- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой според вас е най-добрият метод за отслабване?
според мен по малко сън не само че няма да помогне но и ще навреди на здравето..Първоначално написано от Madness
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
определено е такаПървоначално написано от bebi7o
![]()
abe mani maitapa a ako kara6 1 sedmica na qbulki, bilkovi 4aiove,voda i fre6ove ot citrosovi plodove i pribavi6 qko sex nema ti kazvam kolko se otslabva! ispitana e tazi programka!![]()
Спорт и здравословно ядене![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Според мен най-ефикасното решение е : неНОрмаЛен спорт(имам предвид-много тренировки по 2-3 часа наведнъж, а общо за деня 7![]()
), много разходки и яж от всичко по малко Wink
![]()
Smile is my style!
според мен това би помогнало, но 7 часа на ден тренировки ми се струват много...Първоначално написано от bebSs$
![]()
Спорт съчетан с добър хранителен режим...и противно на всички мнения не трябва да се яде по 1-2 пъти на ден ,а по 5-6 пъти ,но по малко...напрамер по един плод или 50 грама месо...нещо такова![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
да, права сиПървоначално написано от jenity_bs
![]()
абе мноо ебане и амфети и ша исъънеш за 0 време
мда...знамПървоначално написано от NH3
Аз бях някъва маниачка по едно време...ебала съм го...
Тва не е за мене...
Не ога да броя въглехидрати/протеини/мазнини и не знам си още кво във всяка лъжичка и хапка.Гадно е.Иначме е е фикасно за някви упорити и постоянни,които...имат нерви за тва...
А иначме аз съм сваляла само с кардио,без тъпия НВД...аа ми идваха секи ден или през ден по 1 час кардио поне![]()
NVD ne tap naprotiv az sam mn dovolna ot tozi zdravosloven an4in na hrenene (pone za men mn p;o zdravosloven ot predishniq mi na4in na hranene) 4uvstvam se strahotno
No edin pat v sedmicata iam i vaglehidrati
Az sashto zapo4nah s misalta 4e shte otslabvam s nego ....no mn mi haresva ii se nadqvam da mi ostane na4in na hranen
Umivki na vsi4ki
Kato reshish da otslabvash ... po vreme na dietata ne gledai kantara !!! Ne se tegli v produljenie na mesec ...zashtoto kantara samo vloshava neshtata ...Kato sum na dieta i se kacha na kantara ... i vidq che nishto ne sum svalila ... ili sam gladuvala edna sedmica za nqkakvo si kilce tam .. i se otchaivam i spiram ...veche zabravih za kantara ...pochnah da si qm normalno ...daje se tupcha .... qm sutrin obed i vecher .... sigorno ot mesec ne bqh se teglila ... i kato se kachih ..ne mojeh da povqrvam che sum svalila 2 kilograma pri uslovie che ne sym bila na dieta i sum se tupkala bukvalnotaka che sega mi stana mn hubavo shte pochna da se hranq normalno shte propuskam vecherqta ... shte nablqgam na zakuska i obqd ... obilna
i NQMA DA SE TEGLQ!!! sled mesec shte vidq rezultata
![]()
Само с фитнес или само с диети не става!!! Трябва да запомните едно елеметарно нещо "фигурата ви е отражение на начина ви на живот". И от тук следва ... ако не ви харесва фигурата ви трябва да промените и начина си на живот. Няма такова нещо което да ви промени за месец, два или година и да запази траен ефект във времето.
НВД е супер вредна високо ефективна в началните си фази диета. Огромния и ефект в началото се получава главно от обезводняване на тялото което се дължи на отделянето на някои супер вредни съставки в черния дроб, които предизвикват засиленото им изхвърляне посредством уриниране. Варианта да се намалят въглехидратите е доста по-приемлив от варианта да се елиминират изцяло. Още повече мозъка на човека се храни единствено и само с въглехидратите. Има и нещо друго за въглехидратите. Опасни за напълняването са главно "бързите въглехидрати". Такива са скорбялата(повечето видове зърнени храни) и захрта. Наричат се "бързи" защото нахлуват с голяма скорост в кръвта. Поемането на големи количества от тези въглехидрати е свързано с бурното отделяне на повишено количество инсулин, който от своя страна кара организма ви да ги складира под формата на мазнини. Има различни групи хора които са с различна чуствителност при отделянето на този хормон. Това е и причината някои да блъскат яко шоколади и да не надебеляват, а други да качват при непрекъснати ограничения. Запомнете една седмица ограничения може да се обезмисли едно преяждане. Трява да сте много упорити и постоянни в режимите си. Без хляб шолоад и други такива организма ви бързо ще свикне и няма и да ви липсват. За сметка на това са нужни обаче голямо количество плодове и зеленчуци. Няма начин трябва да компенсирате липсващите въглехидрати с по добри каквито са в плодовете и зеленчуците в противн случй се забивате във вредната НВД.
Истината е проста! Всичко е математика!!! Цялата вселена е описана и подчинена на законите на математиката. Сметнете колко калории трябват на тялото ви. Вече почти навсякъде в интернет има такива калкулатори (например в hranite info). И просто намалете с 10-15% количеството, което приемате на ден. Повярвайте няма да се усетите кой знае какъв глад без тях. И може да не е толкова скоростно отслабването ви но поне няма да се мъчите и ще издържите много по-дълго от колкото при сериозни ограничения. Има и нещо друго. тялото на човек се бори да запзи формата си. Ако дълго време сте били в дадена форма промяната и става много трудно и за дълго време. Рязките отслабваня и надебеляваня нямат дълготраен ефект точно поради тази причина и в повечето случи се дължат на обезводняване и загуба на мускулна маса, което повярвайте изобщо не е желания ефект. И за Бога!!! спрете да ги гледате тия кантари! Важното е как изглеждаш външно и дали се харесваш а не колко тежиш. Масата не е абсолютния ориентир. Имайте в предвид че има хора с по тежки кости. Има хора с по голям гръден кош или талия ... има хора с повече мускулна маса, която тежи значително повече от мазнините и това не ги прави дебели или грозни.
Спорт! Му е майката! Без спорт дори и да постигнете ефект, той няма да е желания. Не забравяайте, че не е нужно да си дебел за да си плужек. Спорта на партия с заниженото количество "бързи" въглехидрати, не само ще ви направи по красиви но и ще ви накара да се чуствате много по-добре.
Волята и движението![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Според мен е спорт...но не аз спортувам, за това си имам други начини - по едно време не ядях нищо...![]()
Once again waiting for the darkness, beat up
spun and scarred. Prepare for another war.
Day by day we decay. Sunlight, get out of my way.
vesicha откъде го копира тва?![]()
Тактиката е:
мерак-->постоянство-->начин на живот
♠ The Nuts! ♥
Аз също бях така.Първоначално написано от Carnival Of Rust
Само на течности, докато започна да ми прилошава..свалих около 14 кг така... от 57 станах 43кг ..
Сега, когато ям, дори малко корема ме скъсва..
Голяма грешка.![]()
![]()
Спирайки да се храните, правите огромна грешка! Спирате доставката на така необходимите 120 грама глюкоза дневно за мозъка и организмът ви, в отговор на тези Драконови мерки, започва да разгражда мускулна тъкан, за да синтезира глюкоза!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!