obi4am nego" i tem podobni aaaa i hora nai-gadnoto koeto e kogato bqh na 14 skysah nadjeto si na 14 fevruari kak sym mogla nz Boje kak sym razsyjdavala predi 3 godini ...

т.7
    krem4et0

gadno gadno... ama i na men mi se e slu4valo da mi razvalqt planovete... imah edin fr koito ne beshe ot grada strashno mnogo go obi4ah i mi beshe kazal che shte idva da me vidi sig 1 mesec predvaritelno i az bqh mnogo razvulnuvana... i kogato mi kaza predniq den 4e nqma da doide.... kolko plakah ne e istina prosto... kakto i da e vqrvam samo na sebe si ve4e
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Значи колкото и гадно да звучи, се нядявам всичко да се връща ... Иначе за теб -> Не се безспокой, както сама каза то на 14ти има и друг празник А и не си единствената, която ще е сама ... Еееее колко момчета и момичета има без половинки Ето сега например, моята приятелка ми каза че на Св. Валентин щяли да ходят на гости с майка й :О ... И аз кво правя - оставам сам ;] Горе главата и приятно прекарване на празника - Трифон зарезан ( на кратко - напии се яко с компанията, както смятам да направя и аз)
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Град
    Враца
    ohh i az sum taka adski e gadno...daje da ne e samo za nqkoe mom4e, prosto kat po4na da si go planuvam i to v posledniq moment propadne za tui ve4e ni6to ne planuvam do posledniq moment! i si4ko si e OK :P

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Аз какво да кажа.. ръснах се 40 лв. капаро за да го взема с мен на абитуриентска..той ме заряза и акто му казах ,че съм платила вика " ако знаех нямаше да скъсаме"..Та кой се оплака?
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Дам всичко се връща и не трябва да се мислят толкова нещата..

Животът е адът описан в Библията!

винаги става така когато планираш нещо готино

На мен просто няма кво да ми се върне...винаги съм се отдавал напълно на момичето с което съм...за тва винаги си сабирам сърцето после от милионите парчета на които е разбито

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ми връща се да то понякога и аз връщам а колкото до плануването не винаги сичко се пре*бава

гадна историйка ама и твоите постъпки не са за похвала...абе каквото и да става гледай напред и не се връщай в спомени..няма смисъл след като вече са минало..чакат те още стотици неща така че не съжалявай за минали работи... чака те трифон зарезан утре :P аз ще се напия каТо прасенце и ще си направя веселото с приятели..св.валентин за мен е отживелица
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си