.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Зинерит

Зинерит

Днес си взех зинерит, обаче на опаковката не пише нито по колко пъти на ден се ползва, нито пък измива ли се
    Ще съм благодарна ако ми кажете..

Освен това дали ще има проблем ако го използвам едновременно за гръбчето и за лицето, ако имам и друг проблем с кожата по гърба?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    az za takova ne6to za 1-vi p1t 4yvam ........... kakvo e ??!?!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

За гърба не съм сигурен, но аз го ползвах вечер само ако не се лъжа. Би трябвало в аптеката да са ти казали. Преди време съм ползвал зинерит и не ми помогна особено, но пък имам приятелка, на която помогна. При всеки е различно. Не се измива.

Аз го ползвам в момента на мен ми казаха по два пъти на ден сътрин и вечер без измиване след това. И на мен не ми могна особено но и аз познавам хора на който деиства супер успешно. Ползвам съм го само за лицето и незнам за гърба и още нещо ако си решила да правиш по дълъг курс на лечение на всеки две опаковки като измажеш прави почивка защото е някъкъв антибиотик. Аиде дано на теб ти помогне
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Зависи от кожата.Аз също само вечер го ползвам,но така ми предписа дерматоложката.не се измива.

Голям фен
    Аз го използвам .. и когато си го купих имаше доста подробно упътване.. ползва се по 2 - 3 пъти на ден ( аз лично като се завъртя около огледалото и се мажа) не се измива.. но определено не ти препоръчвам да го ползваш едновременно с гърба... дори в упътването прочетох точно за това - лекарството да се използва само за лицето .. нито да си мажиш други места нито да го услужваш на други хора. Не те съветвам да се мажиш повече от 3 пъти на ден защото зинерита изсушава мн кожата. Желателно е да ползваш и хидратиращ крем.Успех

Ами всъщност на мен точно дерматолог ми го изписа за гърба..
    Иначе мерси много за отговорите! Значи за сега няма да започвам да го използвам, ами тея дни след като я видя ще я питам ии така.. Благодаря

Голям фен
    Може да ти го е предписал специално за гърба но немога да се съглася че е имал впредвид и лицето и гърба

Град
    до твоята звезда :)
    Аз го ползвах, вършеше ми хубава работа, даже мога да кажа много хубава.
    Ползвах си го сутрин и вечер задължително, но понякога и следобед или на обед .. не се измива след това
    ДА вид антибиотик е .. или по-точно съдържа някакъв антибиотик и не е желателно да се прекалява .. даже е добре да се правят почивки на определен период ..
    Аз го ползвах само за лицето .. предлагам ти да го ползваш или само за лицето или само за гърба ! Ако трябва купи си два .. един за лице и един за гръб .. все пак не е скъп

Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    Може да ти го е предписал специално за гърба но немога да се съглася че е имал впредвид и лицето и гърба
    Ами да де за гърба ми го изписа,но аз така имам и тук там някоя пъпчица по лицето за това питах дали ще има някакъв проблем

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Ползвах го и нямаше особен ефект...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Абе глупости,ползвала съм Зинерит 2-3 пъти,в началото и за гърба и за лицето едновременно , следващите пъти само за гърба, поради простата причина,че там имах нужда Демек на лицето проблемът са ми черните точки и от време на време някоя пъпка, но на гърба зимата става лоша работа....

ПП Аз се мажех всеки ден - сутрин и вечер без отмиване-демек преди да се изкъпя.

Имам въпрос - колко струва вече Зинерита?Аз когато го ползвах преди 1 година и нещо неше около 17 лв,сега колко е?Мерси предварително за отговорите.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Дам и аз го ползвам и също мога да кажа, че съм много доволна...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен
    Далацин-Т е по-добро

Взех си го от аптеката за 12лв и някакви стотинки. А иначе пробвала съм Далацин-Т, но не останах доволна.. Може би е трябвало повече постоянство, обаче..

Град
    Blondeland
    И аз ползвам Зинерит , всъщнпост от няколко дена , но май има ефект...
    А вас леко смъди ли ви след като намажете проблемното място???
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София
    Аз имах ужасно много пъпки до преди около 2 месеца и като се погледнех в огледалото ми идеше...незнам какво да направя с лицето си. Пробвала съм много неща, но нищо не ми е помагало. Та така..почвам аз да се ровя в нета и виждам че за такива проблеми повечето хора препоръчват Зинерит (Zineryt). И си го купих (цената му е около 13 лв.). Доколкото разбрах, е препоръчително да се използва два пъти на ден (сутрин и вечер) в продължение на около 2 месеца. Отначалото ме беше малко страх, че тъй като не ми е изписан от дерматолог, мога да си докарам още повече ядове на главата, но за щастие не познах Вече го използвам някъде около 2 месеца и нещо и съм изключително доволна. Пъпките изчезнаха и ефекта е супер Обаче трябва да знаете че Zinerytа е много силен и гори кожата така че...по-добре преди да си го купите, се посъветвайте с някой дерматолог, за да не се получи обратен ефект \/ Ако трябва да оценявам по шестобалната система как ми подейства лично на мен Зинерит-а, давам 6!!!

Град
    Бургас
    2-3 пъти на ден,ако пъпъките са "пресни",ще щипи (пари) малко .
    Имах ужасно възпаление и ходих до болницата и между другото питах за акне и ми изписаха Зинерит и каза че е много силно и било по добро от Acne Out :P

Също така ми казаха да спра да ям сякакъв вид сладкиши,шоколади,сметани и т.н.

Препоръчаха ми вегетарианска диета.Повече салати,варени картофи,от месата само пилешко,за да можело да се прочисти организма

аз днес си го купих .. и съм малко смутена, защото капачката не се завърта до край.. нормално ли е това??

2 пъти се ползва.. сутрих и вечер.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Ползвам Зинерит от почи седмица и мисля, че с постоянство ще има чудесен ефект. Не ми изсушава толкова много кожата, нормално. Сега ще чакаме 2 месеца да видим какъв ще е резултатът. То на описанието си е казано, че след 10-15 седмици ще се вижда ефекта.
    Reality is wrong. Dreams are for real

За да използваш Зинерит (Zineryt) трябва да си много постоянен. По принцип моят дерматолог ми каза, че след като си направя процедурата (като си измия лицето) да си намажа участъка, който искам да третирам. Според мен има ефект.
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Град
    Bieber's World!
    Миналата година използвах Зинерит и ИМАШЕ ГОЛЛЯЯЯЯЯМ ЕФЕКТ! Изчисти ми лицето перфектно,но после кожата ми свикна с него и спря да действа ..сега съм с други мазила. ;д

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Препоръчвам го горещо.За два месеца ми изчисти толкова лицето,колкото от 3 години друго мазило не е успявало.Всички го забелязват!Но моята кожа е много мазна и това "изсушаване" ми действа доста добре,има хора,при които предизвиква обратен ефект.
    Иначе по въпросът ти - според почтих всички мения,които съм чувала,една опаковка трябва да се ползва само за гърба или само за лицето.Имаше нещо общо с различните пъпки на тези две места.По-добре не експериментирай.
    evi_vd завърта си се докрай,просто така изглежда.
    Аз почивам сега един месец,два и мисля пак да го почна профилактично

Зинерит

При мен имаше ефект още през първите дни (аз го използвах за лицето)
    No more hopophobia ! Love is love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си