- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой според вас е най-добрият метод за отслабване?
Може и да има други такива теми за което се извинявам, но според вас кой е наи-добрият начин за отслабване? Smile
Благодаря ви предварително за отговорите!
Редастирано от-ЦвЕтИт0
Нарушена 7-ма точка![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Желанието е най-добрия начин
Еми виж...според мен най-добрият начин е гладуването (т.е. - диетите)
Но изискват голямо търпение...
според мен най добре е да се ограничиш от сладкото и тестените изделия и малко повече спорт![]()
Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta
Подходящ хранителен режим, много движение и воля.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мда,желанието...
Аз свалям бързо попринцип ма съм няква тъпа...![]()
неядене и нормална физическа активност е най-доброто за мен...спирам да се тъпча с каквото ми попадне, на полезните неща махам половината от количеството...всъщност това обикновено са периоди, когато не ми се яде
другото е да имаш стимул
иначе фитнесът, който повечето практикуват е адската глупост - някви узпражнения, правени безугледно, оттук - оттам, без хранителен режим, изготвен от специалист и инструктор, съставил ви програма...ползата ви е точно никаква
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
^Зависи къде попаднеш.
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
SAMO NVD !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Kisses{P}
+1
*|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*
emi izbqgvash testeni, sladki i purjeni neshta. qde6 samo meso, plodove i zelenchuci..i fitnes (po-malko ot 3 puti na sedmica nqma efekt)
Благодаря ви за отговорите!
Амии аз искам да сваля малко... защото уж съм слаба ама зимата напълнях малко![]()
наистина много ви благодаря!
Az nikoga ne sym mojela da spazvam dieta... ne moga da se ogranichavam v qdeneto i qm kakvoto mi se qde i po kolkoto mi se qde... bez zadryjki... Predi ne bqh osobeno slaba i ne si haresvah mnogo tqloto... Sega si imam priatel s koito jiveem zaedno i pravim sex...redovno... Bez da se usetq i bez da sym se ogranichila v hranata smyknah 10 kilograma...
Добре ще може ли някой да ми обясни какво е точно това НВД?И какво се прави,абеее изобщо малко по подробно ,защото новсякъде го срещам това НВД и нз какво еПървоначално написано от glupacheE
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
^Виж в spidersport. com
НВД...нисковъглехидратен режим...ограничавваш въглехидратите
http://www.bb-team.org/articles/907/
пробвала съм ма нещо не ми се получи![]()
Първоначално написано от Nadelina
da i az sam 4uvala 4e seksa pomaga mnogo za otslabvane :] radvam se za teb, vse pak 10 kilograma nikak ne sa malko.. ;]
Нека гладуват и после ше има йо-йо ефект.....аз с гладуване свалих 7кг после качих 16..... и накрая просто с хранителен режим без да гладувам свалих 27 кг( с тренировки и режим,важното е да имаш воля и постоянство) ... И другото тва да спиш по-малко.....явно не си мн запознат/а,защото когато спиш отслабваш...Навсякъде го пише.По близо 100 калории на часПървоначално написано от nevermind`m
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Мда, малкото сън води до напълняване обикновено. Да не говорим колко е вредно за организма. Кофти идея.
Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
ako iskash mi pishi na li4ni za da razqsnq za NVD
ima nqkfa kniga na COLIBRi napisal q e dr.dukan i otslabva6 zavinagi kato v taq dieta moje6 da qde6 vsi4ko kakvoto si poiska6 ima devet kategoriii kato 1. e mesa kakvito iska6 to tam pi6e kakvi de 2.mle4ni 3.morski darove 4.ptici i razni dr takiva vsi4ki takiva i kolkoto si iska6 na den puti da QDE6 no samo ot tezi ne6ta az q imam no ne sam q probvala dietata no mn hora sa q probvali i kazvat 4e sa svalqli 30 i kusur kg zavisi ot tova kolko den a q spazva6 i kakvo qde6 dali samo ot teq ne6ta deto sa poso4eni ako tolkova se nujdae6 kupi si q no mislq 4e ima efect 6toto pone moje6 da si qde6 kolkoto iska6![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Кой тъпак каза по-малко спане?