Цитирай Първоначално написано от nevermind`m
Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
Желанието е най-добрия начин

Еми виж...според мен най-добрият начин е гладуването (т.е. - диетите)
Но изискват голямо търпение...
/agree

С желание и време всичко се постига :Р
Аз за няма и месец свалих 15 килограма т.е. от 70 до 55
Момче съм на 18 висок 1.75
гладуване му е майката и постояннство

Аз съм си маняк на тема отслабване.. чел съм к'во ли не
а сега да опиша по 1 мой ден през лятото и зимата:

Лятото на ден ядох по 1 път (към 18 часа) и то по мъничко по принцип зеленчуци или плодове да се избягва сладко, газирано, тестени, месни изделия и т.н. .. имало е дни дето съм карал само на водичка .. или ей така на 1 кроасан... ставах от сън в 14-15 следобяд мотам се насам натам до 18 след което се храня .. след хранене по-принцип ходя да се разхождам да се пораздвижа .. лягане към 3-4 сутринта

През зимата докъто съм на училище ставам си в 7 и закусвам към 13;00 часа след което бягане или скачане на въже до 14-15;00 часа.. в 16;00 ям по мъничко .. след което излизам да се поразкарам или на кафенце прибирам се към 20;00-22;00 часа след това вися на компа до 3-4 сутринта.. и така карам на 2-3 часа сън зимата.. даже и да не вярвате

Може и да не вярвате ама всичко е истина .. не ги препоръчвам тези начини на отслабване на никого, изобщо не са полезни

Но главното при отслабването е > гладуване, избягване на някои видове храни, спане по-малко, трениране, пийте повечко вода и много важно вечерята да е колкото се може по - рано
Нека гладуват и после ше има йо-йо ефект.....аз с гладуване свалих 7кг после качих 16..... и накрая просто с хранителен режим без да гладувам свалих 27 кг( с тренировки и режим,важното е да имаш воля и постоянство) ... И другото тва да спиш по-малко.....явно не си мн запознат/а,защото когато спиш отслабваш...Навсякъде го пише.По близо 100 калории на час